četvrtak, 04.10.2007.

3. poglavlje

3. Poglavlje

''A tko ste vi???'' pitala sam zbunjeno. Stella je stajala skamenjena pokraj mene otvorenih usta i buljeći u njih, prišla sam im i predstavila nas ''Ja sam Laura ova ovdje začuđena je Stella'' prva i pretpostavljam ,,glavna,, se ustala i rekla '' znamo tko ste vi'' ''čekale smo vas'' nadoda druga. Izgledale su tako nestvarno i pomalo čudno sve tri su nosile crne korzete ali ne iste isto tako i suknje. Prva je imala lijepu dugu svilenkastu crnu kosu kao ja i zelene oči koje su se caklile na svjetlu, a lice joj je bilo blijedo poput snijega. Druga je imala valovitu crvenu kosu, zelene oči i mrtvačko blijedo lice poput mene i treća je imala nešto kraću plavu (blue) kosu i isto tako blijedo lice kao i ove dvije. ''Ja sam Margareth .'' rekla nam je prva, ''A ja sam Elisabeth-Lorian'' rekla je druga '' I ja sam Sondra'' rekla je na posljetku i ova treća. '' Drago nam je'' rekla je Stella preduhitrivši me u mojim riječima. Dale su nam neke vrečice u kjima su bile pelerine, korzeti i suknje.

''Molim vas pođite s nama'' i Stell i ja smo pošle s njima do moje sobe ondje se preodjenule.
Prošli smo nešto što izgleda poput portala…i najednom nismo više bile u mojoj sobi barem sam ja tako mislila.
No kad na moje iznenađenje ''Ovo je vaša soba Princezo Laura'' kaže Margareth. '' Kako misliš princezo?'' zapitala sam začuđeno. '' Lijepo Vi ste buduća kraljica Crne Lagune'' ''Crne Lagune??'' zapitala sam totalno začuđeno. Margareth, Elisabeth-Lorian i Sondra napustile su sobu i ostavile mene i Stell same.

''Ako si ti princeza…Što sam ja?'' Pitala je Stella pomalo razočarano. Neko vrijeme nisam odgovorila jer sam bila previše zauzeta čitanjem nekakve ceduljice ,,Draga princezo Laura i Lady Elisabeth (To je pravo Stellino ime… barem u ovoj zemlji) Drago nam je što ste se napokon vratile…Bilo je divno gledati vas kako odrastate, bez obzira što nismo uvijek bili uz vas. Vaši vjerni podanici.''
''Pa Stella čini mi se da su te ovdje preimenovali.''rekla sam, a potom uzdahnula '' Što kako misliš preimenovali???''Pitala je ljubomorno. '' Pa ovdje nosiš svoje najdraže ime… Sada si Lady Elisabeth'' rekla sam i pogledala malo oko sebe i pogledala kroz prozor… Vani je sve bilo prekriveno snijegom, sve je bilo tako prelijepo tako bijelo… ''Stvarno ne shvaćam zašto se ovo zove Crna Laguna!'' rekla sam Stelli s malo povišenim tonom.

eh sad neko vrijeme neću moći pisat znate škola itd...


19:05 | Komentari (9) | Print | ^ |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.