www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws

Glittery texts by bigoo.ws

Dobro došli na neslužbenu stranicu "PROSVJETE I ŠPORTA" u Republici Hrvatskoj!!! Uživajte čitajući!

BOŽANSTVA SU PALA NA TJEME

21.12.2005., srijeda

Susret s drugim profesorom!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

IME: Duško
PREZIME: Mehalava
NADIMAK: Fizička luda, Darknewton, Devil infront EVERYBODEY – skraćeno DIE
SEX: mnogi se i još dan danas dvoume, ali ako je uspio počeviti Old Bitch i dobiti prezgodnu Lily ( kako je samo takva dobra ispala?! ) zasigurno je muško.
PREDMET: fizika
DATUM ROĐENJA: 26.04.1970.
GODINE: 35.
MJESTO ROĐENJA: Službeni grad Zagreb, službena bolnica Sveti Duh
UMIROVLJENJE: nekoliko puta suspendiran, ali ponovno vraćen pod izlikom sindikata ta prosvjetu ...kako nečiji sotonizam ne može biti negativna stvar i da se zbog tog razloga profesori niti bilo koju drugi djelatnici NE SMIJU otkazivati i kako je to kršenje ljudskih prava... A to što je godine misteriozne 1998. pokušao žrtvovati jednog maturanta moje gimnazije, objasnili su ...kako su to rituali koje trebamo poštovati...
POLICIJSKI DOSJE[B]: Trenutno na sudu u Zagrebu stoji predmet pod nazivom [B]NESTANAK SVEĆENIKA IZ PRVE HRVATSKE GIMNAZIJE vol.1[B], [B]NESTANAK SVEĆENIKA IZ PRVE HRVATSKE GIMNAZIJE vol.2[B] & [B]NESTANAK SVEĆENIKA IZ PRVE HRVATSKE GIMNAZIJE vol.3[B]. Tužiteljstvo ga tereti za namjerno skriveno ubojstvo sporne 1998. godine. Tužiteljstvo ima dokaze kojima se može potvrditi umješanost [B]Duška Mehalava.
No, problem nije u tome što je ovaj bio svećenik, a ovaj daltonist, ovaj, pardon, sotonist, već je u sporu bila gospođa Old Bitch
, koju sam spomenuo u prošlom postu.
A što se tiče [B]SLUČAJA IZ 1998
– još ću se na njega osvrnuti u bliskoj budućnosti.

