Don Branko HRVATSKI DOMOBRAN

HRVATSKI DOMOBRAN

ponedjeljak, 27.04.2009.

Gospina mjesečna poruka vidjelici Mariji, 25. travnja 2009. godine

Image and video hosting by TinyPic
Samo nam Bog može mir dati

Dohodi Gospa s daškom svjetlosnog lahora, s kapljicama božanskog sjaja koje se iz slapa milosrđa prosipaju na nas, donosi nam čistoću iz zdenca ljubavi, ovija nas zrakama nježnosti i krijepi ljepotm rajskom što izvire iz Božjeg mira. Prenosi nam dah stvarnosti koja ne boluje od straha i neizvjesnosti, koju ne prožimaju sjene zebnje i napuštenosti, koju ne dodiruje hladnoća mraka i griješnosti. Izranja Prečista iz svjetlosti Životvorčeve, iz miomirisa vječnoga vrta, iz pjesme evanđeoskih korova, iz glazbe od koje su sazdane njezine glasnice. Prelijevaju se u njoj radosti i miline, izlijeva se iz nje neprolazna krasota, stopljena u puninu razigrane životnosti, u nepresušni tok žive vode što se ljeska pod prijestoljem Stvoriteljvim, koje se izvor sljubio s uvirom.
Mir je rezultat povjerenja, predanost volji Božjoj, potpuna prepuštenost Onome u kome dišemo, bezuvjetni oslonac na Providnost koja nam donosi i daruje spokoj, koja nas hrani i liječi, koja nas prati u svakoj sekundi zemaljskog života, koja nas ne napušta ni onda kada mi nju ostavljamo. Mir je sigurnost u nesigurnosti, u njemu je jasna slika onoga što nas čeka poslije suzne doline, snaga vjere u kojoj spoznajemo da iza svega diše Svjetlo, da nas nakon padova i muka čeka život vječni. Zato nam je Gospa puno puta u svojim porukama i ponovila da mislimo na nebesku stvarnost, da se ne vežemo na prolazno i propadljivo, da previše ne brinemo o materijalnom i nestalnom, da se ne opterećujemo vlastitim planovima koji se najčešće, ako nisu u Božjoj volji, nikada i ne ostvaruju. Ako se pak naše vlastite želji i realiziraju, onda njima niklada nismo zadovoljni, unose u nas još veće nemire, preplavljuju nas još većim tlapnjama i nezasitošću, razaraju u nama radost i udaljuju nas od istinskog mira.
Molitva smiruje, vraća nas radosti, preko nje ćutilima duše spoznajemo ljepotu stvorenoga i vječnoga, ona nam omogućuje da i u najvećim poteškoćama osjetimo ozdravljujuću okrjepu što struji s izvora punine, našim trpnjama daruje očišćujuću svjetlost, pomaže nam da kroz zagušljivost zemaljskog isparivanja do nas dopre ozdravljujući miris s rajske obale, oslobađa zakrčene putove što vode u dubinu vlastitosti, u istinitu i neukaljanu stvarnost naših bića. Molitva nas sjedinjuje s ljubavlju jer je ona jeka Božjega glasa. Zato kada molimo ne molimo radi nakana, već mnolimo radi molitve Zna Bog što treba nama i bližnjima i dat će nam sve ono što je u njegovoj volji. A nama je ponajprije potreban mir srca, a mirno srce ne prihvaća grijehe i odlučno odbacuje tamu, ma u kakvim kušnjama bilo. Ono je uronjeno u Božje zapovijedi i ne odupire se savjesti, ne lunja pustopoljinama laži i iluzija, a niti slijedi zavodnički glas kneza propasti.

