Buffy i Angel fanfiction

petak, 26.05.2006.

(Ne)sretno Valentinovo!

Image Hosted by ImageShack.us

Jedna vrlo kratka, duhovita pričica. Moram ih naći još ovakvih. Anya je tako zabavna yes Imam link do orginalne priče, ali ne radi pa ću vam ostaviti samo mail..


(Ne)sretno Valentinovo!
(Happy Valentines Day, Not!)
by Lisa


e-mail: lisa@allengames.com (dod.prev.)


Anya je gurnula Xandera koji je bio uz nju. «Doveo si me na izložbu zečeva na Valentinovo?? Xander!! Kako si mogao? Odlazim.» Okrenula se da izađe iz prostorije koja je imala miris po malim, mekanim životinjicama kad ju je Xander uhvatio za ruku.

«An, samo mislim da je vrijeme da se riješiš tog svog straha. Mislim, to je čudno, neobično i jednostavno nije zdravo.»

Tara i Willow su hodale iza njih držeći se za ruke i smijući se nečemu. «Zečići su slatki, Anya.» Počela je Willow. «Pogledaj ih kako su slatki i pahuljasti. Dođe ti da ih poneseš kući.»

Anya je uzmakla jedan korak i u nevjerici pogledala troje ispred sebe. «Jesam li ja jedina koja nije zavarana ovim... stvorovima? Govorimo o svjetskoj dominaciji, ljudi! Milijuni zečeva se seksaju i non-stop se množe, sve dok se jednog dana ne osvrnemo i vidimo da su sve preuzeli.» Prekrižila je ruke i namjestila lice u svoj najbolji izraz durenja. «Samo izvolite, nosite te napaljene stvorove kući. Neka vam žive doma! Hranite ih! Ne može štetiti, zar ne?»

Anya se okrenula na peti otišla prema izlazu, govoreći preko ramena. «Hvala ti na Valentinovu, Xander!»

Tara ih je pogledala. «M-možda ovo nije bila baš dobra ideja.» Ona i Willow su izašle za Anyom.

«Nije dobra ideja, ha? Mogla si to reći PRIJE nego smo došli ovdje.» Xander je ostao sam stajati u prostoriji i prišao jednom kavezu kucnuvši po staklu. «Hej ti dečko...curice...svejedno. Onda što misliš o svjetskoj dominaciji?»

Kraj

- 07:23 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

< svibanj, 2006 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Prijevodi priča obožavatelja tj. fanfictiona temeljenog na serijama "Buffy - ubojica vampira" i "Angel", slike, video spotovi i razne zanimljvosti u vezi tih serija (eseji, sociološke rasprave itd.) Opširnije u 'Uvodu'...

Linkovi

Sadržaj