Image Hosted by ImageShack.us In the darkness there is always a bright spot, DEATH!

In the darkness there is always a bright spot, DEATH!

28.12.2005., srijeda

Evo par morbidnih viceva

* Što je gore od mrtvog dijeteta u kanti za smeče???
Mrtvo dijete u 3 kante za smeče...
* Koja je razlika između kamiona punog pijeska i kamiona punog mrtve djece???
Djecu možete vaditi vilama...
* Što radi cigan na Olimpijskim igrama???
Smrdi na 100 metri...
Hihihihi...
Javite se ako imete još koji takav...

Što bi svijet bez mene???

Očito ništa. Da me više nema, sunce bi jednako sjalo, more istim tonom šumilo, zemlja bi se i dalje vrtjela oko sunca… Ali, svakodnevnica mojih najmilijih bi se promijenila. Možda je to bit, bit smrti – da vidimo koliko smo zaista ljudima značili jer danas nitko nije iskren. To je, valjda, jedina pozitivna strana smrti. Stotine ljudi umire svakoga dana, a još gore, mnogo djece umire u svijetu, a ja ne vidim tugu zbog toga na licima ljudi. Kao da je smrt dobrodošla… Možda da, za stare i bolesna, ali sigurno ne za malo dijete pred kojim je cijeli život. Smrt je dio života i ona nije kraj, sigurno nešto slijedi iza nje… Barem se nadam…
Meni ništa ne bi koristilo da cijeli svijet plače za mnom, ali bih bar na tren htjela vidjet suzu u oku najbližih ili bar da zastanu na sekundu i da me se sijete po nečem lijepom. Ne bih si oprostila da cijeli život si to predbacuju i pate za mnom. Nečija smrt je samo jedan bolan dan sa dugotrajnim posljedicama zvanim TUGA!!! Iako nije idealno vrijeme za razmišljanje o smrti, nikad ne znaš što ti sutra donosi, zato- živi život onako kako se tebi sviđa jer je on prekratak da se stalno prilagođavaš drugima…
You are the measure of all thinks…

26.12.2005., ponedjeljak

Šmrc...

Svima sretan Božić sa zakašnjenjem!!!
Ove godina mi vrijeme prolazi tako glupo. Božić sam provela u krpama, samo sam jela i pila… Snijega opet nije bilo da me barem on razveseli. Višak love na mobu nemam, a na Internetu nema nikoga. Ako mi propadnu planovi za novu godinu biti će mi to najgori praznici ikada… Ali, u nadi je spas! Stara mi je održala predavanje da sa nije zajebavat sa sotonizmom i crnom magijom… Samo zato što sam na Internetu tražila nešto o sotonističkoj Bibliji ne znači da ću «proći na tamnu stranu»!!! Onda meni netko kaže da u svemu vidim ono najgora!!! Bilo kako bilo, polugodišta sam prošla s 4 i mogu uživati tako dugo dok mi to netko ne pokvari…
Morala bi otići do knjižnice da si posudim nešto zanimljivo, npr. o parapsihologiji. «Parapsihologija nije ni spiritizam ni praznovjerje. Ona je pokušaj istraživanja funkcija ličnosti s one strane praga svijesti» G.N.M.Tyrrell
Možda si mislite da sam luda, al meni je to zanimljivo! Uostalom, o ukusima se ne raspravlja!
Kiss svima…

22.12.2005., četvrtak

Sve je bliže i bliže kraj...

Koliko mi je drago, toliko sam i žalosna jer znam da sam mogla imat bolji prosjek od 3,71(sramotno za bivšu odlikašicu).
Tko bi rakao da je za par dana Božić!?!? Vrijeme je nalik na onom u 10. mjesecu, ni kuće nisu ništa posebno okičene... pa čak nije ni hladno kako sam se nadala. Držite se svi, škola samo što nije gotova. Iako su ocijene trebale biti danas zaključene, još se sutra trebamo vratit u nju prije praznika!!
E, da imam 2 iz lat!!! :)

21.12.2005., srijeda

Još malo...

