www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws

Glittery texts by bigoo.ws

Dobro došli na neslužbenu stranicu "PROSVJETE I ŠPORTA" u Republici Hrvatskoj!!! Uživajte čitajući!

BOŽANSTVA SU PALA NA TJEME

21.12.2005., srijeda

Susret s drugim profesorom!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

IME: Duško
PREZIME: Mehalava
NADIMAK: Fizička luda, Darknewton, Devil infront EVERYBODEY – skraćeno DIE
SEX: mnogi se i još dan danas dvoume, ali ako je uspio počeviti Old Bitch i dobiti prezgodnu Lily ( kako je samo takva dobra ispala?! ) zasigurno je muško.
PREDMET: fizika
DATUM ROĐENJA: 26.04.1970.
GODINE: 35.
MJESTO ROĐENJA: Službeni grad Zagreb, službena bolnica Sveti Duh
UMIROVLJENJE: nekoliko puta suspendiran, ali ponovno vraćen pod izlikom sindikata ta prosvjetu ...kako nečiji sotonizam ne može biti negativna stvar i da se zbog tog razloga profesori niti bilo koju drugi djelatnici NE SMIJU otkazivati i kako je to kršenje ljudskih prava... A to što je godine misteriozne 1998. pokušao žrtvovati jednog maturanta moje gimnazije, objasnili su ...kako su to rituali koje trebamo poštovati...
POLICIJSKI DOSJE[B]: Trenutno na sudu u Zagrebu stoji predmet pod nazivom [B]NESTANAK SVEĆENIKA IZ PRVE HRVATSKE GIMNAZIJE vol.1[B], [B]NESTANAK SVEĆENIKA IZ PRVE HRVATSKE GIMNAZIJE vol.2[B] & [B]NESTANAK SVEĆENIKA IZ PRVE HRVATSKE GIMNAZIJE vol.3[B]. Tužiteljstvo ga tereti za namjerno skriveno ubojstvo sporne 1998. godine. Tužiteljstvo ima dokaze kojima se može potvrditi umješanost [B]Duška Mehalava.
No, problem nije u tome što je ovaj bio svećenik, a ovaj daltonist, ovaj, pardon, sotonist, već je u sporu bila gospođa Old Bitch
, koju sam spomenuo u prošlom postu.
A što se tiče [B]SLUČAJA IZ 1998
– još ću se na njega osvrnuti u bliskoj budućnosti.

