Gradsko društvo Crvenog križa Virovitica

četvrtak, 29.05.2008.

Predavanje:Kako preživjeti u prirodi?

dnevniBoravak


Gosp.Franjo Lucić,profesor biologije i kemije u mirovini,danas u 10 sati održao je predavanje u Dnevnom boravku Crvenog križa na temu "Kako preživjeti u prirodi?".
Nizom uzoraka različitih biljnih vrsta slikovito je pokazao da je preživljavanje i život u prirodi jednostavan i lijep ako tu prirodu poznajemo.
43 korisnika oduševljeno je slušalo ovo zanimljivo predavanje.

dnevniBoravak


GDCK Virovitica

- 14:07 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 23.05.2008.

Druga akcija DDK u Pitomači

ddk


U Pitomači je 23.05.2008. GDCK Virovitica organiziralo drugi dio akcije darivanja krvi za mještane Pitomače. Odaziv je ponovo bio odličan a krv je darovalo 37 darovatelja krvi i to:
Ranko Posavec,Damir Skec,Josip Tončić,Željko Strahonija,Ivo Starčević,Ivica Varga,Mladen Mihaljević,Ivan Smrček,Pero Kontent,Ivan Hanzir-Ladušić,Željko Predragović,Ivica Kalenik,Ivica Kuzman,Željko Kranjc,Marin Rengel,Zdravko Gucek,Davor Grgičin,Željko Kovač,Tereza Schmidt,Marijan Štukar,Tomislav Lalić,Zlatko Jakupec,Jasminka Jakupec,Božica Majstor,Mirjana Gomerčić,Nikola Sabo,Ivan Novosel,Veljko Lozančić,Marko Šokec,Marija Dent,Igor Vučeta,Danijel Magdić,Jasmina Klos,Petar Sučić,Tihomir Gregurek,Hrvoje Šokec i Zlatko Rakijašić.

ddk


NAJAVA SLJEDEĆE AKCIJE
6. 6. - Dobrovoljno darivanje krvi članova Udruge i ostalih građana u organizaciji Udruge PING.
Darivanje krvi će se obaviti u predvorju Kino sale u Pitomači u vremenu od 9-12 sati. Pozivamo članove da se odazovu u što većem broju i na jedan humanitarni način prezentiraju Udrugu i spase nečiji život, a ujedno naprave nešto zdravo za sebe. Za sve darovatelje krvi osigurana je hrana i piće od strane Crvenog križa Virovitica. Krv mogu darovati sve zdrave punoljetne osobe.

GDCK Virovitica

- 12:18 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 21.05.2008.

Izložba naših korisnica u Dnevnom boravku

ck


U prostorijama „Dnevnog boravka“ Gradskog društva Crvenog križa Virovitica 21.05.2008. godine otvorena je izložba naših korisnica koje su pohađale tečaj slikanja pod vodstvom gospođe Bernarde Idžajtić. Izložbu je otvorio pročelnik za društvene djelatnosti grada Virovitice Mark Šojat., uz nazočnost ravnatelja GDCK Virovitica Marka Teskere,ravnatelja županijskog društva Crvenog križa Ivana Bušića i ostale goste.

GDCK VIROVITICA

- 12:16 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 20.05.2008.

Djelatnici Virkom-a darovali krv

Virkom d.o.o.
Gradsko društvo Crvenog križa Virovitica organiziralo je akciju darivanja krvi 20.05.2008. godine za djelatnike Virkom-a. Krv su darovali :
1. Ivan Derdić
2. Vjekoslav Karaba
3. Marijan Domović
4. Ivan Voščak
5. Dražen Rajnović
6. Dragan Kolaković
7. Željko Kermend
8. Zlatko Đurđević
9. Ivan Dukarić
10. Matija Velić
11. Zlatko Dukarić

Hvala za darovanu krv.
GDCK VIROVITICA

- 10:51 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 19.05.2008.