GLAS: hrapav, iritantan, nepodnošljiv i doslovno BOLAN. Kao da ima mikrofon svaki put kada nešto izgovara. Najiritantnija su njegova srkanja, svakih desetak sekundi povuče slinu kroz šupljinu gornjeg zuba, što prouzroči odvratan zvuk, nepodnošljiv većni učenika.
HOD: Ne hoda. U kolicima je od 2001., kada je u službi svojeg vjerovanja trebao žrtvovati svoje noge. Što je i učinio. Ima najluksuznija invalidska kolica na cijelom Balkanu. Ne troše mnogo goriva, iako je posljednjih nekoliko mjeseci malo u bedu zbog porasta cijene goriva.
FRIZURA: nešto masno poput crnog špinata kao da je samo nataknuto na svoju glavu koja je tako uska i velika da se nerijetko lupi o štok vrata učionice, IAKO JE U KOLICIMA! Svašta! Svakako pogledati sliku!
VJEROISPOVIJEST: rođen je u kršćanskoj obitelji, ali roditelji mi u njegovoj 15 godini stradaju u nesreći koju je i on jedva proživio. Kasnije se uspostavilo da nije došlo do te nesreće, nego da su njegovi roditelji otputovali na Hawaiie i njega ostavili njegovo baki. Nisu ga voljeli. Naravno, on to ne zna, nego samo profesor iz tjelesnog kojeg ćemo spomenuti u nekom narednom postu. Naime, mnogi tvrde kako je profesor iz tjelesnog možda Duškov pravi otac. Nakon tog nemilog događaja ( lažirane nesreće ) prelazi na ateizam i nakon ateizma upoznaje se s daltoni..., ovaj, pardon, nikak' da mi sjedne taj naziv, znači, upoznaje se sa sotonizmom kroz jednog učenika, koji je te godine bio maturant Prve hrvatske gimnazije.
STANJE: Nikada nije bio u braku, osim što je poznat po fizičkim aktivnostima s raznim profesorima, a i uspaljenim učenicima. Čak se trenutno borim s jednim dečkom iz moje škole da mi da fotografije kako bi ih mogao objaviti ovdje i nadam se da ću ih nekako dobiti, ali klinac traži previše. No dobro, imam ja fotografije gdje taj koji ima fotografije ( uglavnom ) bari nekog frika iz trećeg razreda, PEDERČINA, tako da ću ga ucjenjivati time. Tako da možete očekivati uskoro fotografije u kojima je on, hmmmm..., zapravo, u kojima su neki profesori i učenice u fizičkoj aktivnosti. Naime, on ništa ne radi, samo sjedi i urliče, ( op. užasno se glasa kada dolazi bliže orgazmu, nešto slično kobili ili slonu kada iz svoje surle izbacije vodu. ) => Sada vam je sve poznato!
DJECA: Za sada se zna samo za Liliy, a ne bih se začudio da je i još nekome otac.
STIL: jednostavan u okvirima prekompliciranog, koliko – toliko podnošljiv, ali nadasve individualan. Naime, uvijek je u crnome. Invalidska kolica su ukrašena dijamantima i crnim platnom oko svakog dijela koji nema tu boju. I još nekim, njemu svetim predmetima.
[B ]RAZREDI[/B]: Također predaje svim razredima u [I]Prvoj hrvatskoj gimnaziji
, ali i na jednom zagrebačkom fakultetu. Navodno je svečenik u svojoj zajednici, ali do tih podataka još nisam uspio doći.
PROSJEK JEDINICA PO DANU[B]: Zavisi o tome kako netko želi ili kako mu netko šapne, kako on sam kaže. Najčešće su to tri do četiri jedinice koje da istom učeniku, a najčešće je to Melita, djevojka koja je toliko zagrižena u svoju vjeru da je do sada ušla u bezbroj put u konflikt s profesorom fizike, a i s nekim drugim profesorima, kao i učenicima.
[B]PROSJEK PETICA PO DANU
: »Ta ocjena ne postoji!», kako sam kaže. Sada vam je sve jasno!

KOMENTARI UČENIKA:
»...Ide mi ka kurac ona njegova crna boja, jedva čekam da dobije otkaz, ili da ga srce strefi, ili da ga šlagira još nešto osim nogu, ili da se spotakne njegov kotač njegovih kolica na kamenčić pa da tako padne, ili da jednostavno nestane...»
»...Ne volim tu spodobu!!!
»...Bože pomozi. Oče naš koji jesi na nebesima, to treba pomoći tom čovjeku, njegova duša je izgubljena poput ovce koja luta selima, a ne vidi gdje je njena staja. Njegova duša je napuštena i crna poput mraka koji nastane kada ugasite [I]Tiffany lampu u sobici, oh Bože, pomozi tom čovjeku, njemu treba snaga, ljubav poput jabuke, djece, mira, njemu treba pomoći.[/I] – kaže Melita! OK, dobro!
[/I]»...Ej, frik je jeben, ono, fakat, cool, jebote, treba nam više takvih profača, ono, znaš, kaj ne, onak da su jebeni, cool, super otvoreni. Čak i travu mogu pušit, jebote. Kaj nije to supač!...»
»...Osobno spatram, a i vjerujem da bi se statistički moglo potvrditi da njegova nazočnost u ovoj školi koja je osnovana... [...] riječ je o štreberu pa je potrajao ovaj odgovor, ali neću vam ga dati cijelog [...] ...tako da mislim da njegova nazočnost nije prikladna i sa svim standardima koje pokušavamo [...] opet je počeo [...] [/I]... tako da bi mu ravnatelj trebao dati otkaz bez otpremnine koja [...] BOŽE!!! [...] ... Eto, to je moje skromno mišljenje, i ako treba mogu ga staviti na papir, samo moraš potpisati ugovor o mom [I]copyrightu i ukoliko dođe do kršenja mog autorskog prava...[/I] – »DAJ ODJEBI»!!!, sam mu spustio i rekao mu »Puno ti hvala!»

