Calories can't make you happy! :)
29.04.2009.

Živa sam :)

Evo me cure, vraćam vam se, ne baš u punom sjaju ali vraćam se..to je bitno..
Nisam ništa pisala jer sam bila zaokupljena krizmom i sličnim stvarima, tijekom ovih dana dijetu nikakvu nisam držala jela sam što mi se jelo, kad mi se jelo, pila što mi se pilo, kad mi se pilo..i naravno vratila se na nekih 69 kg.
Normalno da mi je žao, pa upravo iz tog razloga krećem ponovno.. idem opet na 66..... cerek
pusa, obožavam vas!


08:18 , Komentiraj { 9 } Print
18.04.2009.

Eto kako ja mršavim..

Hej…
Ugledala sam opet 66.5!!! Sad idemo ispod po prvi put.. J
Nego vidim često u komentarima pitanja: Kako mršaviš?“ i sl, pa sam skužila da ja uopće ne pišem šta jedem i to..pa evo sad ću..i vidim da imamo novih leptirica pa i za njih malo..

Dakle cure moje..
prvo što vam je potrebno je čvrsta odluka, bez toga ništa, ja kad sam bila na početku ovog mog mršavljenja nije mi palo na pamet ići na neku dijetu od 3 mjeseca na primjer, ja sam mislila skinut ću ja to u 2 tjedna, ali ne..ovo moje salo se nakupljalo danima, tjednima, mjesecima, godinama..
Prvo što morate učiniti je izabrati neku dijetu, jer morate po nečemu ići, tako će vam biti lakše, ja sam pokušavala sa raznim dijetama ali uvijek bi zeznula jer mi se nije dalo smišljati što ću sutra jesti, kupovati to, kuhati itd., pa sam ja odlučila napraviti neki svoj plan. Imam prijateljicu koja je skroz mršava i ona je meni govorila kao samo nemoj večerati i vidjet ćeš pomak, nisam joj vjerovala, mislila sam to je prelako da bi bilo istinito, i umjesto da pokušam ja sam nastavila večeravati. To je trajalo dok na vagi nisam ugledala broj 76 tada mi je zaista puko film i moje debljanje je tu završilo.
Znači prvi dan vam je najgori, još se mislite jeli krećete iz početka ili odustajete, ja taj dan uvijek malo zgriješim, drugi dan vam je malo lakše, osjećate se lakše, a treći dan vam je sve normalno.
Što se hrane tiče, ja stvarno volim sve jesti, voće, povrće, fast food, slatkiše ma sve. I tako si ja ništa ne uskraćujem, nego čim se dignem popijem kavu, nakon kave ručam nešto što mi se tada jede, npr danas sam jela pizzu, jučer si namazala paštete..ma jedeš šta god hoćeš..i nemorate uopće jesti malo, jedite da se zasitite ali to ne znači prežderite se..znači u granicama normale..i to nek vam bude za cijeli dan..neće vam biti teško za izdržati..samo će vas navečer uhvatiti kriza..onda si priuštite jabuku neće vam biti ništa..a osjećat ćete se siti i lakše zaspati.. Kruh izbjegavajte pod svaku cijenu, kupite si onaj integralni dvopek, ima vrlo malo kalorija a ukusan je..Ne dopustite grižnji savjesti da vas ubija, samo si recite, jela sam, pa šta, danas idem ponovno..ne osvrćite se na ono što je bilo, samo gledajte naprijed..
Pokušajte piti vode što više možete, ja tu nisam neki primjer..ali to vam savjetujem jer će kile onda sigurno brže ići..
Što se tiče vježbanja, ja vam savjetujem „WOW“, žena je pravi thinspo.. i nije jako naporno..ali ako vam se sada neda kao ni meni jer je lijepo vrijeme, odite trčati s prijateljicom..ili idite u duge šetnje, pomažite svojima po kući..kad vas netko zamoli da mu odete u trgovinu ili da donesete nešto nemojte odmah reći a neda mi se, nego shvatite to kao dodatno trošenje kalorija i otiđite..samo vam može biti od koristi..
Ja prije ništa po kući nisam radila..ali kad sam malo prošvrljala po netu kako kućanski poslovi dobro sagorijevaju kalorije, odmah sam počela prat prozore, slagat robu, usisavat i sl. , osim što vaga pokaziva manje brojke, doma me svi hvale..i definitivno imam samo koristi od toga..
Sve je ovo sad ovako lijepo napisano, pa se pitam, a kako to da sam ipak par puta odustala, pa to me obično zezne neki blagdan, posjet rodbini i sl. jer ja tada ne mogu odbiti hranu, a kad vidim da sam pojela više nego što sam trebala u meni nešto pukne i to prežderavanje se nastavi sljedećih par dana, dok ne shvatim koju glupost činim…
Nemojte svojim prijateljicama govoriti ništa o dijeti, nego čekajte da one primjete, pa kad počnu komentari "Jooj, kako si smršavila, bravo" i sl. , nećete moći odustati jer zamislite samo kako je grozno kad vam netko kaže "Pa opet si se zdebljala!"
Cure moje a kad vidite kako kile idu dolje, pa neće biti sretnijih osoba od vas, voljet će te se najviše na svijetu.. ja sam sebe uvijek mrzila, a sad svaki put kad stanem na vagu i vidim kilu manje kažem si: „Ajme kako ja sebe obožavam!“ , ne mislim da sam umišljena, ni malo..nego jednostavno počnete se diviti samoj sebi… Jedva čekam da dođem do svoje željene težine.. Isto to želim vama, ljeto nam je tu..i želim vam svu sreću.pisala bih ja još..al post je i već pre dug..pa ću to nekom drugom prilikom…volim vas puno…pussaa

