Gradsko društvo Crvenog križa Virovitica

utorak, 28.04.2015.

Termini darivanja krvi za svibanj 2015.godine


09.05.2015. (subota) od 9 - 12 sati u GDCK Virovitica

14.05.2015. (četvrtak) od 9 - 13 sati u Domu obrtnika Pitomača

30.05.2015. (subota) od 9 - 12 sati u GDCK Virovitica


GDCK VIROVITICA

- 10:14 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 25.04.2015.

Akcija dragovoljnog darivanja krvi u Virovitici

Na današnjoj akciji dragovoljnog darivanja krvi, održanoj u prostoru GDCK Virovitica krv je darivalo građanstvo Virovitice, te članovi HSP dr. Ante Starčević.Sveukupno je krv darivalo 54 dragovoljna darivatelja krvi.
opis slike
Članovi HSP-a koji su danas darivali krv su: Hercigonja Domagoj,Franc Anita,Đuradin Milan,Deda Sami i Pendić Pero.
Građanstvo Virovitice koje je darivalo krv je: Beneta Josip,Beneta Nikola,Blaževski Slobodan,Bogdanović Branka,Cigler Goran,Dronjak Milan,Farago Ivan,Ferenc Željko,Galjar Melita,Golubić Vendel,Holi Ivan,Horvat Jadranka,Ibriks Gordana,Iličić Slavko,Juhas Valter,Klinžić Zlatko,Kolarević Slobodan,Komljenović Draženko,Krizmanić Ivica,Kušanić Bruno,Lješčak Dubravko,Lulić Marko,Meter Krešo,Miočinović Ljubiša,Morel Đuro,Nemet Igor,Nikić Vlado,Petrinić Franjo,Pilek Tonček,Pobran Ferdinand,Podnar Andreja,Podnar Branimir,Podnar Josip,Puž Zdravko,Rakijašić Krunoslav,Ratajec Marijan,Seder Mario,Simeunović Darko,Smiljčić Jadranko,Tatalović Borisav,Templar Matija,Tot Josip,Tot Siniša,Varga Antun,Vernik Dejan,Vukman Dragutin,Vukoja Željko,Španić Anđelka i Čapko Božena.
opis slike
Hvala za darovanu krv.
GDCK VIROVITICA

- 12:24 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 17.04.2015.

U "Dnevnom boravku" GDCK održana pričaonica "Moja lektira"

opis slike

S početkom u 10 sati jučer je "Dnevni boravka" Gradskog društva Crvenog križa Virovitica ugostio učenike 8 d razreda O.Š. Vledimira Nazora iz Virovtice.Učenici su pod vodstvom nastavnice Drage Vranješ-Vargović u sklopu pričaonice "Moja lektira" korisnike detaljnije upoznale s djelima Augusta Šenoe,Williama Shakespearea,Antonia de saint Exuperyja i pjesnika Dragutina Tadijanovića i uveli u djelić života Anne Frank.

opis slike

opis slike

opis slike

- 12:35 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Aerobik u "Dnevnom boravku"

opis slike

U okviru programa Ministarstva socijalne politike i mladih "Zlatne godine" dana 16.04.2015. korisnice "Dnevnog boravka" Gradskog društva Crvenog križa Virovitica koriste svaki trenutak lijepog vremena za vježbu u prirodi.Vježbe održava dugogodišnja volonterka Katica Kovačević svaki utorak i četvrtak od 9 sati.

- 12:16 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 15.04.2015.

