"What if I fall?" "But darling, what if you fly?"

Maloprije sam shvatila da, ka god se trebam ulogirati u blogeditor, provedem nekih 10 sekundi razmšljajući o velikim slovima u svome korisničkom imenu... Jer sam jako dugo imala omogućen "automatic log-in", a sad sam to onemogućila na svakoj stranici na kojoj je to moguće. Dobro, osim Gmaila. To mi se ne da. Ali manje bitno.

~~~

Prvi semestar sam preživjela. Imam, doduše, još jedan ispit koji moram riješiti sad nekad, a drugi zbog kojeg se moram vratiti u Zdar u rujnu, ali to je sve rješivo. Ovo je sve što ću o studiju napisati u ovome postu, jer nisam zbog toga ovdje večeras, nakon više od godinu dana otkako sam napisala pošteni post, koji je imao više od dvije i pol rečenice.

~~~

Odlučila sam se, ovoga travnja, upustiti u jednu... hm, malu ludost, rekla bih. Pa, jako malu u usporedbi s drugim ljudima koji će mi se pridružiti, no idemo dalje.

Ovoga travnja pridružujem se tisućama ljudi koji su odlučili sudjelovati u NaNoWriMo kampu. (za detalje klikni OVAMO ) Moj željeni broj riječi je isprva bio 20.000, no onda sam prekopala sve što o toj priči već imam i zaključila kako bi mi to moglo biti previše i smanjila na 15.000. Puno dostižniji cilj od prethodnoga, no poznavajući samu sebe, lako moguće da ipak dođem i do brojke od 20.000 riječi. Sve je moguće.

Priča koju ću napisati u tih 30 dana je priča koju vrtim po glavi od prvog razreda srednje škole, koju sam započela na jednom, nastavila na drugom forumu i nikako da ju završim i priuštim sebi zaključak te ideje. Detaljnije o priči neću, jer ni sama ne znam gdje ću s njom na kraju 4. mjeseca završiti - imam tri različita završetka na umu (i u Wordu) i dvije verzije epiloga, koji može i ne mora završiti u priči. Nemam pojma kamo će me moji likovi i ideje koje imam zapisane odvesti.

Ali jedno znam - ta će priča dobiti svoj završetak. A ja ću konačno dobiti odgovore na pitanja koja je stvaranje tih likova u mojoj glavi otvorilo. A vjerujte mi, ima ih. I ne malo.

Sada se konačno idem baciti u nesvjest, jer se navečer vraćam u Zadar i doći ću u stan oko 3 ujutro u srijedu, a imam predavanja od 8 ujutro do 6 navečer. Wish me luck, I'll sure as heck need it.

Voli vas
Bella

28.03.2016. u 23:59 · Penny for your thoughts? (3) · Isprintaj · #

');