Komentari

bojanfangirl.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • *..Deya..*

    *..Heej Lutkoo..*

    Odmacu o vozackoj .. pa da i kod nas je tako.. s instruktorom.. ja sam prvo isla u autoskoli 20sati sam odvozila on me ucio vozit.. i on je imao kocnicu i gas i sve na svoju stranu a posle tih 20 sati dobijes kao papir da imas pravo 3meseci sama vozati ono jos malo se praksati pa onda tek mozes na polaganje razumes? Moras prvo ici u autoskolu da se naucis dobijes taj papir ( trenutna vozacka) i onda posle tri meseci ides na polaganje mozes s autoskolom onda isto instruktor sedi pored tebe a examinator iza a mozes i svojim kolima kako zelis.. jedina razlika kod vas je da vi odma posle autoskole idete na polaganje a ovde moras prvo jos tri meseca sam da odvozas pa onda tek mozes na polaganje..
    Valjda razumes??

    Blago vama da dolaze toliko pevaca ma da ste blize i normalnoo .. hehe dolaze i u Holandiji samo nekad nam se neda do tamo voziti daleko jos pogotovo ako hoce piti.. mislim meni nije problem ne piti i veseliti se meni ne treba alkohol Cak se napijem i od kole haha
    Ali kad jos nemam vozacku.. jos malo sacekati i ispraksati se pa smem na polaganje !! I onda cu ja biti sofer trezan naravnoo !!

    Nije to lako kad si zavrsila skolu i nemozes naci posao koji ti odgovara i ovde je to tako curo ufff katastroofaaa !! Sve je teskoo.. ovde ti vise diploma srednje nije dovoljno a cak ni vise skola.. a diploma faksaa jos isto ne zelee jer si onda preskup moraju previse da te placajuu !! SKRTIII .. ali eto moras da vidis gde fale ljudi pa to studirati i odma ces imati posao.. pff a znam da sam depresivna al eto zbog skole neda mi se vise uciti dopizdeloo mi skroz.. zelela bi malo ne znam ni ja sta hocu.. volela bi veseliti se.. svi su sad za bozic bili dole i sve.. a ja nigde mrdnula nisam i stalno se vrtim oko knjige i zato nemogu ni dobro uciti.. jer kad znas da te ceka nesto lepo jos vise se trudis i to a mene samo ceka tupava trula belgijaaa !!! A roditeljii su istoo pff.. mislim moje nisu tako dosadni oni meni sve pustaju ne trebam da se bunim ali hocu da odem .. dosadilo mi da me oni hrane i sve neki bi rekli ti si luda! Ali volela bi svoj stan hehe i svoje sve .. ali nemam para za to zato mogu kukati koliko hocu vezana sam ovde i nemam gde da mrdnem !!! A mesto da se trudim tu skolu zavrsiti mislim faks al to jos traje pet godine i vec se ove godine mucim ko luda !! Ko ce to izdrzati tako dugo!!!?? htela bi se premestiti na nesto lakse al roditelji mi nedaju odma da se predam.. a uvek kenjaju da je to sto izlazim toliko ali jednostvano nemogu da se konsentrisem a ne idem puno negde .. odem cetvrtkom i vikendom uvece tek oko 19-20 negde a vratim se do 00h a od ujutru 10h do ne izadjem ucim...al ne vredi nece u glavu nedami se !!!

    pff to oko auta pa bolje ti da vozis sebe uvek ces se paziti nego neka budala pogotovo neki muskarci oni uvek zele da se kurce i nemaju straha u sebi.. tako i moj deckoo ja kad vozim sva se plasim ali barem gledam gde idem sta radim a on propici svugde hehe i vozi ko manijak al dobro ja kad sedim pored njega kazem mu hehe radije peske nego mrtva !!!
    Ma da mi je sad doslo nesto svejedno.. ma da i nije volela bi videti sta ce jos biti u mom zivotu.. ali ako ovako ostane onda ne trebam ni da znam !!

    A za mail pa eto dacu ti moj mail pa mi pisi o tom decku hehe => dea_15@net.hr

    Eto dalje ne znam videcu valjda ce svima nama biti opet sve ok !!
    Nije nikome lako pogotovo ne kad si kod roditelja kuci oni su glavni i u njihovoj kuci si i moras slusati.. a sta udati se onda opet iz jednog kaveza u drugi hahaha.. mislim sta ako ostajes ovisna od drugoga dal to roditelji ili muz isto sranje drugo pakovanje.. treba se prvo malo osloboditi svacega i ziveti sam hehe.. Ja bi otisla kod decka ziveti haha da on ima svoj stan ali posle bi mi bilo pff..ne trebam nekago svoje ostvariti ali ne znam sto nemam snage !!
    Tata meni kaze mlada si ti polako sve gde zuris.. nigde ne zurim a ko ce sto puta ponavljati istu godinu ???

