subota, 27.01.2007.

***Ljubav je tako kratka, a slatka, a zaborav tako dug..ipak se okreće stiže novo proleće znam da malo bolet će a ne zauvek...

ej..a stvarno me nije bilo dugo, nekako nisam raspoložena bila.Taman kad mislim da mi je sve funny & happy dogodi se neka sitnica in my life i sve mi pokvari..ali šta da radim?!!Pomirit ću se s tim, vjerovat ću u to da eto ovo nije moje vrijeme i da mi je loš horoskop.A stvarno mi se u zadnje vrijeme svašta događa i lijepog i ružnog.Neznam, ali iako mi se dogode one lijepe stvari, zašto ak' mi se dogodi nešto loše crne misli nadvladaju lijepe stvari, ha?Rado bi voljela o svemu tome da pišem,ali već sam nekim osobama rekla zašto fakat nemrem o nekim stvarima ovdje na netu, Sabrina to zna najbolje!!!!
Stalno sam u ratu s starom, nervira me..ponekad mislim da nema pametnijeg posla nego je našla mene zajebavati..Evo naprimjer...Dogovorila sam se s curama kako ćemo na idući koncert nekog folk pjevača iz Srbije ići u No limit, jer Janu baš i ne volimo --ali nadamo se da će idući izbor pjevača biti upravo po našem ukusu.I, naravno nebi stara bila stara da ne počne nešto kakati, mislim stvarno.."pa odakle mi pare za gorivo, pa ja neznam vozit, ovo ono" mislim šta nju briga odkle mi pare za nešto..to nije više njena stvar..I tako stalno..Sinoć mi je digla tako tlak da me glava počela boljeti od tog njenog pametovanja..stvarno je jadna!!!Nisam luda nekom davat za gorivo samo što će me odvesti tamo , a netko drugi dovesti kući, bolje da s tim parama sebi kupim sama gorivo i počastim društvo..A ko bi to njoj mogao dokazati kad je takva!!!A ako mi opet bude šta srala reću joj ko što je Ivana rekla povest ćemo se s bilo kim, pa makar i sradale.."gine on ginem ja" veli Ivana, a i u pravu je..Ako meni koja bi vozila po propisima, a ne ko neki luđak 120km/h neda auto onda ju ne mora biti briga ni ko će nas voziti, a nek si ima na duši ako nam se šta dogodi..Sama je kriva.
A zadnja nada mi je stari, joj , njega će trebati dobro 'obraditi' oko izlazaka, ak ne uspijem radit ću po svom pa di puklo da puklo..
Njega najviše i zanima s kim idemo, ko vozi, a pogotovo s kim smo došle kući..Stvarno ću s njim morati porazgovarati o svemu tome..ŽiVot je kratak, a mladost još kraća, a neću valjda ići se zabavljati kad budem bakica od 65g s štapom..hehe...Pa jel nije tako??
A tu je i druga stvar, zbog koje mi stara diže živac, a zove se POSAO ..Evo uporno tvrdi da se moram zaposliti, ali gdje sve je to ili pušiona ili trebaš imati jebački dobru vezu da se uspiješ progurati na mal bolje radno mjesto.Ne mogu i ne želim raditi nekome za džabe, a taj netko da uživa..A NE, NE..
Čak smo se ja i moja legica Martina dogovarale da odemo u ZGB a dve nas je i lakše bi nam bilo, uvijek je dvoje jače od jednog, zar ne?!!Ali, da da tu su i njeni starci koji bi srali ko' i moji, ali ako sam se mogla dokopati prošlo ljeto Novalje, bit ću uporna i ostvariti ono što sam si zamislila.
OK, neću biti u svemu uspješna ali probat ću bar ostvariti dio svojih planova...
Dok sam mlada ništa me ne košta da 'probam' i metropolu. Snalažljiva sam, iako se nekad u životu moraš napraviti i glupim da bi nešto ostvario...
Dobro se je nekad pokazati i glupim i naivnim da vidiš jesu li ti osobe s kojima se družiš u biti iskrene.
..ili je to samo maska iza njihovih pravih lica!!Prošla sam zasada dosta toga, još toliko a možda i više me čeka u životu izazova..Dok si uporan ne treba odustajati..tek kad shvatiš da toneš makni se ili ako padaš uzmi stolicu i sjedi..To su izreke života koje cijenim, a u kojima je puno toga istine.
Nisam navikla dobijati sve ono što poželim, sad tek vidim da mi je drago zbog toga jer nisam ni umišljena ni razmažena.Ali neke stvari još uvijek nemogu da shvati, niti da prihvatim...možda s vremenom i hoću..neznam..Da bar proričem sudbinu i da znam šta me u budućnosti čeka jeli sreća ili ne sreća ili je bolje to i ne znati. Znam da, iako mi je 21g još uvijek moram dosta toga naučiti i o sebi i o drugima, jer vremena a i mi s vremenom se mjenjamo sječemo znanje i iskustvo jer ne kažu uzalud "ŽIVOT JE NAJVEĆA I NAJBOLJA ŠKOLA" .

