mari za male stvari...

četvrtak, 09.07.2009.

Kako ga osvojiti

Ovo su trikovi koji pale. Isprobani na mnogim neosvojivim muškarcima. Metode koje se generacijama prenose s koljena na koljeno u mojoj veseloj obitelji.
Kažem vam,lizat će vam marte/štikle nakon što svladate ovu literaturu. Pa krenimo,vrijeme je ljubav.

1. Hodajte polako. Sasvim polako. Ljudi koji su spori odišu mirnoćom. A usput on može dobro snimiti vaše utegnuto tangicama nepokriveno dupence.
2. Uvijek imajte nešto u ustima. Ljeto je idealno vrijeme da to bude sladoled. I ne,pritom nemam neke seksualne aluzije. Sram vas bilo. Ako vam je za sladoled rano/kasno onda neka to bude neki pekarski proizvod. Ili bočica vode. Žvačite duhan. Kajgod.
3. Gledajte uvijek u pod dok koračate. Tako uvijek možete naletiti na novčanicu od 10-100 kn,a i uočiti pseći izmet na vrijeme. Zaboravite priče o gledanju u oči dok se krećete. Nimalo zgodno. Muškarac će poštivati vašu izvanrednu praktičnost.
4. Prilikom upoznavanje stisnite mu jako šaku. Neka vidi da s vama nema zajebancije. Domina na vidiku sretan
5. Zapišite svoj broj telefona na vaš desni dlan tamnom kemijskom. Taman kad vas bude upitao broj mobitela opalite mu zidarsku šamarčinu koja će mu broj s dlana preslikati na obraz. Pamtit će vas kao jednu uistinu hrabru i orginalnu.
6. Kada vas pita da odaberete vrijeme i mjesto spoja vi recite «Srijeda u 7h u parku» Tako ćete odmah vidjeti hoće li imati volje probuditi se tako rano zbog vas. Ako kaže da ujutro radi nadureno objesite facu i umljatim glasom recite «Vidiš,već ti je posao bitniji od mene» Ako uistinu pristane i riskira otkaz zbog vas onda je pala sjekira u med.
7. Kod priprema za spoj važno je slijedeće. Nemojte se nipošto uređivati. Tuširanje je također zabranjeno. Bez šminke,traperice,zamazane tenisice i masna kosa. Slogan ovog poteza je «ako me voliš ovakvu voljet ćeš me i onakvu»
8. Dakle 7 je sati ujutro i krećete se prema parku. On sjedi na klupici. Na vama je da mu predložite kavu. Odete u kafić i umjesto kave naručujete rakiju. Dok on ispija svoj makijato pogledajte ga s gađenjem i recite «Jesi pička. Jebo te makijato» Slijedeći put naručit će rakiju sretan
9. Tijekom ugodnog razgovora ustanite se i odite na wc. Nakon što vas nema pola sata vratite se uzdihano i recite «Au,ovo je bilo neko tvrdoglavo govno» i usput ga pomazite po ruci.
10. Slijedi scena plaćanja računa. Ne samo da on mora platiti taj račun nego zamolite konobaricu da donese crnu knjigu vaših dugova pa neka i to usput riješi. Vadi pare gledajući vas nježno. Vi tiho u sebi pomislite «ima debel novčanik. Sigurno mu je mali kurac» Pritom se osmjehućujući nježnosću nevine djevojčice. sretan
11. prebacimo se odmah na seks kad smo već počeli. Ovo će biti jedna oduža lekcija.
Dakle. Vrijeme je da se operete i nabavite kondome. Odite u obližnji kiosk i sasvim nepoznatu prodavačicu pitajte koje ona kondome koristi i može li vam koje preporučiti. Naravno,vi znate sva vrste i kako djeluju,ali želite malo zajebavat sramežljivu prodavačicu. Na kraju se odlučite za one xxl u nadi da će vam zbilja takvi i trebati. Veličina nije bitna. Aha zubo
Što obući za prvu večer seksa? Vječno pitanje. Vama je u interesu da vas što prije skine. Dakle,zaboravite slojevito odijevanje ili nedajBože haltere. Grudnjak i gaće su također višak. Uzmite tatin stari smrdljivi skafander i ogrnite se njime. Ispod samo vaše golo tijelo.
Ne obazirite se na čudne poglede u tramvaju. Samo su ljubomorni jer tako jebeno dobro izgledate
Dok se uspinjete njegovim stepenicama i listate konzumov letak napetost raste.
On otvara vrata. Odjeven? Nije dobro.
Priča o nekakvoj večeri. Svijeće gore. Kuhao je za vas. Koliko god vam bilo teško morat ćete se pravit da ste gladni i da nikako niste došli samo zbog jebačine. Pa zaboga,vi ste dama. sretan
Dok vam poslužuje večeru mjerkate mu guzu. Nije loše,nije loše.
On vas pita želite li skinuti skafander. Skidate ga i ostajete potpuno gola. Zanemarite njegov šok i urlik. Udobno se smjestite i napadnite prije deserta.
Spavaća soba je velika,krevet prostran. Jašete ga ko na divljem zapadu uzvikujući ĐIHA ĐIHA. Ako vas zamoli da se stišate zbog susjeda vičite još glasnije. Njega to zapravo pali.
Zdesna,slijeva,zguza. XXL kondomi su za jedan broj preveliki. Ipak ste imali prevelika očekivanja. Dok vam ga trpa zguza ne zaboravite mu napomenuti da mu je kita manja od one vašeg bivšeg. Koji je bio i prezgodan. Muškarci vole iskrene žene yes
Orgazam nemojte glumiti. Neka se namuči ko bivol dok vas ne zadovolji. Ako mu ipak ne uspije ni oralno ni vaginalno odglumite mu,ali mu kasnije nemojte zaboraviti reći da ste ipak samo glumili. Zapamtimo-iskenost prije svega.
Dok ležite u krevetu i on vas nježno miluje po kosi,a vi razmišljate o onoj lijepoj crvenoj torbici iz izloga zagrlite ga i šapnite nježno «Posudi mi 1000kn»

Vaš je. Odavde do vječnosti. party


09.07.2009. u 15:28 • 1 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< srpanj, 2009 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Listopad 2010 (3)
Rujan 2010 (2)
Listopad 2009 (1)
Srpanj 2009 (1)
Svibanj 2009 (5)
Listopad 2008 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga

sitnice koje nam ispunjavaju život iz najobičnije perspektive

I ja sam netko :D

22 godine
studiram i radim
kestenjesta