Pyrrihus, rex Epirotaru, familiaris Alexandri Magni... Latinski, latinski, latinski... Ako me to ne ubije, ne znam što će!!! Cijeli dan samo to štrebem i ako ne dobijem 2, pa-pa moji praznici, društvo i sve ostalo! Gotovo mjesec dana uživanja ovisi o mojih 5 min na latinskom!
Ali, nadam se da se profo ne bude digel na lijevu nogu. A Vi samo Boga molite da dođem doma živa sa smješkom na licu! :)
Blog mi je posijetila osoba za koju sam se zadnju nadala! Bilo je ugodno iznanađenje! To je dokaz da male stvari dragih nam prijatelja mogu nas izvući iz tamnog kutka punog očaja i suza zvanog ŽIVOT!!!
Kiss svima i držite mi fige...

18.12.2005., nedjelja

Sve je lijepo...

Nema samo Tina zajebane starce, ni moja stara nije ništa bolje. Stalno mi nabija na nos kako se s kuće nem makla ak mi slučajno zaključi 1 iz latinskog... Bla, bla, bla... Ko da me dosta ne muči samo ona, još od društva se naslušam da sam hladnokrvna i da nema gore kurve od mene... Kako da ja njima dokažem da i ja sam istinski voljela, i onda patila dva i pol mjeseca. Ne isplati mi se! Ako neka od frendica zbari pod bilokakvim utjecajem nekog neželjenog, ja ću biti kriva. Dosta mi je bilo tog «čuvanja» i namještanja im dečki…. Dok sam stvarno se prepustila i uživala onako kako sam ja to htjela, svi su me osuđivali da kako sam to mogla dopustiti, da me je iskoristio. Još i dan danas mi to predbacuju. To je uzrokovalo svađu između mene i najfrendice. I danas se osjećaju posljedice. To je primjer da ne mogu živjeti onako kako ja to želim. Inače, za to služe starci da me ograničavaju i da mi brane. Društvo, a pogotovo najfrendica bi trebali biti bijeg iz stvarnosti. Ali, ne znam zašto, ja ih razumijem. Imaju i oni svoje brige i ljubavne jade. Ne vrti se svijet oko mene. Ali, život i prijateljstvo sa temelji na kompromisu. Tko je i u ljubavi! U njoj moraš pokušat promijenit sebe na nabolje, a ne druge. You love someone very much… but the kind of love they give you, if any at all, might and probably will kill you one day!Ja sam bila na rubu provalije zbog takve ljubavi. U tih par mjeseci tugovanja nitko mi nije bio utjeha. Jedino me muzika izvlačila iz depre. Sada sam ja rado nekome rame za plakanje jer ne žalim nikome takvo zlo da mora nosit takav teret sam.
Nekak se svijet promijenio u ovih tjedan dna. Svi su dobri prema meni, ocijene variraju, ko da zla više nema. Bojim se da tako neće još dugo… Baš me zanima što će pokvariti ovaj mir… :)

Subota, dosadna subota!!!

Frendica je slavila ročkas, a od nas 5 napile su se dvije. Jedna se je mene prinila ko PIJAN plota. Ona ga voli, ne može bez njega... Dok se napokon otreznila, bio je farjunt. Par puta sam povukla dim pred sestričnom koja je velika tračara.
Vidjela sam mnoge drage osobe koje nisu ništ drugo delale nego žicale u okolo i smijale se. Mislim da im nisam tolko drage kak one meni. Ali život je jeben!
Sve se promijenilo. S osobama s kojima si nisam bila tako dobra, sada sam super,a određenoj osobi kojoj sam htijela život poklonit, sada mi jedva "bok" kaže. Toliko o ljubavi. :( Uvijek te povrijede oni koji te navodno vole. Al ja sam prokleta - ili za jednu noć ili samo frendica. Nikad ništa više! Jedina utjeha bi mi bila cuga, ali sam na uspješnom odvikavanju. Svatko odlučuje za sebe. To je istina kao i ona da je ljubav vječna... Voliš, kaže da te voli, adok trepneš - žao mi je, nisi ti kriva... Moš si mislit! Da nisi ti kriva, nebi se to desilo. Ja sam krepana, nabadam slova i kažem vam Laku noć.........

15.12.2005., četvrtak

Helooooo!

Moj prvi, ali ne i zadnji, blog počinje SADA!
Život mi je dobar, škola još bolje, ali se osjećam UŽASNO! Za to krivim ovo božićno razdoblje. Svi su happy osim mene. Nešto mi fali! Možda ljubav, a možda cuga! :) Šta se može osim napiti se tako da se ništ ne sječaš i da zaboraviš na sve!! Al to ostavljam za praznike koji su svakim danom sve bliže!
BoooK!