Bottom seeking Top

09.04.2005., subota

Pushing the limits

Danas je Julija slučajno našla jedan moj e-mail Micku koji sam zaboravio izbrisati nakon slanja. A u e-mailu je bio kratki filmić homoseksualnog karaktera. Bolje rečeno, tvrdi pornić. Šokirala se onim što je vidjela. Dosad je vidjela pokoju erotsku sliku, bilo slučajno meni iza leđa, bilo da sam je ja namjerno htio šokirati. Ali seks dva muškarca na filmu još nije vidjela. Joj koja reakcija!

Pokazao sam joj još par filmova tako da proguta sve odjednom. Kojeg li zgražanja i gađenja s njene strane! Ne može zamisliti da netko može raditi takve stvari. Zgadio joj se cijeli muški rod. Kad bude imala problema sa dijetom, sjetit će se nekih scena koje je vidjela i više joj neće biti do jela. A u biti u filmu nije bilo ništa posebno – običan "tvrdi" seks. Prilično sličan hetero pornićima koji su Juliji također odvratni.

Ali to nije sve. Puno više od gledanja pornića šokirala se kad je na mom mobitelu našla poruke koje svakodnevno razmjenjujem s Mickom. Nije mi bilo jasno zašto su je naše poruke toliko povrijedile jer zna da chatamo i razgovaramo svakodnevno već mjesecima. Objasnila je da su je pogodile moje izjave ljubavi prema Micku, i poljupci koje jedan drugome šaljemo. Odavno je prihvatila moje seksanje s muškima, međutim, ovo već ulazi u jednu dimenziju za koju je smatrala da je i dalje rezervirana samo za nju. A to je ljubav.

Julija je uvijek osjećala da je ne volim na način kako bih je trebao voljeti. Uvijek je znala da nešto ne štima. Nikad nisam pokazivao osjećaje prema njoj. Sad je otkrila dio mog karaktera koji nikad nije upoznala. Otkrila je da mogu biti osjećajan i romantičan. Povrijedilo je to što s njom nisam bio takav, nego se sad tako ponašam s "fakerom s kojim sam jedanput spavao".
- 09:55 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< travanj, 2005 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Links


Free Website Counters
since Feb 18, 2005