Želim još ovo Deyi reći što se kod nas polaganja vozačkog tiče--e vidiš mala, vi sami idete u promet, a kod nas je s nama instruktor vožnje, koji sjedi pokraj nas i govori nam šta i kako neku radnju napraviti. Također on ima na svojoj strani i gas i kočnicu, jer da to nema ajoj... :))) Dok na ispitu vožnje sjedi iza tebe ispitivač i njegove zapovjedi slušaš , naravno ti moraš sve te radnje dobro napraviti da bi položila. I instruktor je isto s vama u auto, reklo bi se on je tada samo 'za reklamu' hehe...Shvaćaš??Bilo jasno???

I za kraj želim pozdraviti Sanju, Martinu, Dijanu,Antoniju, Sabrinu,Deyu,Jelenu, ...i sve ostale posjetioce mog bloga..I, naravno za kraj kissach jednom najslađem dečku ( ali neću ga imenovat jer je tajna) koji trenutno nema kn na mobu... :)))

ŽeLim Vam još reći da mi je drago što posjećujete moj blog...i ostavljate svoje komentare,dijelite samnom mišljenja i vaša razmišljanja, jako sam vam zahvalna...
Također, za kraj želim pozdraviti svoju dragu kolegicu Dragu iz Slatine koja studira u Osijeku i kojoj želim puno sreće s 'njim' ( zna ona)...
KISSACH kiss kisskiss wave

- 15:58 -

Komentari (12) - Isprintaj - #

petak, 19.01.2007.

*** u bedu sam****

POLUDELA - Tanja Savić

Sedeo je preko puta mene
u kafe baru na peronu
dok čekali smo voz za jug da krene
zalutali u vremenu.

Gledao je negde u daljinu
činilo se ko da sanja
od ljubavi do tuge nit je tanka
a moja je ipak najtanja.

Refren:
Poludela, za jedan dan
sada život dajem ako me se seti
poludela al' dobro sam
jer to što srcu prija nemože da šteti.
Poludela, za jedan dan
pa ga od tada noću sanjam vrlo često
poludela,al' dobro sam
i u grudima mu čuvam jedno mesto.

Rekao je tiho doviđenja
i pružio mi ovlaš ruku
sa tom slikom svakog jutra budim
na jastuku, na jastuku.

Put me vodi na sve čet'ri strane
al' ko za inat nikad više
tamo gde je jedna kosa plava ( smeđa)
na jesenje kiše miriše.

Refren:
Poludela,za jedan dan.................



*****Obožavam sada ovu pjesmu, mislim da u njoj puno toga govori šta i ja mislim i osjećam za nekoga, upravo kao i Tanja u ovoj pjesmi. Ne vjerujem uopće u ljubav na prvi pogled ( a tko uopće više vjeruje u to???!!?? ) ,ali ma neću puno o tome, nek ova Tanjina pjesma kaže i prenese sve Vama, šta osjećam prema nekome!!!!


___Već je sutra subota, vikend, nemrem vjerovat. Tako brzo tjedan prolazi.Dani, tjedni, mjeseci..Ja se nadam da ćemo sutra u No limit..Kao, i uvijek, tamo naaaj zabava...I kad je dosadno, ja obožavam ići tamo. Nešto opet Dance postaje HIT hmm...pitam se why ?! Ma, to je samo prolazna faza. 26.1. tamo nastupa Jana, ali fakat nevjerujem da ću moći na taj koncert.. Ono, još mi starci kake oko auta, iako imam svoj auto, ispada kao da ga nemam. Fakat, za pošizit..Šta ne??? Eto zasada toliko. Voli vas Snješka!!!!kisswave

I JOŠ ZA KRAJ ŽELIM VAM PORUČITI, OSTANIMO>****na distanci****

- 16:48 -

Komentari (3) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 15.01.2007.

