POSLIJE PIRAMIDA ...

14 siječanj 2007

REZIME

O Atlantidi sam počeo pisati 7.1.2006 godine gdje sam sa svima Vama prošao pitanja te pokušao naći odgovore koji su me interesirali svih ovih godina. Poslije Atlantide produžio sa pisanjem prema svijetu i misterijima Anasazija gdje smo zajednički uz putopis i fantastično izlaganje Semira Osmanagića polako počeli shvaćati od kuda su nam sva naša znanja koja držimo duboko potisnuta negdje u svome mozgu te što nam sličice koje se pojavljuju znače i žele objasniti.

Prošli smo kratko kroz red vitezova Templara te shvatili čemu su svoje živote posvetili te koja je njihova uloga bila u tadašnjem vremenu te koja je uloga u današnjem životu.

Polako smo počeli razumijevati Maje i njihovu ulogu u svemiru ali i vremenu u kojem su živjeli te što su nam željeli poručiti te što trebamo činiti 2012 godine. Objasnili su nam da:
„Dolazak našeg Sunčevog sistema u početni položaj prema centru galaksije Mliječni put, kada će mo ponovo biti obasjani energetskim snopom… što su napokon prije petnaestak godina potvrdili i moderni astronomi… može donijeti pozitivni svemirski zamah našoj civilizaciji. Unaprijeđena DNK nas može dići na viši nivo.

Znanje Maja ne govori o apokaliptičnom kraju svijeta već o transformiranom svijetu.

Kada se “nebo otvori” i kada poteče svemirska energija prema našoj sićušnoj Planeti… da li će nas dići na viši nivo vibracija… i prevladati doba mračnjaštva koje nas pritišće i ne dopušta da napredak se pokrene punim kapacitetom?“. Shvatili smo njihovu ulogu u našim životima te kako i kojim putem ići dalje.

Prošli smo svemirom ali i našim planetom u Svim našim kontaktima gdje smo upoznali Lemuriju, shvatili što Telos - "komunikacija sa duhom" znači te nam je Mikos objasnio sve o Agarthi. Slijedila je lekcija u Skulls-u, tajnom i elitističkom društvu, prošli neozljeđeni kroz Bermudsku enigmu, proučili Tothove tablete te shvatili djelomično njihovo značenje, saznali da naša stanja se reflektiraju u našoj auri, što je bilo krenulo krivo sa Philadlphijskim experimentom te saznali za Montaux i Phoenix projekt. Ipak puno toga su nam rekli Hopi sa svojih Devet svjetova te prošli kroz Plejade te naučili njohv riječnik. Shvatili da svemirske posjete koje su se dešavale i dešavaju se služe nekim civilizacijama za eksperimente kao Greys-ima te da uvijek imamo dušebrižnike u Tim-mersima i Andromedancima.

U Piramidi moći na planeti shvatili smo zašto istina ne može izaći nikada na vidjelo barem ne onakva kakvu bi smo željeli vidjeti te tko nam kroji ovaj smrtni život. Tražili smo odgovore kako iznaći možda načina da se odupremo tome te koliko uopće možemo uspjeti trenutno.

Na kraju došli smo u nama susjedne krajeve te shvatili da bi mogla postojati Bosanska Sunčeva piramida u našem bližem okruženju te da svi mi bijeli, žuti, crveni, crni ili kakvi god već jesmo je jedna jedinstvena krv u našim žilama.

Sve to ste mogli čitati punih godinu dana i nešto malo više sa kraćim odmorima autora bloga te Vam se svima zahvaljujem na strpljivosti i komentarima koje je zavrijedio autor tih zanimljivih tekstova, Semir Osmanagić te se ovime zahvaljujem mu i nadam se da će uskoro nastaviti sa daljnjim istraživanjima u području Visočice ali i diljem republike BiH i Hrvatske.

Hvala Vam svima još jednom i na komentarima koje ste ostavljali te pokazali iznimno zanimanje za našu prošlost jer 13.000 jedinstvenih posjeta te 17.000 učitanja bloga su bili poticaj za dalje. Sada vjerujem da će uslijediti jedan odmor a onda traženje dalje, želja mi je da pokušam istražiti sve što na internetu postoji vezano uz jednoroge (unicorn), ta mitska bića sa vrlo interesantnim iscjeliteljskim moćima. Naravno biti će mi drago vidjeti vaše prijedloge što Vas interesira te što bi voljeli da se istraži.

Ipak za sada Vam svima šaljem jedan iskren i velik pozdrav.

<< Arhiva >>