Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bozanstvo

Marketing

Upoznajte prvu profesoricu!

SUSRET S PRVIM PROFESOROM «PRVE HRVATSKE GIMNAZIJE»

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

IME[B]: Svetlana
[B]PREZIME
: Dušansouldova
NADIMAK: Old BitchStara kučka
SEX: žena s primjesema muškog spola
PREDMET: engleski
DATUM ROĐENJA: 11.01.1924.
GODINE: 81
MJESTO ROĐENJA: službeni Beograd
UMIROVLJENJE: čeka već godinama

GLAS: više nego iritantan, prodoran i nadasve nepodnošljiv
HOD: pingvinov hod, naginjući na zmijsko zakretanje lijevo – desno
FRIZURA: pogledati fotografiju => nalik na kožu oguljenog psa
VJEROISPOVIJEST: muslimanka koja u osmoj godini života prelazi na židovstvo, ali Hitlerova politika je zajebala, tako da prelazi na katolicizam, ali je socijalizam zeznuo, tako da 1975 – ih godina prelazi na protestantizam, ali zbog fizičkog izgleda svećenika koje nije mogla gledati na misama, prelazi na anglikansku crkvu. Danas je ateist.
STANJE: Šesti puta oženjena - šest puta razvedena, dok su prva tri supruga preminula pod čudnim okolnostima, četvrti suprug stradalnik Drugog svjetskog rata, dok je peti nestao u Domovinskom ratu, a šesti je, kako ona danas tvrdi ...otet od ruku izvanzemaljaca koji nalikuje onome iz američkog filma Firenharen 9/11...
DJECA: šestero djece, po jedno iz svakog braka. + jedno izvanbračno dijete s jednim profesorom kojeg ćemo upoznati u jednom od budućih postova. To dijete nikada nije priznato i ta tajna je tajna, s time da za tu tajnu zna samo cijela škola. Tak' da nije bed. Sedamnaestogodišnja kćerka profesorice Old Bitch ide u istu školu gdje joj mama predaje, kao i tata. Mala Lilly nije loša i jako mi se sviđa, ali ona je zaljubljena u profesora Darknewtona koji predaje fiziku, a nažalost, on je i u nju i tu ljubav joj uzvraćuje fizičkim aktivnostima. => nije ni čudno što je prva shvatila trenje, kada je imala praktični dio, a navodno profesori ne smiju davati instrukcije svojim učenicima. No dobro, oni su zajedno, što je također tajna koju zna samo cijela škola, tako da je to možda OK. To je nešto kao «rupa u zakonu», ako si s profesorom u vezi, tada ti može davati instrukcije ( khm khm khm ). Možda bih ipak ja trebao skompati se s profesorom iz njemačkog, ta treba mi neka dvojka, a ne da me opet sruši na godinu.
STIL: podnošljiv, prilagodljiv, životopisan, gotovo kameleonski
RAZREDI: predaje svim razredima, od prvih do četvrtih, i tako već šesdeset godina
PROSJEK JEDINICA PO DANU: 15 od 16 ocjena koje dnevno podijeli su jedinice, zbog PMS – a koji je uredno prati posljednjih dvadeset i pet godina i nikako je ne napušta, kako sama kaže. Možda je i njen dugotrajni PMS razlog zbog kojeg je u posljednjih 25 godina mortalitet mladih teenagera povećan za 23%, iako ona definitivno nije jedina koja dopridonosi toj brojci.
PROSJEK PETICA PO DANU: zanemarivo i ni u kojem slučaju vrijedni spoemna, ne utječu na nikakve podatke.

KOMENTARI UČENIKA:
- »...Jebote, pa Stara Kučka je LEGENDARNAAAAAA!!!...»
- »...Drž' se kučko. LEGENDA SI!!!...»
- »...Ženska je legendarna, kao vještica je, stara šesto godina!..».
- »...Supeeeeer je, jebote, uvijek me podsjeti na mog preminulog Fufija, štakora kojeg sam našao u šupi koji je bio toliko star da više nije mogao hodati. Jako sam se vezao za njega, a i Kučka je legendarna... ŠTAKORE, samo naprijed!...»
- »...Ne volim je! Uvijek mi daje jedinice, ne da mi da se svaki put ispričam i uvijek me draga onim svojim ljuštavim rukama po mom licu. Odvratna je. CRKNI STARA KUČKO....»
- »...Kaj je to Lillyna mama?!...»
- »...Pa nije tak' loša, samo da više crkne, ja bi htio neku mlađu koku iz Ingliša!...»

NJEN NAJDRAŽI CITAT: «SVAKI DAN JE TAKO ČAROBAN, DA ZAŠTO GA NE ULIJEPŠATI POKOJOM JEDINICOM, OPOMENOM ILI UKOROM»


Post je objavljen 19.12.2005. u 14:05 sati.