Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/debelaa16

Marketing

Eto kako ja mršavim..

Hej…
Ugledala sam opet 66.5!!! Sad idemo ispod po prvi put.. J
Nego vidim često u komentarima pitanja: Kako mršaviš?“ i sl, pa sam skužila da ja uopće ne pišem šta jedem i to..pa evo sad ću..i vidim da imamo novih leptirica pa i za njih malo..

Dakle cure moje..
prvo što vam je potrebno je čvrsta odluka, bez toga ništa, ja kad sam bila na početku ovog mog mršavljenja nije mi palo na pamet ići na neku dijetu od 3 mjeseca na primjer, ja sam mislila skinut ću ja to u 2 tjedna, ali ne..ovo moje salo se nakupljalo danima, tjednima, mjesecima, godinama..
Prvo što morate učiniti je izabrati neku dijetu, jer morate po nečemu ići, tako će vam biti lakše, ja sam pokušavala sa raznim dijetama ali uvijek bi zeznula jer mi se nije dalo smišljati što ću sutra jesti, kupovati to, kuhati itd., pa sam ja odlučila napraviti neki svoj plan. Imam prijateljicu koja je skroz mršava i ona je meni govorila kao samo nemoj večerati i vidjet ćeš pomak, nisam joj vjerovala, mislila sam to je prelako da bi bilo istinito, i umjesto da pokušam ja sam nastavila večeravati. To je trajalo dok na vagi nisam ugledala broj 76 tada mi je zaista puko film i moje debljanje je tu završilo.
Znači prvi dan vam je najgori, još se mislite jeli krećete iz početka ili odustajete, ja taj dan uvijek malo zgriješim, drugi dan vam je malo lakše, osjećate se lakše, a treći dan vam je sve normalno.
Što se hrane tiče, ja stvarno volim sve jesti, voće, povrće, fast food, slatkiše ma sve. I tako si ja ništa ne uskraćujem, nego čim se dignem popijem kavu, nakon kave ručam nešto što mi se tada jede, npr danas sam jela pizzu, jučer si namazala paštete..ma jedeš šta god hoćeš..i nemorate uopće jesti malo, jedite da se zasitite ali to ne znači prežderite se..znači u granicama normale..i to nek vam bude za cijeli dan..neće vam biti teško za izdržati..samo će vas navečer uhvatiti kriza..onda si priuštite jabuku neće vam biti ništa..a osjećat ćete se siti i lakše zaspati.. Kruh izbjegavajte pod svaku cijenu, kupite si onaj integralni dvopek, ima vrlo malo kalorija a ukusan je..Ne dopustite grižnji savjesti da vas ubija, samo si recite, jela sam, pa šta, danas idem ponovno..ne osvrćite se na ono što je bilo, samo gledajte naprijed..
Pokušajte piti vode što više možete, ja tu nisam neki primjer..ali to vam savjetujem jer će kile onda sigurno brže ići..
Što se tiče vježbanja, ja vam savjetujem „WOW“, žena je pravi thinspo.. i nije jako naporno..ali ako vam se sada neda kao ni meni jer je lijepo vrijeme, odite trčati s prijateljicom..ili idite u duge šetnje, pomažite svojima po kući..kad vas netko zamoli da mu odete u trgovinu ili da donesete nešto nemojte odmah reći a neda mi se, nego shvatite to kao dodatno trošenje kalorija i otiđite..samo vam može biti od koristi..
Ja prije ništa po kući nisam radila..ali kad sam malo prošvrljala po netu kako kućanski poslovi dobro sagorijevaju kalorije, odmah sam počela prat prozore, slagat robu, usisavat i sl. , osim što vaga pokaziva manje brojke, doma me svi hvale..i definitivno imam samo koristi od toga..
Sve je ovo sad ovako lijepo napisano, pa se pitam, a kako to da sam ipak par puta odustala, pa to me obično zezne neki blagdan, posjet rodbini i sl. jer ja tada ne mogu odbiti hranu, a kad vidim da sam pojela više nego što sam trebala u meni nešto pukne i to prežderavanje se nastavi sljedećih par dana, dok ne shvatim koju glupost činim…
Nemojte svojim prijateljicama govoriti ništa o dijeti, nego čekajte da one primjete, pa kad počnu komentari "Jooj, kako si smršavila, bravo" i sl. , nećete moći odustati jer zamislite samo kako je grozno kad vam netko kaže "Pa opet si se zdebljala!"
Cure moje a kad vidite kako kile idu dolje, pa neće biti sretnijih osoba od vas, voljet će te se najviše na svijetu.. ja sam sebe uvijek mrzila, a sad svaki put kad stanem na vagu i vidim kilu manje kažem si: „Ajme kako ja sebe obožavam!“ , ne mislim da sam umišljena, ni malo..nego jednostavno počnete se diviti samoj sebi… Jedva čekam da dođem do svoje željene težine.. Isto to želim vama, ljeto nam je tu..i želim vam svu sreću.pisala bih ja još..al post je i već pre dug..pa ću to nekom drugom prilikom…volim vas puno…pussaa

Diet Pills








Post je objavljen 18.04.2009. u 12:43 sati.