Gradsko društvo Crvenog križa Virovitica

subota, 29.08.2015.

Darivanje krvi u Virovitici

Na današnjoj akciji dragovoljnog darivanja krvi održanoj u prostoru GDCK Virovitica krv je darivalo 53 dragovoljna darivatelja krvi. Krv je prikupljala ekipa transfuzije KBC Osijek,a svoju krv su darivali slijedeći dragovoljni darivatelji krvi:Abalić Ivana,Beneta Josip,Biondić Božidar,Biondić Zdavko,Bistrović Mihael,Blažević Ivana,Bogdanović Branka,Brođanac Ivan,Dakić Marijan,Deskar Davor,Dijaković Ranko,Dronjak Milan,Frajlić Elvis,Grahovac Krunoslav,Grubić Tomica,Horvat Jadranka,Horvat Mario,Horvat Marko,Hudi Krunoslav,Ilić Rudolf,Iličić Slavko,Jurković Željko,Kiš Tihomir,Kiš Zlatko,Kolaković Dragan,Komljenović Draženko,Kugler Mario,Leš Ivan,Lukić Dražen,Lulić Goran,Mađarević Miroslav,Medved Dragan,Mitrović Zoran,Osterman Alen,Očuršćak Igor,Pavlović Darko,Petrinić Franjo,Petrinjak Goran,Poljak Daniel,Rešetar Vid,Ribić Luka,Rodeš Miro,Rujer Dinko,Validžić Mladen,Vezmarović Rikard,Vučko Željko,Zdjelar Ivica,Šajatović Nebojša,Šitum Goran,Štolar Nikolina,Šurkalović Marina,Čizik Darko i Štampar Maja.

Hvala za darovanu krv.
GDCK VIROVITICA

- 12:21 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 27.08.2015.

''Svi za sve''

Dana 27.08.2015. u Dnevnom boravku Crvenog križa održana je dnevna zabava. Korisnice su se mogli družiti, opustiti i zaplesati uz band ''Premija''. Zabava je održana u programu '' Svi za sve'' financiranom od Ministarstva Socijalne Politike i Mladih.

 photo P8270366_zpsper7y2pp.jpg

- 10:33 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 26.08.2015.

''Svi za sve''

Pod vodstvom akademske slikarice Bernarde Idžojtić danas je u Dnevnom boravku Crvenog križa u Virovitici održan nastavak likovne radionice “Osnova i potka”. Korisnice su tkale slike sa kolažom i papirom. Radionica je održana u programu ''Svi za sve'' koji je financiran od strane Ministarstva Socijalne Politike i Mladih.

 photo P8250362_zpsnyivbpx8.jpg

- 08:28 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 20.08.2015.

''Zlatne godine''

Danas je u Dnevnom boravku Crvenog križa u Virovitici održano predstavljanje udruge za promicanje ljudskih prava SMS- sve možeš sam. U rad udruge nas je uputio dipl. jur. Mario Jakša koji je osnivač udruge. Mogli smo doznati koji su planovi udruge i na čemu rade te točno s čime se bave. Predavanje je održano u programu ''Zlatne godine'' koji je financiran od Ministarstva Socijalne Politike i Mladih.


 photo P8200361_zps0clpxmr6.jpg

- 11:11 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 19.08.2015.

''Zlatne godine''

U Dnevnom boravku Crvenog križa u Virovitici 18.08 održana je kreativna radionica koferi Mix-Media pod mentorstvom Vesne Stipanović. Korisnice su izrađivale male antikne kofere od kartonskih kutija.
Radionica je održana u sklopu programa Ministarstva socijalne politike i mladih „Dnevni boravak i pomoć u kući –Zlatne godine“ Gradskog društva Crvenog križa Virovitica.

 photo P8180357_zpsem1r0bhz.jpg

 photo P8180358_zpstl8aifjh.jpg

 photo P8180359_zpsw7gh8nuw.jpg

 photo P8180360_zpsltnws77z.jpg

- 07:50 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 13.08.2015.