Image and video hosting by TinyPic

Molitva ne samo da donosi mir, već i sama izvire iz mira, stopljena je s mirom. Kad nas rastrganost priječi da u nju duboko uronome, nastavimo i dalje moliti pa rezultat neće izostati. Što smo dulje u molitvi, to više blijedi prividne, teške i nerješive brige koje nas lancima racionalnosti i nesigurnosti veže uz svakodnevne banalne probleme. Molitva nam otkriva nježnost i mekoću, melem je ranama i ožiljcima, pokazuje nam lice vlastite nemoći i otkriva snagu Božje svemogućnosti. I što je najbitnije, oslobađa nas straha, vraća nam hrabrost kojom se možemo suočiti i s najvećim problemima. Kad se plodovi molitve nastane u našoj nutrini, vratit će se samopouzdanje, milosni dar Duha Svetoga, plamen blagosti i odlučnosti koji će zračiti iz naših srdaca, koji će dodirivati sve one koje sretnemo na putu, koji će neutralizirati protivštine u našim obiteljima i pomiriti nas s bližnjima.
A obitelj, stanica društva, koja može biti zdrava ili bolesna, sastavni je dio tijela koji tvori ljudski rod. Ako nadjačaju zdrave stanice, nestat će boleštine i mane, preporodit će se mrtvi izdanci i obnoviti sparušena krošnja. Svaka obitelj prolazi kroz kušnje, ona je odista svijet u malom, u njoj se rađaju i dobri i zli, iz nje teče bistroća i mutež. Upravo su bolesti u vlastitoj kući pojedince vratili na put istine, a teške rastrganosti duha, oličene u svađama, psovkama i tučnjavama mnoge dovele pred zid očaja koji im je pomogao da im se otvore oči i da uvide da je mir najveće blago na ovoj nemirnoj Zemlji. Ako je mir u obiteljima, onda će nestati i oni koji proizvode nemir, kojima je smisao života pohlepa i požuda, razaranje i osvetoljubivost, sebeljublje i oholost.
S obzirom da sva zla dolaze iz ranjenih i neočišćenih ljudskih srdaca u koje se uvukao knez tame te magluštinama sprječava dotok svjetlosti, potrebna nam je molitva kao ozeblom sunce, potrebne su nam Gospine riječi kao žednome voda. Ona je Kraljica mira koja dolazi s vrela ljepote i koja nas želi povesti putem radosti, koja nas upućuje na kraljevstvo mira, kolijevku naših duša, riznicu njezina Bezgrješnog Srca. Ona je naša Majka, a majku moramo poslušati i na nju se ugledati, njoj vjerovati i njezine savjete slijediti. Lijepo nam je objasnila da mir dolazi samo od Boga, od svjetlosti koja nema ništa zajedničkog s lažnim mirom koji nam nudi svijet. Hoćemo li joj konačno povjerovati i oživotvoriti njezine savjete ili i dalje lutati u začaranom krugu jada i nevjere? Na nama je da se odlučimo. Imamo slobodnu volju, oči i uši, srce i mozak. Pogledajmo u sebe i oko sebe, zastanimo i razmislimo. Uronimo u tišinu pa možda začujemo i cvrkut uskrsne zore, isprepleten s melodijom Gospina glasa.

prenijeto sa: http://www.medjugorskiglas.blog.hr/

27.04.2009. u 10:38 • 0 KomentaraPrint#

srijeda, 22.04.2009.

DUHOVNI SPEKTAKL U ZAGREBU

Image and video hosting by TinyPic
Nakon pape Ivana Pavla i Zlatko Sudac na Hipodromu

Vlč. Sudac želi izgraditi pastoralni centar u Krku, koji bi financirao novcem od prodaje svoje knjige "Razgovori" s Dunjom Ujević,,,,,,,,,,,,,,

Pretpostavlja se da će karizmatik na Hipodromu Zagreb ovog ljeta okupiti više stotina tisuća vjernika, na što crkveni velikodostojnici ne gledaju s odobravanjem jer im smeta što se od vlč. Sudca stvara kult,,,,,,,,,,,,,,

