Svi na bowling

subota, 22.09.2007.

naslovi za Marca Reviglia i Ingunn Oien


Borba za postolja počela je četvrfinalima u muškoj i ženskoj konkurenciji. Već tada su ispala 2 velika favorita Englez Dominic Barrett i Norvežan Mads Sandbaekken, te prošlogodišnja pobjednica Šveđanka Annike Kilander.

U muškim polufinalima igrala se treća i odlučujuća igra u kojoj su Talijan Marco Reviglio i Austrijanac Thomas Gross pokazali više od protivnika te zasluženo ušli u finale. Kod žena Norvežanka Ingunn Oien imala je problema u početku no ipak je na kraju uvjerljivo pobijedila, a u finalu joj se pridružila Šveđanka Therese Forsell.

U ženskom finalu Norvežanka je bila vrlo koncentrirana tako da Šveđanka nije imala previše šanse za pobjedu. Igre od 245 i 223 bodova bile su garancija 2-0 pobjede i osvajanja Europskog kupa prvaka.

U muškom finalu gotovo ista priča. Talijan je izdržao pritisak u prvoj igri koju ju dobio 244-235 tako da je u drugoj lakše slomio otpor Austrijanca i još jednom odličnom igrom od 235 bodova osvojio je Europski kup prvaka. Zanimljivo je da su pobjednici bili najbolji i nakon kvalifikacijskih 24 igre, a isto tako i u knock-out fazi natjecanja te se može zaključiti da su potpuno zasluženo osvojili naslove.

- 18:46 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.