......nakon nekog vremena

......hejj!! Evo da napokon stavim tj. napišem novi post..Jednostavno nisam nalazila temu, jer nije sve ni tako mi sjajno kako se čini. Danas sam se posvađala s jednom curom Antonelom iz Rijeke s kojom se već dop. čak 2g. rekla sam joj da joj više ne mogu pisati riječi pjesmama narodnjaka koje ona nezna, jer sada nisam u mogućnost da na tako što trošim pare na mobu, ona se naljutila i rekla da joj se više ne javljam, na to nisam joj htjela ništa odgovoriti, jer stvarno ni ne znam što bi joj ja to na to mogla napisati! Sve u svemu nije moje vrijeme,i neće me sreća rofl !!!Bila sam u subotu u No limitu u Našicama i šta da kažem 'kakvo društvo, takva i zabava' ,Ivana ispočetka nije htjela ni plesati, tako da sam se od 22-1h ja jednostavno ubijala od dosade puknucu ali od 1-3h ujutro ona se otkačila i počele smo plesati i zabavljati se, kako to već biva u limitu, ludaa zabava... Neću pričati šta sve bilo, jer hmm ni baš lipo hehe, bar ne za nju, a mene što se tiče... smijehsmijeh luda je do bola smijehsmijeh ..Razmišljam šta ću još napisati, čeeek čeeeek da mi proradi mašta :) .Joj, da molim Boga da i u iduću subotu idem u No limit, jer će biti veće društvo, i boljaaa zaaabava party :smijeh:
Evo pjesma koja mi trenutno na pameti;

od Stoje ( ali ne znam naslov)

Prođe ljeto,prođe zima
prazna soba, prazna,
da nevolja bude veća
prođe cijela godina...
Pokraj naše stare kuće lista bagrenja
procvetaće kad se vratiš nije pitanje...

Nešto mi govori da ti se ne žuri
ne žuri se tebi, ne putuje
tamo negde tebi s nekom bolje je...

Od tebe su digli ruke roditelji, drugovi,
da nevolja bude veća ni ja neznam gde si
Pokraj naše stare kuće lista bagrenje
procvetaće kad se vratiš nije pitanje..

Nešto mi govori da ti se ne žuri
ne žuri se tebi, ne putuje,
tamo negde tebi s nekom bolje je..


p.s. Nisam baš sigurna točno u riječi pjesme, ali znam da
ju vi znate, i da mi nećete zamjeriti ako sam nešto krivo napisala smijeh


...Na noktima crven lak,
kosa joj dugačka
u mraku joj oči sjaje kao da je mačka
mesto meni njoj si našo da kupuješ cvet
baš večeras kada slavim dvadeset i pet ....


_____ta mi je pjesma isto super_____

******sve ljubavi moje suviše kratko traju, ili ja voleti ne znam ili to drugi bolje znaju******
******Nemoj da me ostaviš, ostavlja se samo netko ko od srca je daleko, nemoj da me ostaviš******


____eto i ovaj put to bi bilo to za sada, šaljem pozdrave Sanji, Maji, Ivani, Martini, Mirjani,Sabrini,Jeleni, Mariu, Marku, Tomislavu, Josipu, ...& svojim dragim posjetiocima bloga Deyi, Sissi,Kutini, Maloj-beshtiji, i svima koji će ga još posjetiti.........wavewave

""""""""KISSACH SVIMA"""""""" kisskiss

- 19:15 -

Komentari (4) - Isprintaj - #

nedjelja, 07.01.2007.

EEEEEEEEEEEE :)

......evo, pišem novi post jeee...Ali nemam baš puno tema...Eto, još liječim mamurluk od sinoć, bila sam u Našicama u No limitu, bilo je fenamenalno....plesale smo, ludovali, pili,...Ma, šta reći NO LIMIT je ZAKON...Uspjele smo ja i frendica naći prijevoz do kuće, i eto sretne stigle doma...Još ju ja danas vozila kući...Veli da će se ukakati u gaće ak sjedne samnom u auto, ali nije... hehesmijeh .A ma kupila bi joj ja pampersice smijeh . Idući tjedan ću malo u Miholjac, pa s dve frendice na coffeeparty !!! A nadam se da ću imati više sreće da onako slučajno naletim na Maria.. hehe... Ali ne mogu pogoditi dane kad je s dr. Mariom, jer tada znam da će 100% na kavu.... jebemu miša!!! rofl smijeh !!!!Ja njemu dugujem kavu,ali očito se Mario boji samnom na kavu... haha...A jadan mali....mal je smotan,ali i takav mi je sladak...I KILL MYSELF kad bi Mario ovo pročitao joj... zemljo otvori se.... ali neće....znam to... Uspjela sam se nabaviti Mariov novi broj i to mi je jedna žena 'na prevaru' nabavila hehe.... Ali sam ga zbrisala, jer očito je to mu poslovni mobitel.. Šmrc... jer me je užasno zajebavao u vezi toga kad sam trebala u Pulu kod Saby i kao ' još si tu, još nisi otišla, a ma bolje je tebi ovdje, otići ćeš i već za 2 dana 'mama,ja bi doma'' i tako stalno... Mislim ono, bolje za njega ili za mene da ostanem... pa kad me jednom u centru tak zezao uzvatila sam mu ' e Mario ako ostanem, idemo na kavu' on časti, u protivnom ja... :) Izgubila sam, ali .... hehe... ni bilo 2dana već 2mj.... ,a trebalo je biti 3mj... tako da sam IZGUBILA rofl rofl .

