16

utorak

travanj

2013

PORUKE TEBI, DRAGO INDIGO DIJETE

Vjeruj mi kada ti kažem da u potpunosti znam da je tvoja patnja stvarna. Osjećaš je duboko u svom biću i čini se kao da je oduvijek tamo, kao da postoji cijelu vječnost. Često imaš osjećaj da ta patnja nikada neće proći. No zastani na trenutak.

Promatraj svoje misli. Primjećuješ li kako se izmjenjuju velikom brzinom i koliko mnogo ih ima? Te misli u tebi izazivaju nemir, gotovo opipljivu tjeskobu. Upamti da i bića svjetlosti napreduju stazom rasta i učenja. Stoga ovo što osjećaš nije stanje tvog krajnjeg odredišta. Upravo suprotno, ono čemu se primičeš stanje je radosti. Koliko god ti se radost činila nedostižnom i udaljenom, ona je stvarna i čeka tebe. Ti nisi bol koju osjećaš! Svijet se čini mjestom prepunom ludila i nepravde. Njegova niska frekvencija oštećuje te, gužve te oštećuju, laži te oštećuju. Površno gledano, to je zaista tako. Svijet nije raj, ne još. No nikada nemoj opravdavati bol i ljutnju koju osjećaš. Svaka patnja, svaka bol je prolazna. U trenucima nemira samo postani svjestan svog disanja. Prihvati sadašnji trenutak. Duboko udahni i u sebe primi mir.

Zapamti da nikada nisi bio sam. Pažljivo si vođen i motren, još od dana kada si prvi put udahnuo. Ti imaš puno pravo biti sretan. Sreća je tvoje krajnje odredište. Budi ono što voliš biti i dopusti svijetu da se razvija i mijenja svojom vlastitom brzinom. Njegova promjena već je započela, zahvaljujući tebi.

<< Arhiva >>