...or something

subota, 11.05.2024.

Proglas Ministarstva demografije

Žene koje ne žele rađati biti će strijeljane.

Žene koje žele rađati manje od troje djece biti će strijeljane.

Žene koje podupiru žene iz prve dvije izjave biti će strijeljane.

Žene koje ne daju muškarcima kad god oni zatraže biti će strijeljane.

Žene koje se odaju lezbijstvu biti će dvaput strijeljane, a zatim ponovno strijeljane.

Žene koje nisu sigurne kojeg su spola biti će spaljene na lomači, a zatim strijeljane.

Muškarcima koji misle da su žena pomoći će se da zatrudne, a ako ne zatrudne, umjesto njih biti će strijeljane tri žene u menopauzi.

Žena koja sluša jazz umjesto da širi noge biti će strijeljana.

Žene iznimno zbog nastale krizne situacije smiju uživati u seksu sve dok se broj Hrvata ne povisi iznad određene granice, a nakon toga ponovno ne smiju.

Iako se i dalje preporučuje misionarska poza, iznimno zbog nastale krizne situacije, ali samo privremeno, mogu doći u obzir i druge poze.

Žena koja primjenjuje blowjob ili handjob dovodeći muškarca na taj način do svršetka biti će strijeljana.

Žena koja koristi kontracepciju ili nagovara muškarca da koristi istu biti će strijeljana.

Žena koja zatrudni sa Srbinom biti će javno izložena ruglu, ali privremeno zbog nastale krizne situacije neće biti strijeljana, već hospitalizirana u mentalnu ustanovu gdje će sljedeće četiri trudnoće iznijeti po pravilima i odredbama ovoga Proglasa. Ako zatim ponovno zatrudni sa Srbinom, biti će sterilizirana pa strijeljana pa zatim ponovno sterilizirana.

Aktivistice za ženska prava biti će strijeljane.

Časne sestre / redovnice morat će podnijeti žrtvu i zatrudnjeti te roditi barem sedam puta. Ili osam. To je još u razmatranju.

Djevojke koje ne dobiju menstruaciju do svoje 15. godine biti će bičevane i kamenovane kako bi žurno dobile menstruaciju po svim pravilima medicinske struke iz 12. stoljeća.

Žene koje čitaju bilo koju drugu knjigu osim Biblije biti će na popisu za strijeljanje, ali će im se zbog nastale krizne situacije isto odgoditi do daljnjega.

Žene privremeno zbog nastale krizne situacije smiju nositi mini-suknje pa čak i hodati gole na javnome mjestu kako bi nadahnule muškarce da ih siluju, iako će zbog tog svojeg ponašanja nakon što uđu u menopauzu biti strijeljane.

Umjesto gay-muškarca, a zbog toga što je gay, biti će strijeljane tri žene u menopauzi.

Umjesto muškarca koji staje u obranu žena i njihovog prava na izbor biti će strijeljane tri žene u menopauzi.

Umjesto neplodnog muškarca biti će strijeljane tri žene u menopauzi.

Umjesto impotentnog muškarca biti će strijeljane tri žene u menopauzi.

Umjesto muškarca kojemu nije do seksa biti će strijeljane tri žene u menopauzi.

Umjesto muškarca koji je u prometnoj nesreći ili na drugi način izgubio reproduktivni organ biti će strijeljane tri žene u menopauzi.



Amandman Suverenista: Sve fertilne žene iz kategorije koja treba biti strijeljana ili koja treba biti dvaput strijeljana prvo će se dovesti u umjetno izazvanu komu, zatim oploditi najmanje dvanaest puta i nakon toga strijeljati.

Amandman Mosta: Žene koje izvrše pobačaj, drugu ženu nagovore na pobačaj ili samo pomisle na pobačaj, ukoliko su fertilne prvo će se dovesti u umjetno izazvanu komu, zatim oploditi najmanje dvanaest puta i nakon toga strijeljati, a ako nisu fertilne, samo će biti strijeljane.

Amandman SDSS-a: Ako Srpkinja zatrudni, dokazat će da nije vještica time što će plod njezine utrobe, bilo kojega spola, imati četničku bradu. Ako ne bude imao četničku bradu, to će značiti da jest vještica te će se dovesti u umjetno izazvanu komu, zatim oploditi najmanje dvanaest puta isključivo od strane Hrvata i nakon toga strijeljati.

Amandman Ivana Pernara: Silovanje je OK.

Amandman Supatnika: Sandra Benčić biti će strijeljana, bez mogućnosti izazivanja umjetne kome.



Prihvaća se svih pet amandmana.

Žene postoje da bi rađale. Njihov radosni poklič ori se domovinom: ZA MADRACA SPREMNE! Ovaj proglas donosimo Bogu na diku, i nek' nam se kurčevi dignu!

11.05.2024. u 01:26 • 7 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Lipanj 2024 (3)
Svibanj 2024 (15)
Travanj 2024 (18)
Ožujak 2024 (7)