.....dA, DA... uspjela sam naći riječi one pjesme 'Mario' od Novih fosila ..A ma, riječi pjesme su zaakon , evo ide ovako------

'MARIO' --Novi fosiLi

Možda bi opet mogli mi
bilo bi bolje sada
odjednom jasno mi je sve
bila sam premlada.

Ponekad bude me iz sna
neki tuđi koraci
otvaram vrata,ne,nisi to ti
kasni prolaznik.

Možda bi opet mogli mi
kada ti bi znao
zbog svega onog ranije
koliko mi je žao.

Možda bi opet mogli mi
na prozor ptice dozvati
i uz smijeh, i uz grijeh
sve preboljeti.

REFREN---
O, Mario,moj Mario kiše su stale
ko da su znale da trebam te
o Mario, moj Mario ima još snage
ima još nada za nas..............


___________AJME, PJESMA JE ZAKON...........ko me zna, zna i zašto je ta pjesma tako expecial... za mene........

______kisss za one koji me znaju i neznaju_______kisskisskiss



.......i nadam se da ste zadovoljni blogom, ajme, neznam šta da pišem...Da, fakat ovo i s Mariom je već isfurana spika, ali kao što sam Saby napisala na blogu, život ima ono svoje ZAŠTO nas stavlja na kušnju, i ZAŠTO se upravo nama događaju neke stvari u životu... Nekad odg. tražimo na pogrešnim mjestima....a jebiga....NISAM JA ZALJUBLJENA U MARIA, ali kad neku osobu joj kako bi to rekla u godini dana viđaš svaki tjedan, i to po par puta rodi se neka simpatija... ali to je SVE........ nema tu ljubavi, ali nostalgija ponekad čini svoje; i ta ti osoba počne faliti, pogotovo jer sada ih neviđam stalno, rekla bi, skoro nikad; .....rofl
_________TOLIKO O TUŽNIM TEMAMA....voli vas Snješka kisskiss smijeh wavewave

- 14:10 -

Komentari (5) - Isprintaj - #

utorak, 02.01.2007.

***ajmo malo o dočeku***

ej! Evo mene nakon dosta vremena...Kak' ste mi vi?Ma, ja sam sva bubana, ee a i di nebi kad u nedjelju feštala do 6h ujutro u Našicama u danceu..Bilo je ludilo, a i pomalo sam razočarana jer nije bilo uživo mjuza, a i tamo nije bio onaj koga bi voljela da je..Ali, šta ću. .Radije bi da sam platila više i bila u No limitu, tamo je zaakon, a i duplo više znam ljudi tamo nego u danceu... Ali, nema veze..šta je tu je..ipak sam se provela dosta dobro u danceu,i da upoznala neke nove ljude... ( o nekim detaljima) nebi spikala nije za javnost hehe... Joj, nadam se da ću iduću sub. moći prespavati u Našicama, i naravno, da ću do tad ozdraviti, pa ćemo na dernek u No limit..Tamo nisam bila ohoho od 30.9. , a jebiga,..nadoknadit ću do uskoro...Do 8.1. kupujem si auto fiat uno '97g., pa ću kad se mal ispraksiram na njemu tj. pogotovo noćnu vožnju , do No limita u Na... Nema meni do No limita bolje zabave :) Hehe, samo moram svoju pizdulju ( od milja zvanu Dijanu) hehe smijeh strpat u auto pa da ponovimo dernek od Miholjačkog kirvaja hehe...Samo nadam se da neće mene opet šakom u nos :) ee,Dijana :) bemu miša ..Dobro sam ja dobila šakom u nos, onako slučajno..al' je bolilo..pih. A dobro, njoj praštam, mal je popila pa... ko' bi joj zamjerio smokin Sutra ću kod nje na coffee , a i ona je išla u raz. s 1im konobarem iz Na s kojim sam ja dobra frendica ... ( prepoznat će se on) ..Ee, 1 dečko u danceu izgubio okladu jer nije vjerovao 2ici da ću ja uskoro 21g. hehe, i ovi dobili plaćenu cugu...smijeh Ma, jadna ja..svi mi daju još uvijek 16g ; da su bar meni 16g... ee!!! rofl No, dosta o tome ... Bilo je tu i brije, otom potom, a s kim ?! Nije važno...ali bilo je mmm dobro :) hehe... Nova godina ruLezz :) Neću se žaliti... hihi..Šta da još velim ? Hmm, baš i nisam u tom talentu za pisanje puknucu Joj, nakon dugo vremena vidjela sam Maria iz vindije..joj joj, taj slatki mali, još mi u mislima ...**mariooo , moj mariooo** ajoj, da mi je znati riječi te pjesme smijeh Zna li tko ? thumbup Još uvijek slaba sam na dobavljače, iako sam od ljeta 'slaba' na konobare,dobavljači su mi no1 . smijehsmijeh ! ! !Toliko od mene :) Bila sam kratka, ali slatka :))))) smijeh Cmak Dijani, Martini, Sanji, Mirjani, Sabrini, Antoneli, Jeleni, Marku, Mariu, Antoniu, itd... Ako sam koga zaboravila nek se ne ljuti :( ...