Aerobik,gostovanje spisateljice Antonije Šerer te oslikavanje marama održano u "Dnevnom boravku"

opis slike

Jučer 14.04.2015. godine u "Dnevnom boravku" Gradskog društva Crvenog križa Virovitica održan je niz događanja u okviru programa Ministarstva socijalne politike i mladih "Zlatne godine" i "Svi za sve". S početkom u 9 sati 30-tak korisnika su u prirodi pod vodstvom volonterke Katice Kovačević odrađivale svoju jutarnju tjelovježbu.

opis slike

U nastavku u "Dnevnom boravku" je ugošćena zavičajna spisateljica Gđa Antonije Šerer koja je održala putopisno predavanje kojim je povela korisnike kroz ljepotu daleke Afrike,te ih upoznala s uvijetima života tamošnjih stanovnika.Drugi dio predavanja održat će se u svibnju.

opis slike

U sklopu programa "Svi za sve" korisnica "Dnevnog boravka" Sinjeri Katica oslikala je svoju maramu na svili.

- 07:55 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 13.04.2015.

Započeo tečaj informatike u "Dnevnom boravku"

opis slike

Danas je u 8 sati u "Dnevnom boravku" Gradskog društva Crvenog križa Virovitica započeo osnovni tečaj iz informatike pod nazivom "A gdje se pali".Voditelj tečaja je diplomirani novinar Dubravko Bedeković koji je u uvodnom predavanju objasnio korisnicima na koji će im način kroz program približiti on-line komunikaciju i učiniti ju jednostavnom.Tečaj pohađa 26 korisnika koji su podjeljeniu dvije grupe te će pohađati tečaj ponedjeljkom-srijedom-petkom od 8-10 sati.Tečaj će biti završen sredinom lipnja 2015. godine.

opis slike

opis slike

- 14:14 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Oslikavanje "Marama od svile"

opis slike opis slike

Svaki radni dan po prethodnom dogovoru korisnice učestvuju u radionici oslikavanja "Marama od Svile" u okviru programa Ministarstva socijalne politike i mladih "Dnevni boravaka i pomoć u kući - Svi za sve".

- 14:09 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 09.04.2015.

Darivanje krvi u Virovitici


Na današnjoj akciji dragovoljnog darivanja krvi održanoj u prostoru GDCK Virovitica krv je darivalo sveukupno 71 dragovoljni darivatelj krvi. Krv su darivali članovi i simpatizeri HDZ-a,pripadnici MUP-a, građanstvo Virovitice i učenici tehničke škole iz Virovitce (medicinari).

opis slike

Darivatelji krvi članovi HDZ-a koji su darivali krv su: Andrović Igor,Dragičević Hrvoje,Knežević Franjo,Marenić Damir,Miler Hrvoje,Paurić Vlado,Per Dalibor,Pšihistal Dario,Đakić Marko , Lulić Goran , Đurđević Borna, Pavičić Mario i Dukarić Mladen.

opis slike

opis slike

Ostali dragovoljni darivatelji krvi (MUP,građanstvo i srednja škola) koji su danas darivali krv su:
Bajs Milan,Berta Alica,Biro Renato,Bičanić Pero,Derdić Ivan,Došen Ivan,,Fičko Karlo,Gabrić Dario,Gazibara Dario,Grdić Davor,Hajdinjak Goran,Hajmaši Dino,Herceg Tomislav,Hodak Davor,Jadan Josip,Jelenčić Nikolina,Jurasović Danielo,Kalenik Nikolina,Keleković Damir,Kovačević Filip,Kovačević Ivan,Kralj Damir,Kverkvarić Tonček,Ladović Lora,Laski Petrit,Lozar Ivan,Manojlović Tihomir,Matić Danko,Mesić Zvonimir,Meštrić Dorja,Mlinarić Dalibor,Moslavac Bruno,Moslavac Mladen,Moslavac Zvonko,Njegač Tomislav,Osterman Alen ,Perković Hrvoje,Popović Ranko,Premužić Krunoslav,Prpić Tena,Pušić Denis,Rajnović Stjepan,Ravlić Miroslav,Relić Danijel,Rengel Damir,Rođak Matija,Sajatovski Enio,Sinjaković Darko,Validžić Marijan,Validžić Mladen,Velić Matija,Vrbaslija Ema,Zagorac Marin,Zrnić Dino,Špehar Kristijan,Štolar Nikolina,Žagar Igor i Čičin Martin.

