evo par riječi
evo da i ja nešto napišem sa svojeg stajališta kao kuhar. baš malo djiram po netu i na preporuku jednog našeg dnevnog lista sam naišao na blog od Nene-djevojke koja dobro kuha i lipo ga je ukrasila sa sličicama i na blog sa receptima-na kojem se trude djevojke pa sam tako odlučio i ja da malo pišem o našoj dalmatinskoj lipoj spizi koja je i na neki način zaboravljena a jednostavna za pripremu bez teških zaprški (čast Slavoniji) ali kod nas hvala bogu nema dugih hladnih zima koja ibi nas držala u kućama dobar dio godine pa nam takva spiza za razliku od njih nije potrebna.

prava spiza

15.10.2006., nedjelja

akademija

evo maloprije sam gladao ŠPICU na hrt-u i onu akademiju od Ugrinovicke i kad je kuhar rekao da je obojao prepeličja jaja sa prehrambenom bojom i stavio ih na podlogu od celera i jos necega umro sam od smijeha. e ljudi moji kuda ovo nase kUharstvo ide-imamo toliko lijepih stvari a mi radimo PIZDARIJE.... I jos plačamo takve TEČAJEVE od 300-500 KN NA SATheadbang ko je ovdje pametanzujo

- 23:14 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.

< listopad, 2006 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
ljepote nase spize i kako je pripremiti
kuhati
kuhati je lijepo kad se to zna, zato uzmi sve što ti kuhar da, skuhati je varljivo i nekad imat čes začine sve ali pazi da kuhača bude uvijek uz tebezujo