Linkovi

BBB službene stranice

Udruga navijača Dinama
HR-10000 Zagreb
Draškovićeva 23
Tel: +385 1 4633 230
Fax: +385 1 4633 226


Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Njih čitam svakodnevno :
Sanja
Hajduk 1950
Dea
Real Madrid
Hajduk online
Sport




free counters




NK Dinamo Zagreb 1945

srijeda, 11.02.2009.

Vlak i njegovo mišljenje

Image and video hosting by TinyPic

Nakon odrađenih priprema u Međugorju i Antalyi trener Marijan Vlak iznio je svoje dojmove.

Posebno je istaknuo odličnu, obiteljsku atmosferu stvorenu u momčadi u kojoj su se novi igrači pokazali kao prava pojačanja i jako se brzo aklimatizirali.



U Turskoj je ispunjen plan i program priprema, a Dinamov strateg u dvadeset i devet dana ističe tek dvije utakmice i dva treninga kojima nije u potpunosti zadovoljan, što je zaista sjajno. Kao i inače nije želio isticati igrače kojima je posebno zadovoljan, a za to i nema razloga jer su svi bili vrijedni, te odgovorno, profesionalno i disciplinirano odrađivali svoje obveze.



Također, na prijateljskoj utakmici s Red Bullom u Salzburgu Vlak će isprobati dva sustava igre. Utakmicu će početi s tri napadača, no poslije će ubaciti još jednog veznog.



Ostalo je jedanaest dana do prve utakmice proljetnog dijela prvenstva Hrvatske. Već u prvoj utakmici «modri» će odmjeriti snage sa splitskim Hajdukom.

Za razliku od Splićana, u Dinamu su okrenuti sami sebi. Trener Vlak pokušat će iskoristiti preostalo vrijeme kako bi popravio i unaprijedio neke segmante igre, a po njemu derbi svih derbija riješit će pitanje prvaka države ukoliko Dinamo osvoji tri boda.

- 15:46 - Komentari (10) - Isprintaj - #