O svemu by DARGAN

subota, 29.04.2006.

Kako kvalitetno obaviti veliku nuždu, gdje uljepšati pacova i mali vodič za pravilnu upotrebu toaleta namijenjen transseksualcima

U moru gluposti kojem ova šarena planeta obiluje, bespotrebnim i (malo je reći) suvišnim i glupavim stvarima i pojavama, riješih da pretipkam ovdje i uopšte ne prekomentarišem ova tri članka.

Priručnik za veliku nuždu
Ogranak britanske Državne zdravstvene službe u istočnoj Škotskoj izdao je priručnik o tome kako sjedjeti pravilno pri vršenju velike nužde. Priručnik govori o pravilnom drzanju tijela i stopala, i o pravilnom disanju za vrijeme olakšavanja, objavio je londonski "Tajms".
Objašnjava se da je priručnik na četiri strane objavljen zbog uvjerenja da u gusto naseljenim djelovima istočne Škotske "zjapi kulturna crna rupa" kada je riječ o radnji kojoj nas, bez izuzetka, uče u najranijem djetinjstvu.

Salon za uljepšavanje pacova (štakora)
Odnedavno vlasnici pacova mogu svoje kućne ljubimce odvesti na uljepšavanje u salon "Katie's Pet Depot" u La Verneu. Za deset dolara vašeg će pacova oprati mirišljavim šamponom, obrezati mu pandže i iščetkati mu krzno. Nakon takvog tretmana svog pacova moći će te s ponosom pokazati prijateljima ili komšijama. Vlasnica salona u La Verneu ističe kako oni jedini u SAD-u nude uslugu uljepšavanja pacova.

Vodič za pravilnu upotrebu toaleta namijenjen transseksualcima!
Britanski policajci očigledno ne znaju što bi od dosade, pa su odlučili izdati vodič za pravilnu upotrebu toaleta namijenjen transseksualcima.
Vodič upozorava transseksualce na "opasnosti" upotrebljavanja muškog toaleta ukoliko su obučeni kao žene i obratno.
"Ako uđete u pub pun skinheadsa u kojem ne postoji uniseks WC, može vam se dogoditi da 'eksplodirate' jer se nemate gdje olakšati", stoji u vodiču.
Da ne bi bilo zabune! Vodič pod nazivom Which Loo? u britanskoj je javnosti ocijenjen "patetičnim bacanjem novca". Bivši šef Metropolitske policije John O'Connor ovakvu je štampu nazvao sramotnom i skandaloznom. "Bavljenje trivijalnostima poput ove odaje utisak da policija nema pametnijeg posla", izjavio je O'Connor.
Vodič napisan u saradnji s Aurora lezbijskom, gay, biseksualnom i transseksualnom grupom, poručuje "transićima" da budu sigurni u sebe, koriste toalete, te da peru ruke nakon nužde. Savjetuje ih i da ne nasjedaju na provokacije i da izbjegavaju sukobe.


Eto, život je prosto takav, nikad dovoljno znanja i informacija. Za one koji sumljaju u svoje sposobnosti u vršenju velike nužde ili prosto požele da to rade na "stručan način" mogu da poruče priručnik za to, a svi vlasnici pacova mogu da skoknu do salona "Katie's Pet Depot" u La Verneu (Kalifornija) i da pacovu pruže tretman kakav jedan ljubimac zaslužuje. Ukoliko ste transvestit i savakodnevnu muku mučite sa "opasnosti" upotrebljavanja muškog toaleta ukoliko ste obučeni kao žena i obratno ili se nađete u blizini skinheadsa dobro će vam doći vodič za pravilnu upotrebu toaleta namijenjen transseksualcima.
Više o ovome i sličnim temama možete pročitati na www.prnjavor.co.sr

- 18:07 - Komentari (0) - Isprintaj - #

0