Gradsko društvo Crvenog križa Virovitica

subota, 29.03.2014.

Održana akcija dragovoljnog darivanja krvi u Virovitici

U prostorijama GDCK Virovitica održana je 29.03.2014. godine akcija dragovoljnog darivanja krvi. Krv je prikupljala ekipa transfuzije KBC Osijek a svoju krv je darivalo sveukupno 43 dragovoljna darivatelja krvi i to:
Biondić Milan,Borić Nada,Borovčak Božidar,Bušetinčan Marijan,Česnik Dragan,Deskar Davor,Dorić Tomo,Farago Ivan,Flisar Dominik,Gibičar Ivica,Gibičar Željko,Glumpak Melis,Grahovac Krunoslav,Habijanac Petar,Holi Željko,Jaković Miroslav,Kalić Tomislav,Kolesarić Karlo,Košić Siniša,Kovačević Željko,Kovačić Marija,Kralj Damir,Kušanić Bruno,Mikić Josip,Mitin Bernarda,Morović Neven,Moslavac Zvonko,Ojdanić Anto,Perak Luka,Perak Štefanija,Podnar Ivica,Podnar Saša,Poljak Daniel,Poljanac Mirko,Prša Zvonimir,Rajnović Siniša,Ratajec Marijan,Sobol Dražen,Škrtić Zvonko,Šošić Miroslav,Timar Ivan,Vale Ivan i Zahanek Josip.

Hvala za darovanu krv.
GDCK VIROVITICA



- 11:57 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 25.03.2014.

Akcije darivanja krvi

Danas su održane dvije akcije dobrovioljnog darivanja krvi koje su se provele u suradnji sa Transfuzijom KBC Osijek.Prva akcija je održana u Dibi d.o.o. u Suhopolju.Na akciju se je odazvalo 13 darivatelja,a krv su darivali: Delić Denis,Delić Nikolina,Hodak Ivan,Huber Eduard,Kovač Siniša,Mikšić Mario,Miljak Mato,Pasarić Drago,Prpić Boris,Toplak Davor,Vračarić Mladen.
Druga akcija je održana u prostorima GDCK Virovitica gdje su krv darivali studenti Visoke škole za menađment u turizmu i informatici i građanstvo.
Na akciju se je odazvalo 20 darivatelja,a krv su darivali: Babić Lea,Blažević Ivana,Boban Jozo,Kapitan Marinela,Kiš Maja,Kožul Valentina,Kukić Saša,Lalić Martin,Lulić Kristian,Maltarić Ivana,Meter Krešo,Petrić Domagoj,Petrović Igor,Ribić Iva,Škvarić Lara,Trnski Antonio.

Hvala Vam za darovanu krv.

opis slike

opis slike

opis slike

- 14:17 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 17.03.2014.

Darivanje krvi u Virovitici

Danas je u Gardskom društvu Crvenog križa Virovitica održana akcija dobrovoljnog darivanja krvi u kojoj je prikuplljeno 32 doze krvi.Akcija je provedena u suradnji sa Transfuzijom KBC Osijek.Krv su darovali učenici Gimnazije Petra Preradovića iz Virovitice i građanstvo.Na akciju se je odazvalo 35 darivatelja,a krv su darivali:
Bobanac Lovro,Ferenc Kristijan,Ferenc Željko,Golubić Vendel,Grba Marijan,Grizelj Mario,Hader Zlatko,Ilijašević Milan,Ištvanović Domagoj,Janković Tomislav,Ježabek Mario,Kašić Andrej,Kićinbaći Lovro,Kirin Antonio,Komar Nikolina,Kovač Jerko,Kubin Mario,Lukić Dražen,Majcenić Josip,Matošina Ivana,Moslavac Alen,Ravlić Miroslav,Ribić Luka,Sinjaković Darko,Smiljanić Vlatko,Strugar Dario,Templar Matija,Tkalčec David,Tomljanović Marijana,Vujasin Damir,Zdjelar Matija,Zubak Ivan.

