Camille Neviere

petak, 03.02.2006.

Bože zašto...

Za nas je vrijeme relativan pojam. Oboje imamo osjećaj da smo zajedno cijeli život. Treba živjeti da bi se to doživjelo jer osjećaj je uistinu predivan. Ja sam pronašala svoju srodnu dušu s kojom želim provesti cijeli svoj život, otkrila nam je lijepa voditeljica Paola Poljak, koja je već neko vrijeme zaručena s mladim režiserom Dominikom Sedlarom. Početak njihove nježne ljubavne veze dogodio se krajem prošlog ljeta i vješto su ga skrivali, kao što sada skrivaju trenutak prošnje.
- To je bio toliko lijep trenutak da ga želim čuvati u sječanju samo za sebe - izjavila je Paola, koja će uskoro postati gospođa Sedlar.
- Budući da je sve vrlo svježe, vjenčanje će se dogoditi, ali još nismo odredili datum niti išta drugo. Jednostavno živim od trenutka do trenutka - kaže Paola koja je krajem prošle godine postala nova loto-djevojka.
- Bez obzira na obaveze, uvijek nađem vremena za putovanja. Tako smo Dominik i ja poslije Nove godine, umjesto na skijanje, otišli u Pariz i 'skijali’ po muzejima - kroz šalu kaže voditeljica, koja sa svojim zaručnikom uskoro planira daleki put, ali destinacija će još neko vrijeme ostati tajna.
Dotad će ljubavnici svoje slobodno vrijeme provoditi u Dominikovu stanu.

- 01:32 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< veljača, 2006  
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • crtice iz proslosti...

Linkovi

  • moj mejl
    wetgirlzd@yahoo.com