Darivanje krvi u Virovitica

opis slike

Danas je u Gradskom društvu Crvenog križa Virovitica u suradnji sa Transfuzijom KBC Osijek održana akcija dobrovoljnog darivanja krvi.Zbog nestašica krvi u medije je upućen apel te se na akciju odazvao velik broj dobrovoljnih darivatelja krvi što aktivnih i onih kojima je to danas prvo darivanje.Na akciju su se odazvali članovi HDZ-a Virovitica,članovi HSP-a,članovi Savjeta mladih općine Suhopolje, djelatnici tvrtki Virkom,Plin Vtc i Viro šećerana Virovitica te građanstvo.
Od ukupno 87 odazvanih darivatelja krvi krv je darovalo njih 76, a to su:
Ajček Marko,Andrović Igor,Borovčak Božidar,Božić Nikola,Brkić Tomislav,Cah Zlatko,Cigler Goran,Derdić Ivan,Doležal Marko,Dragičević Hrvoje,Dukarić Mladen,Dumenčić Zoran,Ferenc Željko,Flisar Dominik,Gabrić Dario,Gazibara Dario,Hader Zlatko,Hercigonja Domagoj,Horvat Darko,Horvat Siniša,Ištvanović Ivona,Jakupec Davor,Juhas Valter,Keleković Damir,Kelj Marko,Kermend Željko,Kiralj Dragica,Knežević Franjo,Kocijan Siniša,Kovač Vedran,Kovačević Miroslav,Kožar Slaven,Kralj Damir,Krašovec Marijeto,Kruljac Danijel,Krznarić Željko,Kunkić Lora,Litrić Martina,Majkovčan Zdenko,Majstorović Hrvoje,Marinković Damir,Medved Goran,Merki Josip,Meter Krešo,Miklošević Suzana,Mislimi Edi,Nemet Igor,Nežić Ivana,Ognjanović Filip,Ostreman Zdravko,Palm Siniša,Per Dalibor,Podnar Josip,Pozderović Kristijan,Premužić Krunoslav,Radić Ivan,Rajnović Dražen,Rakijašić Krunoslav,Ravlić Miroslav,Sabo Danijel,Simeunović Darko,Tolušić Martina,Tomeković Nikolina,Uremović Dalibor,Veličan Višnja,Vidak Vlado,Volenik Alen,Šipka Dragan,Špehar Kristijan,Špoljarić Ana,Štefan Tihomir,Šuvak Boris,Šuvak Željko,Žagar Marijan,Đuradin Milan,Đurđević Zlatko.

Hvala Vam za darovanu krv.


opis slike

opis slike

opis slike

opis slike

opis slike

- 14:54 - Komentari (0) - Isprintaj - #

''Zlatne godine''

Dnevni boravak Crvenog križa u Virovitici u srijedu, 13. kolovoza posjetio je kazališni glumac Goran Koši.
Gostovanje Gorana Košija održano je u sklopu programa Ministarstva socijalne politike i mladih „Dnevni boravak i pomoć u kući – Zlatne godine“ Gradskog društva Crvenog križa Virovitica.


 photo P8130356_zpssygzj1wq.jpg

- 12:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 10.08.2015.

''Zlatne godine''

U utorak, 04. kolovoza u Dnevnom boravku Crvenog križa održana je prezentacija proizvoda za zdravo spavanje koje je održala medicinska savjetnica Melita Radoš. Te u četvrtak 06. kolovoza održan je prvi dio radionice ukrašavanja kartonskih kutija Krakeele i decoupage tehnikom. 11. kolovoza će se održati drugi dio radionice. Oba zbivanja su u sklopu programa ''Zlatne godine'' financiranom od Ministarstva Socijalne Politike i Mladih.

 photo P8040346_zpsptlhywin.jpg

 photo P8060347_zps0rpzfju6.jpg

- 10:42 - Komentari (0) - Isprintaj - #

''Svi za sve''

U programu ''Svi za sve'' 03.08.2015 održan je šahovski turnir u kojem je odigrano dva kruga.

U prvom krugu su bili sljedeći rezultati:
1. Drago Celić sa 5 bodova.
2. Vlado Pucan sa 4 boda.
3. Zvonko Požežanac sa 2 boda.

U drugom krugu:
1. Zvonko Požežanac sa 4,5 boda.
2. Vlado Pucan sa 3 boda.
3. drago Celić sa 2 boda.



 photo P8030343_zpsqjuzob7r.jpg

- 10:29 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.