Najpopularniji hrvatski karizmatik vlč. Zlatko Sudac održat će duhovni seminar na zagrebačkom hipodromu. Premda neslužbena i nepotvrđena ta je vijest poput munje odjeknula među obožavateljima vlč. Zlatka Sudca, istodobno asociravši na nezaboravnu misu pape Ivana Pavla II. koju je 1994. služio pred miljun vjernika okupljenih upravo na Hipodromu Zagreb.
"Zlatko kao Papa!", proširio se glas i u crkvenim krugovima, koji ne opovrgavaju tu mogućnost, ali sumnjaju da će se biti srušen rekord pape Ivana Pavla II. i da će se na Sudčevom seminaru okupiti milijun ljudi. Procjenjuje se, naime, da bi moglo doći najmanje 100.000 vjernika, što je također rekord. Dosad su najveći duhovni seminari održavani u Velikoj dvorani Doma sportova u Zagrebu.

Estrada i vjera Od domaćih karizmatika na prvome mjestu sigurno je po posjećenosti fra Zvjezdan Linić, voditelj Kuće susreta Tabor u Samoboru, a sportske su dvorane prije par godina punili "uvozni" karizmatici poput o. Manjackala i p. Degrandesa. Međutim, nakon što su hrvatski biskupi zabranili dolazak inozemnih karizmatika i takve vjerske spektakle, masovni seminari duhovne obnove došli su u drugi plan. Vjernici koji žele sudjelovati na duhovnim seminarima mogu se, uglavnom, obratiti na samoborsku adresu fra Zvjezdana Linića ili u Betaniju vlč. Zlatka Sudca.

Međutim, iz crkvenih krugova u posljednje vrijeme stižu signali da mnoge u Crkvi smeta popularnost vlč. Zlatka Sudca. Točnije, vodeće ljude u Crkvi smetaju estradni nastupi najpopularnijeg hrvatskog karizmatika. Smatra se da je svojevrsnu kritiku za svoj rad vlč. Zlatko Sudac dobio prije desetak dana i od samog zagrebačkog nadbiskupa kardinala Josipa Bozanića, koji je na upit učenika 7. gimnazije u Zagrebu rekao kako Sudčevi "darovi mogu biti i naravni i neke druge naravi".


... ostalo pročitajte u Areni.


22.04.2009. u 13:26 • 5 KomentaraPrint#

srijeda, 15.04.2009.

Naš je Bog kralj...



Dodjite s hvalama

Bog ne gleda kao što gleda čovjek-
čovjek gleda na oči,
a Bog gleda što je u srcu.

O, dođite s hvalama pred Gospoda
i u dvore Mu sa pjesmama,
jer On velika djela za nas učini
i od smrti nas oslobodi.

Nas je Bog kralj nad Zemljom
i nad čitavim svemirom sja



U svim teškim danima,
kada je život uistinu muka,
neka te Isus na rukama svojim pronese,
neka ti srce ojača,
ljubavlju ga i mirom ispuni u svemu.

Bog je ljubav, uistinu,
a ti si njegovo ljubljeno dijete...

I kada se pitaš čemu život,
u Njemu ćeš odgovor pronaći...





prenijeto sa: http://www.julijana7.blog.hr/

15.04.2009. u 17:50 • 11 KomentaraPrint#

utorak, 14.04.2009.

Uskrs

Image and video hosting by TinyPic

Bijeli se sol i mlijeko,
na stolu gori svijeća,
plamen blagoslov sipa
na stručak modrog cvijeća.

Vaza je puna sunca,
mole se draga lica,
pretvorilo se jutro
u miris ljubičica.

Na zidu svijetli slika,
Blažena ljubi Sina,
šire se zlatne zrake
iz Srca Marijina;

kroz otvoreni prozor
kao anđeli plove,
djeci narasla krila,
Krist ih u igru zove.

prenijeto sa: http://www.medjugorskiglas.blog.hr/

14.04.2009. u 18:09 • 1 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 13.04.2009.