NJEGOV NAJDRAŽI CITAT: «BUDITE SPREMNI NA ŽRTVU I KADA SE NAJMANJE BUDETE NADALI ILI KADA SE I BUDETE NADALI!!! HA HA HA HA!!!, rekoh da je bolestan!


- 09:16 - Komentari (19) - Isprintaj - #

19.12.2005., ponedjeljak

Upoznajte prvu profesoricu!

SUSRET S PRVIM PROFESOROM «PRVE HRVATSKE GIMNAZIJE»

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

IME[B]: Svetlana
[B]PREZIME
: Dušansouldova
NADIMAK: Old BitchStara kučka
SEX: žena s primjesema muškog spola
PREDMET: engleski
DATUM ROĐENJA: 11.01.1924.
GODINE: 81
MJESTO ROĐENJA: službeni Beograd
UMIROVLJENJE: čeka već godinama

GLAS: više nego iritantan, prodoran i nadasve nepodnošljiv
HOD: pingvinov hod, naginjući na zmijsko zakretanje lijevo – desno
FRIZURA: pogledati fotografiju => nalik na kožu oguljenog psa
VJEROISPOVIJEST: muslimanka koja u osmoj godini života prelazi na židovstvo, ali Hitlerova politika je zajebala, tako da prelazi na katolicizam, ali je socijalizam zeznuo, tako da 1975 – ih godina prelazi na protestantizam, ali zbog fizičkog izgleda svećenika koje nije mogla gledati na misama, prelazi na anglikansku crkvu. Danas je ateist.
STANJE: Šesti puta oženjena - šest puta razvedena, dok su prva tri supruga preminula pod čudnim okolnostima, četvrti suprug stradalnik Drugog svjetskog rata, dok je peti nestao u Domovinskom ratu, a šesti je, kako ona danas tvrdi ...otet od ruku izvanzemaljaca koji nalikuje onome iz američkog filma Firenharen 9/11...
DJECA: šestero djece, po jedno iz svakog braka. + jedno izvanbračno dijete s jednim profesorom kojeg ćemo upoznati u jednom od budućih postova. To dijete nikada nije priznato i ta tajna je tajna, s time da za tu tajnu zna samo cijela škola. Tak' da nije bed. Sedamnaestogodišnja kćerka profesorice Old Bitch ide u istu školu gdje joj mama predaje, kao i tata. Mala Lilly nije loša i jako mi se sviđa, ali ona je zaljubljena u profesora Darknewtona koji predaje fiziku, a nažalost, on je i u nju i tu ljubav joj uzvraćuje fizičkim aktivnostima. => nije ni čudno što je prva shvatila trenje, kada je imala praktični dio, a navodno profesori ne smiju davati instrukcije svojim učenicima. No dobro, oni su zajedno, što je također tajna koju zna samo cijela škola, tako da je to možda OK. To je nešto kao «rupa u zakonu», ako si s profesorom u vezi, tada ti može davati instrukcije ( khm khm khm ). Možda bih ipak ja trebao skompati se s profesorom iz njemačkog, ta treba mi neka dvojka, a ne da me opet sruši na godinu.
STIL: podnošljiv, prilagodljiv, životopisan, gotovo kameleonski
RAZREDI: predaje svim razredima, od prvih do četvrtih, i tako već šesdeset godina
PROSJEK JEDINICA PO DANU: 15 od 16 ocjena koje dnevno podijeli su jedinice, zbog PMS – a koji je uredno prati posljednjih dvadeset i pet godina i nikako je ne napušta, kako sama kaže. Možda je i njen dugotrajni PMS razlog zbog kojeg je u posljednjih 25 godina mortalitet mladih teenagera povećan za 23%, iako ona definitivno nije jedina koja dopridonosi toj brojci.
PROSJEK PETICA PO DANU: zanemarivo i ni u kojem slučaju vrijedni spoemna, ne utječu na nikakve podatke.