Diet Pills







12:43 , Komentiraj { 11 } Print
17.04.2009.


..Samo korak po korak
i vidjet ćeš ih sve
najgore tek slijedi jer treba reći ne.
Svaki novi dan hodam polako
želim taj svoj san
nije mi lako..


Hej, hej…evo krenilo mi je..imam 66.7 kg…sad nema ničega da me spriječi..nikakva hrana ni ništa..Nemam baš puno vremena za vježbanje jer puno radim po kući i tako to..al to je opet neka vrsta gibanja..a i kile idu pa me nije baš briga.
Kako ste mi vi? Sigurna sam da vam ide, jer ljeto je tu.. Sad više- manje svi paze na hranu pa nam neće biti teško..ipak smo najgoru zimu izgurale, i govorile „ Ne, neću ja pizzu“ , „Nisam gladna“ itd. Sad nam je vruće, imamo sunce, skidamo se..pa ne pada nam napamet sad se debljati, jel tako?
Nisam vas baš ovih dana komentirala ni pratila, i žao mi je zbog toga, stvarno nemam vremena, ali vjerujte mi da ste mi cijelo vrijeme u mislima..

http://www.tportal.hr/teen/svastara/17638/Od-ruznog-paceta-do-kraljice-ljepote.html - thinspo J

12:02 , Komentiraj { 5 } Print
12.04.2009.

Život je šaka suza, vrića smija..

Prije svega, sretan Uskrs svima!
A sada..da se i ovdje ispovjedim..jela sam puno, jako puno, previše!
Bojim se da sam vratila sve kile, ali nekako mi nije žao, jer ipak je to Uskrs, nisam mogla reći da neću jesti kad sam vidjela koliko su se moji trudili oko ručka i svega, ionako bi došlo do prejedanja prije ili kasnije, pa bolje sada kad svi jedu, normalno trebala sam imati granicu..ali šta je tu je.. Sinoć sam se odlično zabavila, stvarno odlično.. I možda je i to pridonijelo tomu da me ne peče savjest i da se ja super osjećam.
E sada kad su blagdani iza mene, vraćam se u normalu. Sutra sve kao inače, kao da se danas ništa nije dogodilo. Bit će malo teže jer će vaga pokazivati više, ali nema veze, samo ću se sjetit moje neizmjerne sreće kad sam ugledala broj 66.5.
Jedva čekam! Ujutro ću u post nadodati koliko imam kila.
Volim Vas, i sigurna sam da niste griješili koliko i ja, a ako već jeste, idemo glavu gore i nastavljamo, ovo je samo jedna od prepreka u ostvarenju našeg cilja, pusa!
* 68.7 kg :(


21:22 , Komentiraj { 10 } Print
11.04.2009.

Cure moje najdraže!

Nemam baš puno vremena za pisat..ali zato imam 66.5 kg!!!!!
AAAAjmeeee što volim proljeće!!!! Sigurna sam da je i vama krenilo...volim vas najviše na svijetu lipotice moje..pusa!!
09:50 , Komentiraj { 6 } Print
09.04.2009.

haaaapppyyyy

Hej, hej, hej...
ajme kako sam sreeeeeetnaa!!!!! smijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijeh
Jučer bilo previše obveza..nije mi se dalo jest..al to je bilo onako ne planirano...i ugl danas imam opet 67.5 kg .
Ovaj put neću odustat, nema šanse..krenilo mi je...ja se osjećam koda imam 50 kg, a ne 67...baš mi je dobar ovaj osjećaj...sa frendicom sam se posvađala...radi njene ljepote nešto..svaku simpu mi ukrade...sad sam prepuna motivacije..da se s ovih praznika vratim MRŠAVA!
Zamisli..a onda još imam jedan tjedan..i krizma...sretna sam što mi je konačno došlo na vrijeme da moram skinit ostatak..možda malo prekasno..ma zapravo za smršavit nikad nije kasno..
Idem sad...obožavam vas, ovaj svijet, sebe kad mršavim, ma sveee volimm....Pusa! kiss



10:28 , Komentiraj { 8 } Print
07.04.2009.