Međugorski Uskrs

pjeva Anđela Džolić

Get this widget | Track details | eSnips Social DNA

Image and video hosting by TinyPic

Brižno nas prati u dolini svijeta
Gospino srce, darovano Sinu,
uskrsno jutro u pomirbi cvjeta,
nad Međugorjem rasipa bjelinu.


Iznad brda zora plete
ružičasti osmijeh nade,
kao zrna soli svete
rosa kiti vinograde.

Iz raspela radost niče,
nova zemlja, nebo novo,
sa zvonika pjesma kliče,
slavi ime Isusovo.

Uskrs ziba čežnju svijeta,
stapaju se sjaj i boje,
miomiris rajskog cvijeta
zagrlio Međugorje.


Život sjajem tamu tjera,
pobjeđuje smrt na križu,
iz ljubavi raste vjera,
zahvale se k nebu dižu.

Sunovrati žutih glava
uz kamene niču pute,
na Podbrdu svjetlost plava
kiti Gospi stas i skute.



prenijeto s bloga: http://medjugorskiglas.blog.hr

13.04.2009. u 11:41 • 3 KomentaraPrint#

četvrtak, 09.04.2009.

ŠOKANTNO: EGZORCIST MILIVOJ BOLOBANIĆ

Severina ne zna da je u službi Sotone

Image and video hosting by TinyPic

Zadarski svećenik i egzorcist, voditelj duhovne obnove u župi Kraljica mira i autor najprodavanije hrvatske knjige "Kako prepoznati zamke Zloga" upozorava najpopularniju hrvatsku pjevačicu da služi Sotoni!

Dok se ne pokaje i ne obrati, Severina je opasna i za sebe i za druge, nažalost, nije jedina s nemoralnim stavovima!

Mons. Milivoj Bolobanić, župnik župe Marije Kraljice mira na Stanovima u Zadru, autor je vrlo tražene knjige "Kako prepoznati zamke Zloga", koja je doživjela dosad peto izdanje, objavljena je i u Italiji, a u tijeku je i prijevod na engleski i njemački jezik. Nedavno smo mogli čuti i njegov usputni odgovor na novinarski upit o Severininim spornim nastupima u kojem je ukazao na ozbiljnu mogućnost i da je dotična pod utjecajem Zloga te da zavedena zavodi, osobito one koji drže takve poruke bezopasnima. Inače, mons. Bolobanić je o toj sve učestalijoj tematici, koju opisuje u svojoj knjizi, bio pozvan govoriti više puta putem medija. Ovaj iskusni svećenik, osim župničkih službi, predsjedavao je Dijecezanskim vijećem za pastoral mladih, bio je i tajnik Svećeničkog vijeća Zadarske Nadbiskupije, te je bio i njen generalni vikar. Mons. Bolobanić već tri desetljeća nastoji pomoći ljudima koji su na raznorazne načine došli pod utjecaj Sotone, a vodi i duhovne obnove. Svakodnevno mu dolaze osobe koje imaju različite a često neobjašnjive tegobe na svim područjima života i zdravlja. Unatoč godinama i velikom poslu iznimno je vitalan i vrlo ugodan sugovornik, a njegove duhovne poruke više puta je čula i hrvatska dijaspora u Europi, Americi, Kanadi i Australiji, prilikom duhovnih obnova. Mons. Bolobanić, uz čestitke za Uskrs, poručuje Areninim čitateljima da je živa vjera u Isusa Krista najjače oružje protiv Zloga.

