Svi na bowling

ponedjeljak, 28.01.2008.

Krenula nova bowling sezona


Novom kalendarskom godinom počela je i nova bowling sezona. Hrvatski bowlingaši krenuli su u još jednu sezonu bez bowling staza u Hrvatskoj i to već tradiocionalno u Slovenskoj bowling ligi. Novost ove sezone je gašenje još jednog kluba. Bowling klub ELKA je četvrti klub koji je zamrznuo sva svoja djelovanja nakon gašenja bowling centra u Importenneu prije 5 godina. 3 najhrabrija i najupornija kluba i dalje se bore s nedaćama svakotjednog putovanja u Sloveniju na natjecanja.

Kalendar natjecanja za 2008. je u izradi i bit će usklađen sa slovenskim kalendarom. Klubovi su ovog vikenda započeli s natjecanjem u Slovenskoj bowling ligi koja je izmijenjena ove godine u odnosu na prošle. Sada su klubovi podijeljeni u 4 grupe po 6 klubova iz kojih će se najbolji plasirati na završni turnir 'final 4' za prvaka lige. Od hrvatskih klubova u ligi sudjeluje jedna ekipa Purgera i 2 ekipe Ericssona koje su se ove godine za ligu pojačali igračima iz Obrtnika.

U prvom kolu naši su klubovi bili prilično uspješni. U skupini D Purger je pobijedo Novu generaciju 6-4, u skupini B Ericsson NT 1 bio je bolji od BK 300 9-1, dok je jedini poraz upisala ekipa Ericsson NT 2 od Triglava 1 4-6 u skupini A.

Kompletni rezultati i tablice Slovenske bowling lige

- 14:29 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.