:)

Ljepotice moje, evo uhvatila sam malo vremena da vam se javim. Čini mi se kad češće pišem postove manje griješim. Meni ide po planu, kila je već ošla, je da je to tekućina i to, ali isto je lijepo na vagi opet vidjeti brojku 69! Zapravo 68.9! belj
Sigurna sam da i vama ide dobro, jer kad je ovako lijepo vrijeme jednostavno nam nije do hrane, a još gdje se god okreneš vidiš prelijepe mršavice u šarenim laganim majicama. Zato je ovo pravo vrijeme kad će nam ići.
Eto to je bio jedan mali postić, tek da znate da mi ide, pusa, volim vas! kiss




19:04 , Komentiraj { 10 } Print
06.04.2009.


Eh taj ponedjeljak, ako i ne želiš moraš probati ispočetka..
Ja se evo već 2-3 tjedna vrtim u krug izgubim dvi kile vratim 3 itd.
U petak sam imala 68 kg..ali popodne je bila jedna situacija..nešto što me razočaralo dosta..naravno ljubav..“Starim ja, a u ljubav vjere nemam!!“…i nije bilo nikoga u blizini da se izjadam..pa sam utjehu našla u nikom drugom nego u čokoladi..u subotu se prežderavanje nastavilo..čokolade, pizze…bolje da ne pričam…
Meni je žao što ja nisam takva da npr kad me nešto razočara kažem e sad neću jesti, ili idem trčati, bit ću i ja lijepa..nego se zatvorim u sobu, slušam balade i žderem… L
Ostavimo to iza…

Danas imam točno 70 kg, katastrofa..da..ali imam još zaista jako malo vremena...
Sada idem vježbati, bar 20 min, ako ne uspijem više.. Večeras idem u dugu šetnju, s malo trčanja.. Oko 12 ću ručati nešto malo, i večeras samo jabuka za večeru..Potrudit ću se popiti bar 1.5L vode, to je onaj moj stari plan koji je dobro djelovao..kad bi bar netko napravio nekakav challenge.. J

Obćajem javno da ću ovaj tjedan izdržat!! Moram!! Pusa, volim vas puno, puno!!


11:13 , Komentiraj { 7 } Print

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

komentari da/ne
< travanj, 2009 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Travanj 2010 (1)
Ožujak 2010 (3)
Studeni 2009 (6)
Listopad 2009 (1)
Rujan 2009 (2)
Kolovoz 2009 (3)
Srpanj 2009 (2)
Lipanj 2009 (2)
Svibanj 2009 (8)
Travanj 2009 (8)
Ožujak 2009 (7)
Veljača 2009 (10)
Siječanj 2009 (2)
Prosinac 2008 (2)
Studeni 2008 (5)
Listopad 2008 (1)
Rujan 2008 (7)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

hm.
I want to feel pretty..

Debljina je izbor.
Ti odlučuješ želiš li
biti debela... Želiš li?


UGLY, no one wants a FAT girl.
Don't EAT that, BAD girl.
You're DAMANAGED.
Never THIN enough.


If you eat again, you can never be like her.
If you eat...you will stay fat.
If you eat...no one remember
you as being pretty thin girl..
If you eat...no guy will never wants you.
If you eat.......the red dress will lool horrible on you.
If you eat...you will be ugly ferever



*srednjoškolka
* 17 god
*171 cm
*najveći cilj mi je biti mršava


25.1.09. = 76.0 kg burninmad
16.3.'09 = 67.2 kg
29.3.'09 = 71.0 kg
10.4.'09 = 66.8 kg
24.5.'09 = 64.8 kg
6.6.'09 = 63.0 kg
1.8.'09 = 64.5 kg
12.8.'09 = 68.0 kg bang
21.8.'09 = 63.0 kg sretan
2.11.'09 = 68.0 kg NISAM NORMALNA mad
19.11.'09= 65.0 kg
8.3.'10. = 68.8 kg headbang



~MOJE NAJDRAŽE~



















credits
kostur: duckdz. - x x x design: balloon