Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/centurion

Marketing

Javila se ekipa sa puta u Portugal

Kako im samo zavidim a jos nije ni pocelo! Kad ih vidim kako se kupaju u Lloretu odmah se sjetim maturalca( tada sam bio balavac a sada bi mi tamo vjerovatno bilo 10 puta bolje nego 1998 iako je i onda bilo ludooo).
Ekipa je u sastavu Sime,Miha i jedan njihov lega -Sime je fotograf a MIha novinar a tog treceg neznam pa nemogu ni napisati sta je ( vidim na slikama da je musko, eto to znam)...
Evo sta Sime pise sa puta:

Evo nas sad u Madridu i dok ova dvojica obilaze Madrid, ja dosao ovdje raditi !
Usput dosad nismo sreli ni n od navijaca.
Mislili smo spavati negdje pred "kraj" Italije, ali u tom dijelu smo nasli samo jedan hotel koji radi, ali je bio pun(ionako je vjerovatno bio skup). Tako smo odlucili produziti voznju i veceras prespavati negdje u hotelu.
Negdje oko 9 smo stigli u nase vec staro usputno odrediste Lloret de mar, te tamo saprali sa sebe znoj od napornog puta !Odmah po nasem ulasku u more oko nas se skupljaju ribe misleci valjda da je neka crkotina upala u vodu, a nakon naseg izlaska odmah dolazi brod da ocisti more nakon nas. Nakon toga nastavljamo prema Barceloni u kojoj nigdje ne mozes naci putokaz za Zaragozu i Madrid nego samo za prva sela do Barcelone, pa uz malo lutanja ipak produzavamo prema Madridu.
Dobar dio puta od Barcelone do Zaragoze sam prespavao cca 250km od 310, a kad se budim u cudu promatram gdje se nalazimo jer okolo je kao da smo u kakvoj pustinji, nigdje drveta kilometrima u krug.
Tu nam vozac zakljucuje da tu kisa padne jednom u 3 mjeseca. Da to mozda i nije tako pokazuje nam nastavak od Zaragoze prema Madridu gdje nas kupa takav pljusak da se jedva vidilo iz auta. No kisa je ipak padala mozda nekih 2-3km i onda ponovo sunce(ta kisa je bila u nekim brdima).
Oko 21h dolazimo u Madrid ostavljamo auto na nekom parkiralistu(hm kako li se zove, srecom je Miha to zapisao, pa cemo valjda naci) i odlazimo podzemnom prema Saint bernabeu, a poslije toga u centar Madrida gdje se i sad nalazim. a upravo me zovu da izadjem odavde jer moramo na Metro i nazad do auta.
PS Slike od dolaska u Madrid jos su u fotoaparatu!
Pozdrav



Post je objavljen 11.06.2004. u 12:52 sati.