bornaenston

srijeda, 16.01.2013.

Neobično zabavno kićenje pilates studia

Koliko god mi mislili rijetkost je danas biti okružen istinskim i pravim prijateljima, onima koji su zbilja tu za tebe i znaš da je to to. Odnos na koji se možeš bezbrižno osloniti i računati kroz život. Ja se mogu pohvaliti da imam takvu prijateljicu i da sam zahvalna kome god trebam biti na njoj jer zbog nje nikad nisam sama, ima tu još ljudi koji zaslužuju da ih se spomene ali ipak ću o ovoj o njezinim strastima i našem zabavljanju.
Naime cijeli je život aktivna i svi koji je poznaju složit će se sa mnom da je pravi zvrk i ne može biti nikad dugo na nijednom mjestu i samo da joj je negdje gibati. Nema čime se nije ta cura bavila od tenisa preko gimnastike do sad najnovije aerobnim vježbama točnije pilatesom treninzima i to njezina strast s time je najzadovoljnija i radi u jednom studiu vrlo popularnim u tom gradu baš zbog super atmosfere i odličnih instruktorica ili trenerica vježbanja.

Kako se bliži vrijeme blagdana zamolila me je da joj pomognem oko uređenja studia u božićno ruho i naravno da sam pristala s oduševljenjem jer i ja jednako uživam u tim stvarima. Kako je trebalo donesti i neke pokretne stepenice i neke ukrase visoko postaviti pozvale smo u pomoć i dva draga prijatelja s kojim se često družimo i uvijek su tu za pomoć oko nekih tih muških stvari.

Da sad ne budemo tamo bez ičega kupili smo neke klope, grickalica ,malih kanapeića i naravno u slučaju žeđi imali smo finog vina da slučajno ne bi prifalilo. I tako se društvo okupilo i počelo s ukrašavanjem, isto tako i s hranjenjem , a isto tako i s čašicom, dvije sve do broja kada više nisi znao kako je, da se razumijemo sve se to događalo kroz par sati i nismo ni slutili koliko nas je uhvatilo , a kao pravimo se ništa nam nije.

Mi smo se super zabavljali, pomalo ukrašavali, raspalili muziku da svira i nas je božićni duh itekako ponio i dobar dio posla ostavili za sutra jer više nismo bili za ništa nakon nekog vremena i samo smo čekali da se pokupimo u svoje krevete i završimo i s pilatesom i kićenjem i svime i dočekamo novi slični dan , a da to još nismo znali.


Drugi dan kad je došlo vrijeme za sastanak svi su se međusobno dogovorili da danas nema pretjerivanja, sutra je radni dan i ipak to te košta kad više nisi u toj kondiciji, povješat ćemo što imamo i razlaz. I što reći, što pretpostaviti, neka vam niakda ništa ne ostane jer ćete to morati potrošiti ,a poslije boli glava iako je zabava odlična, čak su nam i dekoracije super ispale i sami sebe smo iznenadili, na kraju samo za nagradu odradili pilates vježbe i svi smo sigurni da nam to i nije bila najbolja ideja, jer osjećaji su se poslije podijelili ali svi smo se složili ovo je definitivno bilo najzabavnije kićenje u našem životu

Oznake: pilates studio

- 12:11 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< veljača, 2013  
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28      

Veljača 2013 (2)
Siječanj 2013 (9)
Prosinac 2012 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi