Mailaj me NA KLIK

Rupa



Kopao je jame u potrazi za istinom. Ona je bila jedino preostalo blago,rijetko i jedinstveno. Laž je bila jeftina i mogla se pronaći na svakom koraku,u svakim ustima,pogledima,pokretima izrečena. Pričao je sam sa sobom,tjerajući ostale koji su htjeli čuti istinu. Nisu je bili dostojni,jer bila je bolna, a on nije htio nikoga povrijediti. Na kraju dana shvatio je da je on jedina istina,skriven u sebi. Bojali su ga se,ali su ga poštovali i voljeli su da ih boli,ali su lagali o tome. Poništavali su istinu lažima,ali im je to godilo i tako se vrtio krug. Započinjemo ga crtati rođenjem.
Pokušajte jedan dan proživjeti da ne slažete nikome.
Biti će bolno,ali je moguće. I začudo,godi. Brzo se čovjek navikne na tu bol.
Pozdrav iz kutka slobode.

Etiopija



Znate li koliko košta organizacija jedne modne revije?






Znaju li oni?



Moonwalker


Šetao je po mjesecu i brojio zvijezde. Jedna je bila sjajnija od drugih i pokušao ju je dohvatiti stojeći na samom rubu žute planete. Bio je korak prekratak i pao je u crnu rupu koja ga je izbacila medju najsjajnije zvijezde u dalekim prostranstvima svemira. Nije mu trebao zrak,nije imao potrebu za vodom i hranom,odbacio je odjeću i plivao u bestežinskom stanju beskonačno dugo. Vrijeme se ne mjeri sekundama nego kvalitetom. Ako nam je lijepo,brzo,prebrzo prolazi.
Htio bih da mi život proleti u sekundi,a da živim beskonačno dugo.

Susret za vječnost



On je čekao na istoku i pratio trag stojeći u mjestu. Bio je strpljiv i nije mu promaklo da se približava loše vrijeme. To je bilo dobro za ljubav. Znao je da postoji kovčeg pun ljubavi i da ga donosi Ona sa zapada. Malo je zaobišla rutu,ali je ipak bila točna. Stajala je tamo sjedeći u autu i kontradikcije više nisu postojale,samo vjera i postojanost dane riječi,sve proizišlo iz vjere i mirisa koji su ih prožimali,dolazeći iz kemije koja je bila produkt savršenog eksperimenta koji je izvodio sam Bog.
Sad kad sam sve to rekao moram vam priopćiti da ljubav postoji.
I zove se Ljubav.
To je ono kad dišete u stom ritmu i mazite se istim pokretima,kad se nadopunjavate riječima ,mislima, djelima, životom, i kad držite dana obećanja, kad vjerujete s razlogom, i kad ste sretni bez nekog vidljivog razloga.
Pas Gojko je isto zaljubljen,vidim to po novoj frizuri,a počeo se i prati skoro svaki tjedan. Izvadio je piercing i nosi marke po sebi.Prodao je Bike i sad vozi limuzinu. Postao je gospodin Pas.
Sutra je opet novi dan i to mi je zaključak koji se nametnuo s nekom tugom,jer Ljubav odlazi dijelom svojim,ali ne zadugo. Vratit će se s namještajem i koferima. Gojko se čak ponudio da prenese ormare. On je najbolji pas na svijetu. Dok ne krade cigarete. Navodno je prestao pušiti.
Evo, bijaše to par crtica iz mog života.

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.