Image and video hosting by TinyPic

Kako biste običnom čovjeku, teološki neobrazovanom, pojasnili tko je Sotona?
- Bog nije stvorio zle duhove, nego se u svojoj slobodnoj volji nekolicina anđela svjesno izoholila - pobunila protiv Boga, te tako izopačila. A moć i sposobnost koju su kao anđeli primili od Boga prije pobune, posjeduju i dalje. Imajmo na umu da, kao čisti duh, nema naših dimenzija: nije omeđen ni prostorom ni vremenom, nije sputan materijom, bolešću, smrću. Zapravo, nije podložan našoj ljudskoj uvjetovanosti. Sotona sve svoje nezamislive sposobnosti, osobito veliku spoznaju, koristi u neopisivoj mržnji prema Bogu i svima onima koji žele slobodno služiti Bogu. On je neprijatelj koji vrlo lukavo napada i uznemiruje kako bi postigao svoj cilj. Propao je i neumorno propast želi svim ljudima.

Autor ste jedne od najprodavanijih knjiga, naslovljene "Kako prepoznati zamke Zloga", predgovor joj je napisao službeni egzorcist Rimske biskupije i donedavni predsjednik Međunarodnog udruženja egzorcista don Gabriele Amorth. Zbog čega je toliko tražena ta knjiga?
- Već trideset godina bavim se problemima ljudi koji osjećaju prisutnost Zloga i kojima se događaju stvari koje si ne mogu protumačiti redovitim putem. Ta me je problematika zaintrigirala pa sam počeo proučavati našu i stranu literaturu i kontaktirati s drugim svećenicima koji se bave istom tematikom. Vidio sam da kod nas nije bilo gotovo ništa napisano o tom kompliciranom području i smatrao sam shodnim nešto učiniti. Knjiga je doživjela veliki odaziv kod ljudi, jer u njoj pronalaze odgovore na neke svoje nemale probleme, štoviše, mnogima je otvorila duhovne oči. Svakodnevno i primam ljude koji dolaze sa takvim problema i molim se nad njima.



... ostalo pročitajte u Areni.

09.04.2009. u 13:38 • 20 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 06.04.2009.

Znak

pjeva Ivo Jagnjić

Get this widget | Track details | eSnips Social DNA

Image and video hosting by TinyPic

Na tvome brdu milosti se jate,
cvitaju dani molitve i nade,
u svakoj stopi godine se zlate,
od živih riči srca viru grade.


Bili se kamen pod glogovom granom,
kupa ga svitlost s nebeskoga trona,
na njemu zapis na jeziku stranom:
Ljubim te Majko, hvala ti Madona!

Još plamti slika u sićanja jarkom,
zahvala jedna kao plamen gori,
to znak je bio mome srca plahom,
što ti i sada iste riči zbori.

I danas, Gospe, kad u crkvu uđem,
preplave dušu međugorska zvona,
zapiva srce na jeziku tuđem:
Ti amo Madre, grazie Madonna!


Napuka kamen, rascvala se stina,
u šaci zemlje svitlost gnjizdo svila,
rubinskim sjajem, kao bojom vina,
ovija misto di su slova bila.

Prolaze dani, vrime čini svoje,
vitar i kiše izbrisali riči,
na golom brdu molitve se roje
i živa vira nespokoje liči.


prenijeto s bloga:
http://medjugorskiglas.blog.hr

06.04.2009. u 13:27 • 3 KomentaraPrint#

nedjelja, 05.04.2009.