Hvala Vam za darovanu krv.

opis slike

opis slike

- 11:42 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 15.03.2014.

Takmičenje mladih Hrvatskog Crvenog križa

U prostoru GDCK Virovitica, 15.03 2014. godine održano je takmičenje mladih Hrvatskog Crvenog križa.
U kategoriji mladeži (srednje škola) pobijednik je ekipa iz Gimnazije P.Preradović Virovitica u sastavu:

Ivana Žagar, Ana Bartolić,Dora Nenadović,Elena Vampovac i Sara Pažin. Mentor ekipe je Ljiljana Main.

U kategorije podmlatka (osnovna škola) pobijedila je ekipa OŠ. P.Preradović Pitomača u sastavu:

Tea Šokec,Nikolina Šubić,Luka Gregurek,Martina Kuntić,Melany Maresić te pričuva Kristian Šimunija.
Mentor ekipe je Ana Ilenić.

Ove dvije ekipe predstavljat će naše društvo na međužupanijskom takmičenju koje će se održati 05.04.2014. godine u Slatini.

GDCK VIROVITICA


opis slike

opis slike

opis slike

opis slike

opis slike

opis slike

opis slike

opis slike

opis slike

- 12:38 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 12.03.2014.

Takmičenje mladih Hrvatskog Crvenog križa

U prostorijama GDCK Virovitica, 15.03.2014. godine /subota/ održati će se školsko takmičenje mladih Hrvatskog Crvenog križa. Cilj takmičenja je motivirati mlade osobe za humanitarno djelovanje u zajednici i okupiti mlade osobe radi razmjene iskustava i ideja o radu mladih Hrvatskog Crvenog križa.
Natjecanje se istovremeno odvija u dvije kategorije-za ekipe podmlatka(osnovna škola) i ekipe mladeži (srednja škola). Ekipu podmlatka predstavljaju učenici dviju osnovnih škola i to: OŠ. P.Preradović Pitomača i OŠ.Gradina.
U kategoriji mladeži sudjeluju ekipe iz srednje škole i to: ekipe iz Gimnazije P.Preradović Virovitica i ekipa iz Tehničke škole (medicinari).
Sadržaj natjecanja obuhvaća provjeru znanja o Međunarodnom pokretu Crvenog križa i Crvenog polumjeseca,Hrvatskom Crvenom križu,međunarodnom humanitarnom pravu i ljudskim pravima te provjeru znanja i vještina iz pružanja prve pomoći.

Početak natjecanja je u 9,30 sati, a pobjedničke ekipe nastaviti će natjecanje na međužupanijskom natjecanju koje će se održati 05.04.2014. godine u Slatini.

Svim ekipama želimo puno uspjeha te fer i korektno natjecanje.

GDCK VIROVITICA

- 10:21 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 06.03.2014.

Akcija darivanja krvi u Virovitici

GDCK Virovitica i transfuzija KBC Osijek održali su 06.03.2014. godine u prostoru Crvenog križa Virovitica akciju dragovoljnog darivanja krvi na kojoj je krv darivalo 37 darivatelja krvi. Krv su darivali:

Adamović Krešimir,Barčan Ivan,Bilobrk Valentina,Blašković Ivan,Cigler Goran,Dumenčić Danijel,Đakić Ivan,Felber Damir,Filjak Nenad,Halapa Branko,Hršak Ivana,Iličić Slavko,Ištvanović Dražen,Kovačević Nevenka,Krklec David-Dalibor,Kroupa Matea,Lebinac Magdalena,Matek Nikola,Miočinović Ljubiša,Mitrović Zoran,Moslavac Bruno,Orač Ariana,Paljar Ivan,Pleša Anka,Podravac Valentina,Premužić Krunoslav,Pšihistal Dario,Puž Antonio,Rukavina Lojzka,Sertić Dražen,Simeunović Darko,Smiljčić Jadranko,Šajatović Nebojša,Škalić Ante,Španjur Veronika,Volenik Alen i Vrbančić Ana.

Hvala za darovanu krv.

GDCK VIROVITICA

- 12:47 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.