KOMENTARI UČENIKA:
- »...Jebote, pa Stara Kučka je LEGENDARNAAAAAA!!!...»
- »...Drž' se kučko. LEGENDA SI!!!...»
- »...Ženska je legendarna, kao vještica je, stara šesto godina!..».
- »...Supeeeeer je, jebote, uvijek me podsjeti na mog preminulog Fufija, štakora kojeg sam našao u šupi koji je bio toliko star da više nije mogao hodati. Jako sam se vezao za njega, a i Kučka je legendarna... ŠTAKORE, samo naprijed!...»
- »...Ne volim je! Uvijek mi daje jedinice, ne da mi da se svaki put ispričam i uvijek me draga onim svojim ljuštavim rukama po mom licu. Odvratna je. CRKNI STARA KUČKO....»
- »...Kaj je to Lillyna mama?!...»
- »...Pa nije tak' loša, samo da više crkne, ja bi htio neku mlađu koku iz Ingliša!...»

NJEN NAJDRAŽI CITAT: «SVAKI DAN JE TAKO ČAROBAN, DA ZAŠTO GA NE ULIJEPŠATI POKOJOM JEDINICOM, OPOMENOM ILI UKOROM»

- 14:05 - Komentari (17) - Isprintaj - #

16.12.2005., petak

POČETAK SVEMIRA I SVEGA ŠTO POZNAJE STVARNOST * prvi pisani podaci o napadu profesora u nekim drugim oblizima i preobražaj *

Image Hosted by ImageShack.us

I u početku bi mrak.

Osim mraka ne bi ništa, dakako, isključivši mrak, ali mrak je, ono, znate, kao mrak, ne znači ništa, pa tako da praktički, nije bilo ništa, iako u nekom teoretkom dijelu je bio mrak, pa je bilo nešto, ali dobro. Uglavnom, bilo kako bilo, bitno da je nekak' bilo.
I tako, Bog stvori svjetlo i nastade dan i noć. I Bog stvori Adama od praha životinjskog, ovaj, pardon, zemaljskog i ženu iz rebra Adamovog. I tako nastanu ljudi, prvi ljudi na novome svijetu.

I sve bi u početku dobro, vladao je mir, sloga, razumijevanje u cijelome svijetu, tj. između njih dvoje. No jednu večer Eva [ naime, žensko je pa je bilo i za očekivati ] malo se, da ne budem sada prost, znate što. Došla crna zmija, strašna i odvratna, jednom riječju riječ je o zmiji. No bilo kako bilo, zmija ponudila jabuku Evi da pojede, ne cijelo drvo, naravno, nego samo jedan plod. I tako Eva, inteligentna djevojka krene prema drvetu i zagrize koru drveta jabuke. Zmiji se iznad glave pojavila tri upitnika i tada kaže «Ti plava djevojko Evo, ne stablo, nego plod koji držim na svojim kvazi rukama, tj. svojim leđima od ljuske. Eva čudno pogledala i uze jabuku u ruku svoju i zagrize ustima svojim, a ne tuđim. Baš svojim, da ponovimo. – SVOJIM RUKAMA!!! Našto je zmija rekla «Ah, ti plavo čeljade, odsada će sve plave žene nositi tvoj grijeh krivog ugriza. i tada nastane pojam PLAVUŠA, a onaj dio s Havarda je dodijeljen malo kasnije, kada je jedna djevojka zagrizla nešto osjetljivije od kore drveta jednom momku koji je skinuo svoje hlače i ponudio je svojim udavom, ali o tome nekom drugom prilikom.
No, ovfdje se nećemo baviti odgonetavanjem misterioznih pojmova usko povezanih s plavušama, nego o napastima koje opsjedaju ovaj svijet, nemanima koji koračaju uz nas i navodno podučavaju mlade ljude, ali zapravo ih polako prisvajaju na svoju stranu, aliansku stranu, a riječ je, ni više, a Bome ni manje o PROFESORIMA.