Gospina mjesečna poruka vidjelici Mirjani, 2. travnja 2009. godine

Image and video hosting by TinyPic

Okrenimo se pravednosti i istini

Trajemo u vremenu virtualnosti i buke, zamamnih slika i ispraznih obećanja, u kojem se prožimaju iluzije i slatkorječivost, privid i tlapnje. Okruženi smo inflacijom riječi, magluštinama razvodnjenih i bljutavih ponuda, opkoljeni perfidnim lažima, upakiranim u svjetlucavi omot varke. Nasuprot lajavosti svijeta, zagrljen kamenom ljepotom dvaju brda, uronjen u stalnost i radost neprolaznu, doziva nas međugorski glas, ispunjen ljubavlju stvarnosti nebeske, sazdan od istine i mudrosti Božje.
Mnogi još uvijek nisu shvatili Gospine riječi pa nam zato u posljednjoj poruci i poručuje da iz njezina glasa teče ljubav Stvoriteljeva, ljubav koja nas želi okrenuti pravednosti i istini, koja nas napaja životom što teče s izvora žive vode. Majka nam jednostavnim rečenicama, u kojima nema prenavljanja, ustupaka i nedorečenosti, želi otvoriti oči zaslijepljene blještavilom svijeta, želi nas prenuti iz omame, želi našoj tuzi i lutanju otvoriti uska vrata koja vode na put popločen Božjim zapovijedima, želi nas uvesti u radost odricanja od svega što je propadljivo i bolesno.
A mi smo, moramo iskreno priznati, ipak i previše okrenuti stvarima zemaljskim, još uvijek robujemo nametnutim vrijednostima, još uvijek slijedimo mamce porazmještene u prikrajcima srdaca i postavljene na raskrižjima naših odluka. Teško se odlučujemo za glas savjesti i brzo upadamo u zamke vlastitih prohtjeva i želja. Još nismo odvojili pljevu od zrnja, a niti razlučili laž od istine. Priklanjamo se zabludama vremena koji su konstanta cijele ljudske povijesti, još od praroditeljskog pada, koji izviru iz nečistoće ranjenih srdaca, iz nestalnosti naših emocija, iz naših strahova što rađaju pohlepom i požudom, koji nas odvode na stranputice duhovnog jada, koji rezultiraju sve većim porastom materijalne bijede, koji nama i bližnjima donose još veći pad u zavist, mržnju, osvetu i ljubomoru, koji nas još više udaljavaju od pravednosti i istine. Želimo više imati negoli biti, više razarati negoli graditi, više uzimati negoli davati.
Poziva nas Gospa da pogledamo vlastitu nutrinu, da da se okrenemo bistrini u zdencu duše, da se priklonimo čistim otkucajima vlastitih dubina i da se prepoznamo u svjetlu ljubavi koja izviru iz njezina glasa.

Image and video hosting by TinyPic

U besmislu svakodnevne strke i buke, u borbi za društveni status, u hrvanju sa svakodnevnim mukama i brigama, mi bismo se trebali upitati što je smisao naših života. Morali bismo u srcima i mislima uvijek nositi sjećanje na kolijevku stvaranja, razmišljati o vlastitom poslanju na Zemlji, o darovanom vremenu, o milostima koje smo nazasluženo dobili, o talentima koje nam je Bog namijenio da bismo njima mogli pomagati bližnjima, da bismo ih razvijali i u njima rasli, da bismo zahvaljivali i slavili dobrotu Gospodinovu.
Zato nam Gospa i poručuje da se češće upitamo što Bog od nas traži i što nam je činiti. Uči nas da odbacimo izvanjsko, da se ne vežemo na propadljivo, trenutno i kratkotrajno, da u svemu tražimo smisao koji nas povezuje s vrelom naših života, upućuje nas na pravdoljubivost koja ne poznaje sebičnost i ne robuje vlastitim ugodama. To je put poštenja i odgovornosti, odricanja i davanja, ljubavi i prihvaćanja, topline i razumijevanja. To je disanje u sjaju Duha Svetoga, to je sluh koji jasno čuje Isusove riječi, to je srce koje kuca u suzvučju s Gospodinovim. To je jedini način i mogućnost da budemo ispunjeni ljubavlju, da se združimo s voljom Božjom, da se ispunimo njegovom svjetlošću. Sve ostalo je jedno veliko ništa, put u propast, očaj i gorčinu, žurba koja vodi u bolest i razočaranje, isprazna mudrost koja se oslanja na vremenito i trulo, navezanost koja se na kraju pretvara u prah i pepeo, u kojoj nema plamena istine i vatre života, u kojoj je radost kratkotrajna, a korist smrtnonosna.
Gospina je želja da već danas budemo u radosti koja struji u život vječni, da već sada živimo slobodom djece Božje, da budemo nepokolebljivi i ustrajni, da se ne pokoravamo vjetrovima svijeta, da se ne plašimo za tijela i da se ne vežemo za blaga zemaljska, da se ne oslanjamo na lažnu sigurnost koja je privremena i nestabilna. Zna gospa da naša srca, dok god budu tvrda, zatvorena i neiskrena, dok god ih bude kopkala sumnja, neće odgovoriti na njezine pozive. Zato nas i zove u svoje krilo, u naručaj koji je grlio Isusa, moli nas da skupa s Otkupiteljem umremo svijetu da bismo zajedno s njim i uskrsnuli. Priuštimo radost Majčinu srcu, slijedimo savjete kojima nas privodi putu, kojima nas upućuje na jedinu istinu, kojima nam daruje svjetlost punine nebeske.

