** Budan.blog.hr ** Alternativa, zen filozofija, duhovne teme, haiku, poezija, umjetnost, vizije, mudrosti, razmišljanja, priče

16.08.2014., subota

Lijek za srce


Jednostavan lijek za srce star 800 godina!


Ona je jednostavno zataškana i pomalo zaboravljana, iako njezine knjige nose tajnu svake bolesti, tajnu svega stvorenog.

Hildegard von Bingen živjela je prije 800 godina. Ona je bila časna sestra i katolička mističarka koja je od malih nogu imala vizije i razgovore s Bogom. Njezine su vizije istinite i to je Katolička crkva i potvrdila. Od njezinih vizija nastale su brojne knjige o svijetu koji nas okružuje. Zbog njezine iznimne povezanosti s prirodom i liječenjem, Hildegarde von Bingen postala je prva katoličaka liječnica s prvom katoličkom medicinom u povijesti. Toj je ženi rečena tajna gotovo svake biljke i svakog stvora na ovom planetu, a sve što je putem vizija saznala to je i zapisala. U svoje doba Hildegarde von Bingen i njezino čudesno liječenje biljem bili su revolucija, no kako se razvijala moderna medicina, tako nikome nije bilo u interesu da se za Hildegard von Bingen i njezine čudotvorne recepte ozdravljenja sazna. Ona je jednostavno zataškana i pomalo zaboravljana, iako njezine knjige nose tajnu svake bolesti, tajnu svega stvorenog. Njezina djela nisu u potpunosti dostupna javnosti niti dan-danas, iako je sve više ljudi prinuđeno uslijed medicinskog ludila zdravlje potražiti upravo u prirodi.
Bolesti srca zahvaćaju milijarde ljudi na planetu. Ljudi se “kljukaju” umjetnim tableticama koje većinom dugoročno ne pomažu. Mi vam donosimo recept Hildegarde von Bingen, star 800 godina. Čar ovog recepta je u tome što je vrlo jednostavan, a svi koji su ga probali tvrde da pomaže.

Recept

Potrebno je:
10 svježih stabljika peršina (bez korjena)
litra domaćeg crnog ili bijelog vina
dvije žličice vinskog octa
300 grama prirodnog meda

Priprema:

10 svježih stabljika peršina sa listovima staviti u litru čistog prirodnog vina i dodati 1 – 2 velike žlice čistog vinskog octa.

Kuha se 10 minuta na tihoj vatri (PAŽNJA, pjeni se!). Poslije se doda 300 grama pravog pčelinjeg meda i ostavi se na laganoj vatri da kuha još četiri minute. Vruće vino za srce procijediti i još toplo staviti u boce koje su prethodno isprane jakim alkoholom. Dobro zatvoriti. Talog koji se stvara ne škodi i slobodno se može piti. Svakome se prepušta odluka hoće li med kuhati ili ne.

Upotreba:

Napitak se koristi svakodnevno po jedna jušna žlica do prestanka tegoba. Za teže bolesti potrebno je koristiti duže vrijeme.

Nemate što izgubiti, probajte.


------------

lp, borivoj

http://budan.blog.hr/

Oznake: Zdravlje


- 08:05 - Komentari (12) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

< kolovoz, 2014 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Ožujak 2016 (4)
Veljača 2016 (4)
Siječanj 2016 (8)
Prosinac 2015 (11)
Studeni 2015 (10)
Listopad 2015 (20)
Rujan 2015 (18)
Kolovoz 2015 (17)
Srpanj 2015 (24)
Lipanj 2015 (25)
Svibanj 2015 (25)
Travanj 2015 (25)
Ožujak 2015 (26)
Veljača 2015 (21)
Siječanj 2015 (27)
Prosinac 2014 (29)
Studeni 2014 (25)
Listopad 2014 (28)
Rujan 2014 (21)
Kolovoz 2014 (26)
Srpanj 2014 (28)
Lipanj 2014 (23)
Svibanj 2014 (26)
Travanj 2014 (26)
Ožujak 2014 (26)
Veljača 2014 (23)
Siječanj 2014 (25)
Prosinac 2013 (26)
Studeni 2013 (26)
Listopad 2013 (26)
Rujan 2013 (29)
Kolovoz 2013 (25)
Srpanj 2013 (17)
Lipanj 2013 (22)
Svibanj 2013 (28)
Travanj 2013 (26)
Ožujak 2013 (27)
Veljača 2013 (27)
Siječanj 2013 (26)
Prosinac 2012 (21)
Studeni 2012 (27)
Listopad 2012 (28)
Rujan 2012 (27)
Kolovoz 2012 (23)
Srpanj 2012 (15)
Lipanj 2012 (22)
Svibanj 2012 (24)
Travanj 2012 (24)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Uvodna poruka:

Poštovani Blogeri!

Objavljeni postovi:

Hvala svim znanim prijateljima i neznanim posjetiocima na komentarima na mom blogu!