Mladež osvojila 5. mjesto u Hrvatskoj

ck


Ekipa mladeži Gradskog društva Crvenog križa Virovitica na održanom XII. Nacionalnom takmičenju mladeži Hrvatskog Crvenog križa ,koje je održano u Zatonu 17.05.2008. godine osvojila je u konkurenciji dvadeset ekipa 5 mjesto.
Ekipu GDCK Virovitica predstavljali su učenici Gimnazije P.Preradović iz Virovitice i to: Inka Brijačak,Barbara Blažičević,Anja Viljevac,Marija Pavlović i Lidija Moslavac, a pričuva ekipe i ujedno snimatelj na takmičenju bio je Zlatko Kralj.
ck ck
Sve čestitke na izvrsnom plasmanu te odličnom nastupu i ponašanju.

GDCK VIROVITICA

- 08:27 - Komentari (3) - Isprintaj - #

srijeda, 14.05.2008.

Pitomačani darovali krv

U Pitomači 14.05.2008. godine GDCK Virovitica organiziralo je akciju dragovoljnog darivanja krvi za mještane Pitomače. Tom prilikom krv je darovalo 32 darovatelja krvi i to:
Ivan Čoklo,Petar Begović,Josip Kožarić,Petar Čupen,Stjepan Ivanic,Ivica Kirin,Ivan Kirin,Srečko Čop,Tomo Šantek,Zlatko Ban,Branko Halapa,Damir Vujasin,Mario Brlas,Tihomir Kirin,Mladen Bedeković,Slaven Martinčević,Mladen Greguraš,Stjepan Kolar,Damir Kožar,Nada Crnec,Stjepan Crnec,Zdravko Fras,Roman Gomerčić,Željko Veršec,Nikola Ferić,Karlo Miloš,Marijan Hencl,Marin Begović,Zoran Dumenčić,Petar Veličan,Miroslav Bato i Branko Rešetar.

Idući tjedan održati će se još jedna akcija darivanja krvi za mještane Pitomače.

Hvala za darovanu krv.
GDCK VTC

- 12:42 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 13.05.2008.

Predavanje o alergiji

U prostorijama „Dnevnog boravka“ GDCK Virovitica, 13.05.2008. godine dr. Stevan Radaković održao je predavanje za 30-tak korisnika, na temu o alergiji i astmi.
Korisnici su sa zanimanjem pratili ovo predavanje, a mi se zahvaljujemo dr. Radakoviću na istome.

GDCK VIROVITICA

- 12:29 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 09.05.2008.

Obilježen Majčin dan u "Dnevnom boravku"

U prostorijama GDCK Virovitica „Dnevni boravak“ povodom Majčinog dana održana je lutkarska predstava „Mjesečeva splav“ koju je napisala Sanja Lovrenčić. Predstavu su odigrali učenici 4.razreda O.Š. „Vladimir Nazor“ iz Podgorja, pod vodstvom Vande Milojević. Poslije odigrane predstave nastavljena je radionica s učenicima i korisnicima u izrađivanju salveta na plutu i izrada čestitki povodom Majčinog dana. Radionicu su vodile nastavnice Jasna Ferenčević i Mirjana Bunjevac.

GDCK VIROVITICA

- 13:18 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 08.05.2008.

Čestitamo 8.svibanj-Međunarodni dan Crvenog križa

gdckvtc


Povodom 08.svibnja-Međunarodnog dana Crvenog križa upućujemo srdačne čestitke svim volonterima,članovima Hrvatskog Crvenog križa,dobrovoljnim darovateljima krvi,te mnogobrojnim pojednicima koji nam pomažu i doprinose ostvarivanju ciljeva i zadaća Hrvatskog Crvenog križa.

GDCK VIROVITICA

- 12:34 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 06.05.2008.

Vatrogasci darovali krv

Gradsko društvo Crvenog križa Virovitica održalo je 06.05.2008. godine akciju dragovoljnog darivanja krvi za pripadnike vatrogasne postrojbe u Virovitici. Ovom prilikom krv su darovali:
Ivan Stipić, Mladen Đurđević,Branko Tomljanović,Žarko Mlinarić,Marijan Pavelić,Željko Lukšec,Mirko Jugović,Vilko Viljevac i Željko Holi.

Hvala za darovanu krv.

GDCK VIROVITICA

- 13:23 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.