prenijeto sa: http://www.medjugorskiglas.blog.hr/

05.04.2009. u 18:47 • 2 KomentaraPrint#

srijeda, 01.04.2009.

Riječ

pjeva Goran Škerlep

Get this widget | Track details | eSnips Social DNA

Image and video hosting by TinyPic

Nebo će i zemlja proći,
ali riječi moje neće proći (Mt 24,35)


Kad sve prođe, kad se stiša
lutanje i krici,
kad se slegnu mrak i sjene,
razbistre vidici;

kad se jednom sruše kule,
svitanja i noći,
ostat će mi riječi tvoje,
koje nikad neće proći.

O, Bože koji jesi,
o snago moje vjere,
uzvisi slavu svoju,
prosvijetli ljudske mjere.

O, Bože moje nade,
Isuse, tajno sveta,

u srcu tvome trajem
još od početka svijeta.


Sve što diše, sve što traje,
sve će u prah poći,
samo ljubav, tvoje riječi,
nikad, nikad neće proći.

U srcu tvome živim,
Riječ je istina vruća,
ja grješnik, patnja tvoja
za radost Uskrsnuća.


prenijeto s bloga:http://medjugorskiglas.blog.hr

01.04.2009. u 13:07 • 8 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< travanj, 2009 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Srpanj 2011 (1)
Listopad 2010 (1)
Kolovoz 2010 (2)
Lipanj 2010 (2)
Svibanj 2010 (1)
Travanj 2010 (1)
Prosinac 2009 (2)
Studeni 2009 (2)
Listopad 2009 (3)
Lipanj 2009 (5)
Svibanj 2009 (1)
Travanj 2009 (9)
Ožujak 2009 (3)
Veljača 2009 (4)
Siječanj 2009 (1)
Prosinac 2008 (5)
Studeni 2008 (7)
Listopad 2008 (10)
Kolovoz 2008 (1)
Srpanj 2008 (5)
Lipanj 2008 (2)
Svibanj 2008 (3)
Travanj 2008 (2)
Ožujak 2008 (3)
Veljača 2008 (5)
Siječanj 2008 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?



OPIS BLOGA
Karizmatski pokret katoličke crkve




JESUS-CHRIST AND HIS MOTHER MARY  JESUS CRISTO Y SU DIVINA MADRE MARIA  POR:       PEDRO L. CAME

e-mail: donbranko@1net.hr

"SVETE SLIKE"



ČETIRI GOSPE

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic





IVAN PULJIĆ

Powered by eSnips.com


Nano Prša: O, SVETA MARIJO...

OSvetaMarijo-1.mp3


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic







































































































koliko vas sad gleda blog:


Najbolji blog 2007

BLOG JE OSVOJIO 1. MJESTO !

NAUČI MOLITI KRUNICU

-KRUNICA-

MOLI JE SVAKODNEVNO

_BANNER_




Image and video hosting by TinyPic