GLAS: hrapav, iritantan, nepodnošljiv i doslovno BOLAN. Kao da ima mikrofon svaki put kada nešto izgovara. Najiritantnija su njegova srkanja, svakih desetak sekundi povuče slinu kroz šupljinu gornjeg zuba, što prouzroči odvratan zvuk, nepodnošljiv većni učenika.
HOD: Ne hoda. U kolicima je od 2001., kada je u službi svojeg vjerovanja trebao žrtvovati svoje noge. Što je i učinio. Ima najluksuznija invalidska kolica na cijelom Balkanu. Ne troše mnogo goriva, iako je posljednjih nekoliko mjeseci malo u bedu zbog porasta cijene goriva.
FRIZURA: nešto masno poput crnog špinata kao da je samo nataknuto na svoju glavu koja je tako uska i velika da se nerijetko lupi o štok vrata učionice, IAKO JE U KOLICIMA! Svašta! Svakako pogledati sliku!
VJEROISPOVIJEST: rođen je u kršćanskoj obitelji, ali roditelji mi u njegovoj 15 godini stradaju u nesreći koju je i on jedva proživio. Kasnije se uspostavilo da nije došlo do te nesreće, nego da su njegovi roditelji otputovali na Hawaiie i njega ostavili njegovo baki. Nisu ga voljeli. Naravno, on to ne zna, nego samo profesor iz tjelesnog kojeg ćemo spomenuti u nekom narednom postu. Naime, mnogi tvrde kako je profesor iz tjelesnog možda Duškov pravi otac. Nakon tog nemilog događaja ( lažirane nesreće ) prelazi na ateizam i nakon ateizma upoznaje se s daltoni..., ovaj, pardon, nikak' da mi sjedne taj naziv, znači, upoznaje se sa sotonizmom kroz jednog učenika, koji je te godine bio maturant Prve hrvatske gimnazije.
STANJE: Nikada nije bio u braku, osim što je poznat po fizičkim aktivnostima s raznim profesorima, a i uspaljenim učenicima. Čak se trenutno borim s jednim dečkom iz moje škole da mi da fotografije kako bi ih mogao objaviti ovdje i nadam se da ću ih nekako dobiti, ali klinac traži previše. No dobro, imam ja fotografije gdje taj koji ima fotografije ( uglavnom ) bari nekog frika iz trećeg razreda, PEDERČINA, tako da ću ga ucjenjivati time. Tako da možete očekivati uskoro fotografije u kojima je on, hmmmm..., zapravo, u kojima su neki profesori i učenice u fizičkoj aktivnosti. Naime, on ništa ne radi, samo sjedi i urliče, ( op. užasno se glasa kada dolazi bliže orgazmu, nešto slično kobili ili slonu kada iz svoje surle izbacije vodu. ) => Sada vam je sve poznato!
DJECA: Za sada se zna samo za Liliy, a ne bih se začudio da je i još nekome otac.
STIL: jednostavan u okvirima prekompliciranog, koliko – toliko podnošljiv, ali nadasve individualan. Naime, uvijek je u crnome. Invalidska kolica su ukrašena dijamantima i crnim platnom oko svakog dijela koji nema tu boju. I još nekim, njemu svetim predmetima.
[B ]RAZREDI[/B]: Također predaje svim razredima u [I]Prvoj hrvatskoj gimnaziji
, ali i na jednom zagrebačkom fakultetu. Navodno je svečenik u svojoj zajednici, ali do tih podataka još nisam uspio doći.
PROSJEK JEDINICA PO DANU[B]: Zavisi o tome kako netko želi ili kako mu netko šapne, kako on sam kaže. Najčešće su to tri do četiri jedinice koje da istom učeniku, a najčešće je to Melita, djevojka koja je toliko zagrižena u svoju vjeru da je do sada ušla u bezbroj put u konflikt s profesorom fizike, a i s nekim drugim profesorima, kao i učenicima.
[B]PROSJEK PETICA PO DANU
: »Ta ocjena ne postoji!», kako sam kaže. Sada vam je sve jasno!

KOMENTARI UČENIKA:
»...Ide mi ka kurac ona njegova crna boja, jedva čekam da dobije otkaz, ili da ga srce strefi, ili da ga šlagira još nešto osim nogu, ili da se spotakne njegov kotač njegovih kolica na kamenčić pa da tako padne, ili da jednostavno nestane...»
»...Ne volim tu spodobu!!!
»...Bože pomozi. Oče naš koji jesi na nebesima, to treba pomoći tom čovjeku, njegova duša je izgubljena poput ovce koja luta selima, a ne vidi gdje je njena staja. Njegova duša je napuštena i crna poput mraka koji nastane kada ugasite [I]Tiffany lampu u sobici, oh Bože, pomozi tom čovjeku, njemu treba snaga, ljubav poput jabuke, djece, mira, njemu treba pomoći.[/I] – kaže Melita! OK, dobro!
[/I]»...Ej, frik je jeben, ono, fakat, cool, jebote, treba nam više takvih profača, ono, znaš, kaj ne, onak da su jebeni, cool, super otvoreni. Čak i travu mogu pušit, jebote. Kaj nije to supač!...»
»...Osobno spatram, a i vjerujem da bi se statistički moglo potvrditi da njegova nazočnost u ovoj školi koja je osnovana... [...] riječ je o štreberu pa je potrajao ovaj odgovor, ali neću vam ga dati cijelog [...] ...tako da mislim da njegova nazočnost nije prikladna i sa svim standardima koje pokušavamo [...] opet je počeo [...] [/I]... tako da bi mu ravnatelj trebao dati otkaz bez otpremnine koja [...] BOŽE!!! [...] ... Eto, to je moje skromno mišljenje, i ako treba mogu ga staviti na papir, samo moraš potpisati ugovor o mom [I]copyrightu i ukoliko dođe do kršenja mog autorskog prava...[/I] – »DAJ ODJEBI»!!!, sam mu spustio i rekao mu »Puno ti hvala!»