Hvala za darovanu krv.
GDCK VIROVITICA

- 15:52 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Drugi dio radionice "Meandri" u "Dnevnom boravku"

opis slike

Danas je u "Dnevnom boravku" Gradskog društva Crvenog križa Virovitica održan drugi dio radionice pod nazivom "Meandri" koju je i ovoga puta vodila umirovljena nastavnica likovne kulture Gđa Bernarda Idžojti. Radovi će biti izloženi u prostorijama "Dnevnog boravka" tijekom mjeseca srpnja 2015. godine.

opis slike

opis slike

- 14:20 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Aerobik u "Dnevnom boravku"

opis slike

Dvadesetak korisnica programa "Zlatne godine"-programa financiranog od Ministarstva socijalne politike i mladih je i danas u "Dnevnom boravku" GDCK Virovitica pod vodstvom dugogodišnje volonterke Katice Kovačević marljivo vježbalo.
Vježbe se održavaju svakoga utorka i četvrtka od 9 h.

- 13:54 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 07.04.2015.

U "Dnevnom boravku" održan turnir u šahu

opis slike

U okviru programa Ministarstva socijalne politike i mladih "Svi za sve" u "Dnevnom boravku" Gradskog društva Crvenog križa Virovitica danas je održan tradicionalni mjesečni turnir u šahu. Prvo mjesto osvojio je Požežanac Zvonko, drugo Pucan Vlado, a treće Celić Drago.

- 14:44 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Likovna radionica "Meandri"

opis slike

Danas je u "Dnevnom boravku" GDCK Virovitica u sklopu programa "Svi za sve" održana likovna radionica pod nazivom "Meandri", a to je izrada dekorativnih rubova izvedenih od istog motiva koji se ponavljaju u neprekinutoj liniji.Voditeljica radionice je dugogodišnja volonterka i korisnica "Dnevnog boravka" gđa Bernarda Idžojtić.Tehniku koju su korisnici koristili bila je kolaž papir i s veseljem očekuju sljedeću likovnu radionicu koja će se održati 09.04. s početkom u 10 sati.

opis slike

opis slike

- 14:27 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 03.04.2015.

"Razgovor s piscem" u "Dnevnom borabvku" GDCK Virovitica

opis slike

U okviru programa "Dnebvni boravak i pomoć u kući - Zlatne godine" 02.04.2015. s početkom u 10 sati održan je "Razgovor s piscem". Tom prigodom u "Dnevnom boravku" gostovao je pisac i redatelj Mađerić Damir.U ugodnom druženju s korisnicima proveo je prijepodne govoreći o svom radu i čitajući ulomke iz svojih knjiga.

opis slike

- 12:42 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 01.04.2015.

Termini darivanja krvi za travanj 2015.godine

U prostorijama GDCK Virovitica, u mjesecu travnju 2015.g. održati će se dvije akcije dragovoljnog darivanja krvi i to:

- 09.04.2015. (četvrtak) od 9 - 14 sati

- 25.04.2015.( subota) od 9 - 13 sati


GDCK VIROVIITCA

- 09:10 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Održano predavanje o funkcioniranju Hitne medicinske pomoći u Dnevnom boravku GDCK Virovitica

opis slike

U okviru programa ministarstva socijalne politike i mladih "Svi za sve" u prostorijama "Dnevnog boravka" Gradskog društva Crvenog križa Virovitica 31.03.2015. godine s početkom u 10 sati održano je zdravstveno predavanje.Predavanje je održala zamjenica ravnatelja za Hitnu medicinu dr. Filka Galešev, a tema predavanja bila je o tome kako funkcionira Hitna medicinska pomoć te kako reagirati u takvim situacijama i način kako postupiti i razgovarati s dežurnim disperačem.Na predavanju je sudjelovalo 30-tak korisnika "Dnevnog boravka".

opis slike

- 08:43 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.