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

No, vratimo se na Evu i njenu zagriženost spram plodova. I doleti Adam vrištući «Neeeeeee, Evoooooooo. Ne grizi to drvo. Neeeeeee, Evooooooooooooo. Ne grizi ni taj plod tog drveta, kako god se zvalo. Ovo crveno!» Našto je Eva zamolila Boga da uključi spori pokret «Bože, molim te, neću više griješiti, samo molim te da mi daš onaj spori pokret koji će ljudi koristiti u sapunicama u budućnosti dalekoj!»[/I], kako bi situaciju učinila napetijom, našto Bog učni usporeni pokret! »Evo Evo, spori pokret!», našto je Eva rekla »Bože, zašto si zazvao moje ime dvaput. Što ćeš me izdati?! Upsss... Ne to će Juda učiniti! Nego, zašto Bože, ZAŠTO?! – rekla je uzrujano. Našto je Bog odgovorio »Nisam te zazvao dvaput, nego sam samo rekao evo Evo!. »Pa da Bože! Kak' ne kužiš?!, kaže Eva, »Rekao si i sada evo Evo.

I zagrmi nebom, što bi u prijevodu značilo da se Bog primio za glavu i kaže Bože, zašto prva žena, pa baš plava?», našto Bog malo zastade i kaže »Aha, ja sam Bog, a zazivam [I]bogove!»[/I], našto se u tom trenutku čuo gromoglasan smijeh koji je dopirao iz kuta Raja.
Skupina u nekoj rulji stajala i smijala se, pogledavajući Boga kako razgovara s Evom. Među njima se baš u taj tren pojavila i zmija koja je bila vidno iživcirana. Pitam se zakaj?! Uglavnom, taj skup rulje su preteća svih profesora koji su postojali, koji postoje ili koji će postojati na planetu Zemlji. Tada se oni pobune protiv Boga na čelu sa zmijom koja se stalno transformira u ministre prosvjete i športa u svim državama svijeta. – Nekako joj prikrivanje uspijeva u cijelome svijetu, nitko ne kuži da je riječ o zmiji, nego svi vide čovjeka, ali kod nas je nešto zaštekala. Il' to što je na Balkanu, ali nekako je jebe ta transformacija u Republici Hrvatskoj pri Ministarstvu prosvjete i športa. STRAŠNO!

Uglavnom, protjera ih Bog tako iz Raja u Pakao, ali dopizdilo profesorima dolje, pa se opet oni pobunili, a i dopizdili su Vragu i protjera njih Vrag iz Pakla na Zemlju, gdje su obitavali potomci Evini i Adamovi, potomci s bananama do poda, što je označavao bunt Evi, tj. to je bila opomena Evi da ne smije dirati drvo jabuke, nego samo banane.
To je jednostavno objašnjenje zašto skoro 95% plus ( + ) 5% plavuša danas ima fobiju od jabuka i zbog čega se drže banana kao pijani plota. Ah, pederi nikada nisu imali problema s time, uvijek su se držali banana i zbog toga su na lošem glasu, ljudi šire svakakve glasine, samo zašto što su se faggoti toga pridržavali, štoviše, to nikada nisu puštali! Ne znaš što je gore.

No, sigurno vas zanima što se zbilo s Adamom i Evom nakon što je Bog uključio spori pokret. Ništa! Znate kako to biva u sapunicama. Taj događaj je preteća sapunicama.

I tako, protjerani Adam i Eva iz Raja na zemlju gdje su se već smjestili profesori sa svojim vođom, zmijom, koja se transformirala i evolucijski prilagodila čovjeku, nešto nalik majmunu.