NJEGOV NAJDRAŽI CITAT: «BUDITE SPREMNI NA ŽRTVU I KADA SE NAJMANJE BUDETE NADALI ILI KADA SE I BUDETE NADALI!!! HA HA HA HA!!!, rekoh da je bolestan!


- 09:16 - Komentari (19) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

  prosinac, 2005 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga

Free Web Counter

hit Counter

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

myspace

images for blogs



OVO SAM JA!


Ovo je neslužbena stranica na kojoj ćete uspijeti saznati sve što se događa u prosvjeti. Naravno, upoznate ćete glavne junake ovog bloga, od kojih sam među prvima i ja, imenom i prezimenom BUNTOVNIK ŠTREBERÓV.
Imam sedamnaest godina i pohađam superiornu »PRVU HRVATSKU GIMNAZIJU» u Zagrebu. Upoznat ćete sve moje profesore. Pokušat ću ih što vjernije opisati i prenijeti vam ono što se događa u toj čudesnoj školi, među bogovima. Ocjenjivat ću ih, kao što ih je i ocjenjivao i jedan riječki bloger koji je to napravio sa svojim profesorima i danas posjeduje ukor pred isključenje, tako da je ovaj blog i pokrenut jednim dijelom i zbog tog događaja, ovaj blog je inspiriran HEROJOM iz PRVE RIJEČKE GIMNAZIJE. Nadam se da i ja neću dobiti ukor zbog svog bloga, jer ja neću samo dijeliti ocjene, nego ću i objavljivati njihove fotografije ( rukom nacrtane ), njihove ambijcije i njihovu ljubav spram nas, učenika, te ću ih šijunirati dano - noćno, ulazit ću u njihove domove, objavljivat ću njihove dnevnike na ovome blogu, prepisivati njihove sms – ove, sve i svašta. OVO JE NOVA ERA OCJENJIVANJA i po prvi puta od strane jednog učenika.

Ukoliko želite i da se vaš profesor nađe na ovome blogu, slobodno pošaljite na mail neku apsurdnu priču s vašim profesorom i neke njegove karakteristike na moj mail bogovisupalinatjeme@net.hr. Ja ću ih nacrtati i objaviti. Naravno, ne morate se predstaviti, samo pošaljite njihov nadimak i crtice koje ih ukratko opisuju i očekujte svog profesora na neslužbenoj stranici prosvjete.

Tu ćete jednostavno nalaziti sve o bogovima koji su pali na tjeme, tj. profesorima. Donosti ćemo intervjue s poznatim osobama i profesorima, te ćemo objavljivati sve TRAČEVE iz zbornica diljem HRVATSKE, što će mi zadati mnogo posla, jer naime, svi znamo kako bogovi vole lajati, pardon, voditi konverzaciju, te će sve te pričice i šuškanja trebati pomno obraditi i tek onda objaviti.
Često će gostovati i poznati hrvatski, kao i svjetski estradnjaci, koje ćemo zaposliti kao profesore u raznim hrvatskim školama.

Ps. Molim vas da se molite vi za mene da ne pokupim koji ukor zbog ocjenjivanja profesora. Neka dvojke, trojke, četvorke i petice budu uz nas, uz mene dvojke, a uz vas kaj god si zaželite.

Pozdravlja vas Buntovnik Štreberóv!

Linkovi