ŽELIM VAM SRETNU NOVU GODINU, PUNU LJUBAVI, SREĆE, ZDRAVLJA, SEXa, NEK VAM NOVA GODINA BUDE SRETNA I BOLJA OD STARE GODINE... VOLI VAS SNJEŠKA !!! smijeh


NISAM TE ZABORAVIO
- Bojan Tomović

Slušam te i neverujem
da si stvarno ti,
samo neznam broj moj novi
sad odakle ti
Ne mogu da te lažem ,da svejedno je..
ali mogu da ti kažem
sada sam kod nje.

Nisam te zaboravio ali
već sam umoran, da ja tebi kažem ne
došao je i taj dan
volim te to priznajem
voljet ću te valjda uvek sad moram
da prekinem,
ali uvaj put zauvek!

Sad se setim kad smo
viđali se tajno, umišljali
da nitko i ne zna za nas
bilo nam je lepo,
ali ne i trajno
samo stara sećanja ostaju od nas.
A ja hteo da te ženim
samo da si ti rekla da i briga me
ko će šta da učini.


Nisam te zaboravio..... -trenutno mi je ovo najdraža pjesma...OBOŽAVAM Bojana Tomovića, njegov stas i glas :)

- 18:18 -

Komentari (4) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Travanj 2007 (1)
Ožujak 2007 (2)
Veljača 2007 (4)
Siječanj 2007 (5)
Prosinac 2006 (5)

< siječanj, 2007 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bLOGa

***____ma Ljudi, spika, družeNje , dopisivaNje, pjesMe, zeZancija...sve što vam sRceko poŽeLi wink PiŠiTE i uživajte wave

******Nije problem lepi moj,
da sa sebe skinem sve
uspavat ću ponos svoj,
u krevetu Mona liza je
Ma nije problem lepi moj
u ljubavi sve smo grešne,
a kako ćeš sutra lepi moj
kad poslije mene
sve ti budu smešne****

Linkovi

***JeLeNa***
**SabriNa**
**Deya**
**otrovni_cvijet**


još nešto ko hoće može mi pisati i na e-mail adres: luna_llena@net.hr ,ljudi čitamo se ...kissach*

o meni:

Zovem se Snježana , imam 20,5 godina. Rođena sam 07.03.1986g. u Osijeku. ZavRšiLa sam trgovačku i komerciaLnu škoLu. VoLim izLaske, druženja, dopisivanja, šetnje, sLatke dečke blabla ,duga puTovaNja, svoje društvo,itd, itd... Od gLazbe sLušam NaRoDnjAke...DEFINITIVNO.. ..Ako vas još što zaniMa, pitajte :)wave


NO HAY QUE LLORAR-Ne treba plakati

Ako misliš da svijet gubi
osmjeh i da je vrlo lako izgubiti
iluzije.Osjećaš da nemaš
sutrašnjice,da su se nadanja
izgubila zbog nekog tko je
slomio tvoje vjerno srce u
komadiće.Ne treba plakati kada
misliš da ljubav odlazi.Ne
treba patiti jer znaš da se nikad
neće vratiti.Patiš od
nesanice,a pred tobom je njegov osmjeh,a
noći probdiješ bez ijednog dodira.
Znaš da za tebe nije završeno,dala
si sve od sebe,pobijedila u ljubavi,
iako sada patiš od boli.Ako plačeš zbog te ljubavi,
ljubavi koja je otišla,
pusti je,pusti je,jer ako se vrati
tebi zauvijek ćeš biti sretna,
zauvijek ćeš biti sretna,......