Image Hosted by ImageShack.us

I tada je počelo sve. Nemili događaji su zahvatili svijet. Zavladali su profesori cijelim svijetom, tražeći žrtve, potomke Adamove i Evine.
Zadnje što su napravili jest dodijeljeni ukor pred isključenje jednom Evinom potomku, gimnazijalcu, budućem intelektualcu iz Prve riječke gimnazije, koji je dodijelio protjeranim štakorima ocjene. ON JE HEROJ KOJI JE ODLUČIO VRATITI PONOS NAMA, POTOMCIMA ADAMA I EVE. Ovo je nova bitka u kojoj će se voditi mnoge bitke od kojih će mnoge biti krvoločne, posvuda će biti mnogo krvavih jedinica na zemlji suhoj, imenici će svakodnevno nadlijetati nas, dok će ONI ( profesori = dalje BOGOVI ) polako asilimirati cijeli poznati inteligentni svijet, pa čak i Sjedinjene Američke Države, pa čak i Sjedinjene Američke Države, pa čak i njih.

Neka petice budu uz nas u trenucima jedinica koje će nas gađati nemilosrdno, neka petice budu uz nas u trenucima u kojima ćemo pokušati razotkriti ISTINU o BOGOVIMA na planetu Zemlji.

ZAKLJUČNI DIO

Ovo je blog na kojemu ćemo voditi evidenciju o BOGOVIMA. Njihovim predavanjima, događajima koji su obilježili njihov dan, sve što se o njima događa. Njihovim zavjerama, ukorima pred isključenjem, ukorima pred opemenu, ukorima pred ukorima, ukorima pred opomenom pred opomenom za ukor, opemenama razrednika, opomenama razrednog vijeća, opomenama profesorskog vijeća, opomenama ravnatelja, opomenama čistačica, domara, voditelja smjene i slično. Sve priče koje će biti objavljene na ovome blogu biti će, dakako, istinite i nekrivotvorene, točne, precizne i napramet ištrebane.

Te se tako očekuje od svakog čitatelja, kako [I]Ministarstvo prisvjete i športa[/B] nalaže, da se svaki dio ovog napamet naštreba, kako biste postali još bolji, pametniji, inteligentniji učenici, budući intelektualci ovog svijeta u kojemu su perspektive prevelike.
Na ovom blogu biti će objavljivane svježe fotografije profesora; ravnatelja, pedagoga, defektologa, tajnica, knjigovođa, domara, čistača, učenika i kao svih djelatnika škole koji će se spominajti u nekom od budućih postova.
Donosit ćemo službene intervjue s poznatim svjetskim osobama koje su kompatibilne za prosvjetu, kao što su Angelina Jole, George Busch itd, kao i s onima koji nisu kompatibilni, navedimo možda mrcs. dr. mp3. ing. Draženku Primorčić.

Sve u svemu, ovo je blog posvećen BOGOVIMA KOJI SU PALI NA TJEME, njihovim biserima i zahtjevima, zlostavljanjima od strane učenika, prohtjevima koji nadmašuju i mogućnosti samog Boga, njihovim bahatim, arogantnim i umišljenim stavovima.
OVO JE BLOG NA KOJEMU ĆEMO OCJENIVATI SVE PROFESORE DILJEM HRVATSKE, pa neka nam sada daju ukore pred isključenje!


I ukoliko želite da se vaš profesor nađe na ovom blogu u nekoj priči, među ovim protagonistima koje ćete postepeno upoznavati, slobodno pošaljite na mail bogovisupalinatjeme@net.hr sve o vašim profesorima, nadimak, što predaje, kakav je profesor i neke fizičke karakteristike da ga znamo nacrtati i njegovu sliku objaviti. Ili čak ukoliko imate profesorovu sliku možete je poslati i mi ćemo pokušati nacrtati tog profesora što identičnije.
Naravno, ukoliko imate pohvale za profesore, također šaljite. Svi su dobro došli u priču koja tek počinje!

