Svi na bowling

srijeda, 28.02.2007.

Propozicije za sva državna natjecanja u 2007.


1. PROPOZICIJE ZA PH TROJKE

Igra se 1 dan. Sve prijavljene trojke igraju 8 igara. Trojka s najvećim rezultatom nakon 8 igara je pobjednik. U slučaju istog rezultata za prva 3 mjesta u finalu igrat će se doigravanje 9. i 10. okvira zadnje igre.


2. PROPOZICIJE ZA PH PAROVE

Igra se 1 dan. Svi prijavljeni parovi igraju kvalifikacije od 6 igara, a u finale će se plasirati najboljih 6 parova. U finalu se igraju još 3 igre. Par s najvećim rezultatom nakon 9 igara je pobjednik. U slučaju istog rezultata za 6. mjesto u kvalifikacijama, te za prva 3 mjesta u finalu igrat će se doigravanje 9. i 10. okvira zadnje igre.

3. PROPOZICIJE ZA PH POJEDINAČNO

Igra se 1 dan. Muškarci i žene igraju odvojeno.
MUŠKARCI
Svi prijavljeni pojedinci igraju kvalifikacije od 6 igara, a u polufinale će se plasirati 8 najboljih pojedinaca koji će odigrati još 4 igre. 4 najbolja pojedinca iz polufinala igraju još 2 igre u finalu. Ukupni pobjednik je onaj pojedinac koji iz 12 igara ostvari najveći rezultat. U slučaju istog rezultata za 8. mjesto u kvalifikacijama, 4. mjesto u polufinalu te za prva 3 mjesta u finalu igrat će se doigravanje 9. i 10.okvira zadnje igre.
ŽENE
Sve prijavljene pojedinke igraju 8 igara i pobjednica je ona s najvećim rezultatom. U slučaju istog rezultata za prva 3 mjesta igrat će se doigravanje 9. i 10. okvira zadnje igre.

4. PROPOZICIJE ZA KUP HRVATSKE POJEDINAČNO

Igra se 1 dan. Muškarci i žene igraju odvojeno. Svi prijavljeni igraju 8 igara. Nakon toga 4 najbolja razigravaju za pobjednika na sljedeći način. Četvrti protiv trećeg igra jednu igru, zatim pobjednik tog dvoboja igra s drugoplasiranim u kvalifikacijama jednu igru da bi na kraju pobjednik tog dvoboja igrao protiv prvoplasiranog iz kvalifikacija 2 igre gdje bi pobjednik bio igrač s većim zbrojem iz te 2 igre.

- 16:07 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.