centurion

centurion.blog.hr

E-mail
centurion@hi.htnet.hr
ICQ : 125-378-249

Kako su nastali CENTURIONSI






Ime smo dobili glasajuci na forumu 11.04.2003. (13 ZA i 1 protiv) i od tada je u rad kohorte ova podgrupa ulozila mnogo truda,zivaca a i novaca!
Od 15ak clanova koji spadaju u neku siru ekipu 10ak nas je od pocetka u ekipi a ostali se povremeno malo udalje pa opet priblize...
Od tog 4 mjeseca 2003. pokrenuli smo dosta stvari a na zadnjim tekmama dio ove ekipe i vodi navijanje na utakmicama sto je vjerovatno i neki raritet s obzirom na godine tih ljudi.Prosjek godina je oko 20 i tu je nasa velika prednost a i sansa za buducnost!
Centurionsi imaju i dva clana daleko od Osijeka (Boki - Rijeka; Kiki - Pazin)koji puno pomazu ekipi a cesto su i na gostovanjima i domacim utakmicama (iako im je utakmica u Osijeku najdalje gostovanje)
Od materijalnih stvari potaknuli smo i napravili 3 vrste Bar salova, salove za reprezentaciju OSJECANI(3 boje),salove KOHORTA, barjake na BAR shemu, majice te pilot broj fanzina!
Ovo ljeto nam je primarni cilj napraviti transparent podgrupe iako kao ekipa imamo 10ak transparenata ...

NAVIJACKE SLIKE:

spomen ploca poguinulim kohortasima:


OSIJEK - hajduk




HRVATSKA - slovacka


slaven - OSIJEK


vartteks - OSIJEK


dinamo - OSIJEK


cibalia - OSIJEK


OSIJEK - kamen - 16G kohorte


OSIJEK - cibalia - 15g KOHORTE








OSIJEK - kamen - prva koreografija najlonom:



< lipanj, 2004 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Linkovi
navijacki linkovi:
Kohorta.net
Kohorta forum

Price iz arhive:
price iz proslosti : Rapid -Osijek
Kohorta u sezoni 2003/04
VArteks-Osijek
Rijeka: Hrvatska:Slovacka

blogovi:

baljezganje by cobra
udruga Majpan







 11.06.2004., petak

Javila se ekipa sa puta u Portugal

Kako im samo zavidim a jos nije ni pocelo! Kad ih vidim kako se kupaju u Lloretu odmah se sjetim maturalca( tada sam bio balavac a sada bi mi tamo vjerovatno bilo 10 puta bolje nego 1998 iako je i onda bilo ludooo).
Ekipa je u sastavu Sime,Miha i jedan njihov lega -Sime je fotograf a MIha novinar a tog treceg neznam pa nemogu ni napisati sta je ( vidim na slikama da je musko, eto to znam)...
Evo sta Sime pise sa puta:

Evo nas sad u Madridu i dok ova dvojica obilaze Madrid, ja dosao ovdje raditi !
Usput dosad nismo sreli ni n od navijaca.
Mislili smo spavati negdje pred "kraj" Italije, ali u tom dijelu smo nasli samo jedan hotel koji radi, ali je bio pun(ionako je vjerovatno bio skup). Tako smo odlucili produziti voznju i veceras prespavati negdje u hotelu.
Negdje oko 9 smo stigli u nase vec staro usputno odrediste Lloret de mar, te tamo saprali sa sebe znoj od napornog puta !Odmah po nasem ulasku u more oko nas se skupljaju ribe misleci valjda da je neka crkotina upala u vodu, a nakon naseg izlaska odmah dolazi brod da ocisti more nakon nas. Nakon toga nastavljamo prema Barceloni u kojoj nigdje ne mozes naci putokaz za Zaragozu i Madrid nego samo za prva sela do Barcelone, pa uz malo lutanja ipak produzavamo prema Madridu.
Dobar dio puta od Barcelone do Zaragoze sam prespavao cca 250km od 310, a kad se budim u cudu promatram gdje se nalazimo jer okolo je kao da smo u kakvoj pustinji, nigdje drveta kilometrima u krug.
Tu nam vozac zakljucuje da tu kisa padne jednom u 3 mjeseca. Da to mozda i nije tako pokazuje nam nastavak od Zaragoze prema Madridu gdje nas kupa takav pljusak da se jedva vidilo iz auta. No kisa je ipak padala mozda nekih 2-3km i onda ponovo sunce(ta kisa je bila u nekim brdima).
Oko 21h dolazimo u Madrid ostavljamo auto na nekom parkiralistu(hm kako li se zove, srecom je Miha to zapisao, pa cemo valjda naci) i odlazimo podzemnom prema Saint bernabeu, a poslije toga u centar Madrida gdje se i sad nalazim. a upravo me zovu da izadjem odavde jer moramo na Metro i nazad do auta.
PS Slike od dolaska u Madrid jos su u fotoaparatu!
Pozdrav

- 12:52 - Komentari (4) - Isprintaj - #