NLO u Texasu

17 siječanj 2008

Evo članka iz jutarnjeg lista.

U slabo naseljenom dijelu Teksasa kod grada Stephenvillea gdje se noću vrlo jasno vidi vedro nebo i zvijezde uznemireni stanovnici su vlastima prijavili da su uočili neobične leteće objekte za koje vjeruju da su NLO-i, objavili su američki mediji.

Ricky Sorrells tako je primjerice posvjedočio da je vidio spljošteni metalni objekt kako lebdi oko stotinjak metara iznad paše kod svog doma. Još deseci inače posve normalnih ljudi, uključujući jednog pilota, policajca i nekoliko poslovnih ljudi, posvjedočili su da su vidjeli veliki bešumni objekt s jarkim svjetlima kako leti vrlo nisko i brzo.

- Ljudi, koji su u ovim krajevima vrlo pobožni, ne znaju što bi mislili i većina se zapravo boji da je došao kraj svijeta - rekao je zabrinuti Steve Allen, vlasnik prijevozničke kompanije i pilot koji je prošli tjedan vidio objekt dugačak kilometar i pol, te dodao da to nije bilo apsolutno ništa poznato čovjeku.

Dok dužnosnici tvrde kako postoji logično objašnjenje, lokalno stanovništvo se kune kako je to bilo nešto puno tiše, brže i bliže zemlji od zrakoplova. Ljudi koji žive u tom dijelu Teksasa prijavili su sličan opis objekta koji su viđali nekoliko tjedana.


Što je ljudima, svi briju na smak svijeta.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.