Priče o čokoladi!

ponedjeljak, 29.09.2014.

Misterij topljenja čokolade


Topljenje čokolade ne završi baš svaki put onako kako smo planirali, naročito ako je ne topimo u mikrovalnoj. Čokolada se iz nekog razloga stvrdne i s njom je tada teško raditi. Postoji vrlo jednostavno rješenje za to. Treba dodati malo vode!

Kako dolazi do 'nenamjernog' stvrdnjavanja i što napraviti da se ono izbjegne, čitajte ovaj tjedan na blogu. A kad smo već kod topljenja čokolade, što se sve može kada je otvorimo, a ona je rastopljena - doznajte sutra :)

>> Evo što se sve može napraviti od čokolade!

Oznake: čokolada, topljenje čokolade, topljenje

29.09.2014. u 06:00 • 0 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>



'Priče o čokoladi!' možete pratiti na Facebooku

IZBOR POSTOVA

Mađarica nije mađarski kolač

10 načina na koje možete začiniti vruću čokoladu!


10 najskupljih čokolada na svijetu

Recenzija čokolade s paprom i limunom


Kakvu čokoladu koristiti u kolačima?

Kreirajte sami svoju čokoladu

Probala sam čokoladu sa 99 % kakaa

Ovako izgleda život na farmi kakaovca

Evo zašto neće doći do nestašice čokolade

IZBOR RECEPATA

Punjene čokoladne banane


Zimski čokoladni kolač

Čokoladni mousse kolač

Čokoladna torta za strpljive i odvažne

*******
>> Sve RECENZIJE
čokolada objavljene na blogu!

>> SVI RECEPTI objavljeni na blogu!