Mailaj me NA KLIK

Predator



Njihala je bokovima u ritmu neke brze latinske pjesme koju nije čuo,jer je njegovo jedino osjetilo bio vid. Gledao ju je kako mu prilazi sve bliže,klizila je plesnim koracima po ulaštenom egzotičnom parketu. Prebacio se na okus,ugasio je svjetla i liznuo joj kožu,meku i mirisnu. Bedra su imala okus naranče,pupak je bio malina...Bradavica je podsjećala na šumsko voće. Ona je nešto šaputala o ljubavi i on je u tom trenu osjetio da je voli,tu neznanku koju je pokupio na plesu,istrgnuo je iz gomile krvožednih napaljenih mužjaka koji nisu mirisali kao on..Volio ju je iskreno,volio ju je zato jer nije znao ništa o njoj,jer mu je bila nova,neistražena i zanimljiva. Nije znao ni u jednom trenutku što će sljedeće učiniti,kako će reagirati kad ju ugrize za rame i kad joj lizne obraz,od lijeve strane,preko nosa do desnog uha. Ona se izvijala u nekoj njoj poznatoj ekstazi,a on ju je volio.
Ljubav je divna.

Povratak medju žive



Lagao je sebi da je mrtav. Gledao se u ogledalo i sugerirao da ne postoji. Sjetio se djetinjstva,Smogovaca,Gustava,Profesora Baltazara,Tom i Jerry-ja,Dinastije,Tita,rata i krađe bibera u dućanu. Sjetio se je da je nekada bio sretan zbog sitnica. Zbog čokoladne tortice koju mu je teatralno skinula s kredenca strina Tilča(pokoj joj duši) i darovala mu je noćima je usnuo sa smješkom. Nekada nije bilo video igrica,pornića,interneta,obračuna pištoljima po parkiralištima. Nekad je svijet bio sigurniji. Nekad je sreća bila dostupnija. Danas ničime nismo zadovoljni. Vrijeme je da se vratimo u djetinjstvo i prisjetimo kako smo bili sretni. Sad mu se vratio smješak na lice. Odlučio je da će opet biti sretan. Izišao je u noć i gledao zvijezde.
To ga je u ovom trenutku učinilo sretnim.

Kopija




Blago je bilo skriveno u njenim grudima. On je tražio nježno,usnama i prstima. Što je duže tražio,bila je bogatija. Noć je padala a oni su se skrivali ispod toplih oblaka. Miš im se smijao grijući se na siru koji je virio iz njihove košare za piknik. Nije im trebalo jelo. Bili su hrana jedno drugome.
A onda njega izda srce i umre u trenu.
Tragedije su moguće i kada im se najmanje nadate.

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.