Caitiff

srijeda, 23.05.2007.

Vidim treba objašnjenje nekim ljudima

Razjasnimo odmah.
Vampire The Masquerade (World of Darkness 1 - iliti Old) i Vampire The Requiem (World of Darkness 2) su RPG pen&papper sustavi izdani od White Wolfa.
Možda je nekima od vas to stran izraz, kao što vidim. No možda ste se susretali sa bilo kakvim RPG-om, bio on kompijuterski ili pen&papper.
Izdano je dosta puno knjiga za tu "igru igranja uloga" (u ovom slučaju konkretno lika vampira) te je između ostalih Book of Nod i Book of the Damned. Book of Nod sadržava najviše "vampirske poezije" te same "Cainove kronike".
Svi citati na ovom blogu koji su napravljeni u posebnom fontu, pa samim time moraju biti i u slici (da ih se kvalitetno vidi) su iz te dvije knjige.
Dakle - ako niste shvatili ja nisam autor tih stihova, ti stihovi postoje okvirno oko 10godina i napravljeni su za potrebe jednog Goth paralelnog svijeta koji nosi ime World of Darkness. I još nešto - autori Book of Nod su Sam Chupp & Andrew Greenberg, a izdala ju je izdavačka kuća White Wolf 1993. godine.
Ako nikada do sada niste čuli za White Wolf Vampire the Masquerade, ili za White Wolf Vampire the Redemption, i opće vas ne interesira što to je. Zatvorite ovaj prozor i zaboravite na ovaj blog. Nemojte se nadobudnima i pametnima praviti - jer pojma nemate o čemu je riječ.
Ako vas interesira više što to je WWVtM ili WWVtR, i što se skriva unutar knjiga "White Wolf Book of Nod", "Vampire the Masquerade", "Book of the Damned", opisa klanova i organizacija za old WoD, disciplina, genealogije, i svega ostalog što skriva WW Vampire - nastavite čitati u miru i tišini.
Nadalje shvatite ako nikada niste ni čuli za "pen&papper RPG" i pravite se pametnima - nemojte.
Sve ovo navedeno - radi se o igri igranja uloga. U ovom slučaju jedne zapostavljene (jer je izašla nova edicija koja se meni ne dopada).
- 13:10 - Donors (0) - Prr-Prr-Print - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.