A u slijedećem postu pročitajte kako su mediji i poznate ličnosti reagirale na otvaranje jednog ovakvog bloga na kojemu ćemo pratiti slučaje iz prosvjete. Naravno, naći će se tu i fotografije sa zanimljivim likovima, te ćete sutra napokon upoznate prvu profesoricu engleskog jezika po nadimku Old Bitch, jednu od glavnih protagonistica koja će se često spominjati na ovome blogu uz one koji će gostovati, naravno, ukoliko do tada ne crkne. Naravno, vidjet ćete i fotografije, te vas molimo da ukoliko ste slabijih živaca, slijedeći post nikako ne čitate i gledate.

Sada si u glavi za kraj zabrijite neku mjuzu, kao nešto iz horora. Buuuuuuuuuuu!
Okay!

- 16:09 - Komentari (15) - Isprintaj - #

Sljedeći mjesec >>

  prosinac, 2005 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga

Free Web Counter

hit Counter

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

myspace

images for blogs



OVO SAM JA!


Ovo je neslužbena stranica na kojoj ćete uspijeti saznati sve što se događa u prosvjeti. Naravno, upoznate ćete glavne junake ovog bloga, od kojih sam među prvima i ja, imenom i prezimenom BUNTOVNIK ŠTREBERÓV.
Imam sedamnaest godina i pohađam superiornu »PRVU HRVATSKU GIMNAZIJU» u Zagrebu. Upoznat ćete sve moje profesore. Pokušat ću ih što vjernije opisati i prenijeti vam ono što se događa u toj čudesnoj školi, među bogovima. Ocjenjivat ću ih, kao što ih je i ocjenjivao i jedan riječki bloger koji je to napravio sa svojim profesorima i danas posjeduje ukor pred isključenje, tako da je ovaj blog i pokrenut jednim dijelom i zbog tog događaja, ovaj blog je inspiriran HEROJOM iz PRVE RIJEČKE GIMNAZIJE. Nadam se da i ja neću dobiti ukor zbog svog bloga, jer ja neću samo dijeliti ocjene, nego ću i objavljivati njihove fotografije ( rukom nacrtane ), njihove ambijcije i njihovu ljubav spram nas, učenika, te ću ih šijunirati dano - noćno, ulazit ću u njihove domove, objavljivat ću njihove dnevnike na ovome blogu, prepisivati njihove sms – ove, sve i svašta. OVO JE NOVA ERA OCJENJIVANJA i po prvi puta od strane jednog učenika.

Ukoliko želite i da se vaš profesor nađe na ovome blogu, slobodno pošaljite na mail neku apsurdnu priču s vašim profesorom i neke njegove karakteristike na moj mail bogovisupalinatjeme@net.hr. Ja ću ih nacrtati i objaviti. Naravno, ne morate se predstaviti, samo pošaljite njihov nadimak i crtice koje ih ukratko opisuju i očekujte svog profesora na neslužbenoj stranici prosvjete.

Tu ćete jednostavno nalaziti sve o bogovima koji su pali na tjeme, tj. profesorima. Donosti ćemo intervjue s poznatim osobama i profesorima, te ćemo objavljivati sve TRAČEVE iz zbornica diljem HRVATSKE, što će mi zadati mnogo posla, jer naime, svi znamo kako bogovi vole lajati, pardon, voditi konverzaciju, te će sve te pričice i šuškanja trebati pomno obraditi i tek onda objaviti.
Često će gostovati i poznati hrvatski, kao i svjetski estradnjaci, koje ćemo zaposliti kao profesore u raznim hrvatskim školama.

Ps. Molim vas da se molite vi za mene da ne pokupim koji ukor zbog ocjenjivanja profesora. Neka dvojke, trojke, četvorke i petice budu uz nas, uz mene dvojke, a uz vas kaj god si zaželite.

Pozdravlja vas Buntovnik Štreberóv!

Linkovi