    Jesmoo pff.. a i to je sto smo zenske => muskarci uvek sve smeju .. pffff moj decko naprimer on zivi kuci ima platu 2000€ i on to sve potrosi !!! Nista ne treba dati kuci.. izlazi kad hoce ide gde hoce .. kaze resio sam se ja davno tih problema haha kad mu roditelji kazu u 00h da si kuci on namerno ostane do 2h meni da to kazu ja cu biti tacno u 00h kuci haha takva sam nemogu ja mojim roditeljima iz inate nesto raditi.. hehe.. A moje mama meni neda da ja potrosim sve sto zaradim kaze mi skloni to blabla a sta ja dobijem sto radim svake subote mozda 290€ haha .. mislim ne znam kod vas je sve drugacije a nemoj sad misliti da je 2000€ nesto puno ovde ti to nije nista kad znas da iznajmis stan mesecno kosta 500€!! I cigare 5€ kutija a moj decko popusi dve na dan.. znaci i jos uvek casti sve oko sebe prijatelje mene .. nije uopste skrt i njemu lete pare.. a da bi ja tako jer ja sam cura ma da mi i nebi tako haha mi bi sve pare u shopping potrosile hahaha !!!
    Mislim muskarci uvek bolje prodju u svemuu uvek uvek !! nemogu vise pisati h

    avatar

    27.01.2007. (21:33)    -   -   -   -  

  • *..Deya..*

    hahaha nisam mogla vise napisati , napunila sam prosli koment maximalnoo

    cuvaj se i daj boze da ti se te tvoje snove ostvare !! Da odes u Zg i sve too !!
    cuvaj se pa se pisemoo.. i hvala na tvoj koment
    i naravno da cu dolaziti ovde i pisati !!Eto javi mi se na mail !!
    cmok cmok deyaaa

    avatar

    27.01.2007. (21:35)    -   -   -   -  

  • grube

    slike ubacujes tako da ih uploadujes na ovoj www.imageshack.us/ stranici
    i onda kopiras tekst koji se nalazi pod Hotlink for Websites i taj tekst ubacis u post ili
    di god zelis

    avatar

    27.01.2007. (23:15)    -   -   -   -  

  • *..Deya..*

    Ej lutko

    odgovorila sam napokon na mail vec sam to pokusala juce pa mi se sve izbrisalo pa poludela !!
    Eto samo to da ti javim
    Procitaj mail pa se pisemo !!
    Cmok Cmok Deya

    avatar

    29.01.2007. (12:09)    -   -   -   -  

  • *jelena

    hej mala, pa evo mene malo do tebe da ti se javim na brzaka jer sad sam u školi pa imam informatiku pa nemam se vremena baš nešto jako raspisati...ajde ćaooo

    avatar

    29.01.2007. (15:49)    -   -   -   -  

  • uniform_fetish

    hej mala,ma zeza me taj e-mail totalno...pfff...ma ja znam tako osobine znakova,ali neznam baš puno o horoskopu,ne bavim se time baš :-) jesi mi dobro? Kako je s..... ? Ima šta? Ajd kisssam te,ciaoss

    avatar

    30.01.2007. (20:58)    -   -   -   -  

  • rambo u tetrapaku

    ej , bok...
    neznamo se ali nema veze, naišao sam na tvoj blog preko jednog komentara kod Grubeta na
    blogu :-)
    dobar blog , samo tako nastavi ...

    svrati do mene i komentiraj ;-)
    pozZz !

    avatar

    01.02.2007. (14:59)    -   -   -   -  

  • *..Deya..*

    Hej Snjezo...

    ma ne ljutim se hehe !! samo mi ti pise mail kad budes mogla..i kad ti je volje nemoras na silu hehe :o))) ja toliko volim da pricam hehe da kad pocnem nemogu da prestanem a znam da nemam puno vremena i da moram uciti a tako me uhvati i pricaj ovo i spomeni ovo hahaha !!! Pa da kad se tek upoznajemo hehe pa normalno .. a kad pricas s drugaricom koju vidjas svaki dan malo manju temu imas ma da ja uvek nadjem neku temu hahaha !!! Nekad s deckom se ucutimo jer ne znamo sta cemo reci mislim ja nekad imam neke teme ali onda pomislim pff mozda sad ni je momenat za tu temu...

    joj ovaj vikend me skroz nervira.. ne znam kako cu sve izkombinovati.. sutra vece hocu na trening i on je od 18h do 20h a zelim videti i decka ali ja smem samo da vozim do 22h znaci dok se ja istusiram i sve bezveze krenuti negde kolima a on nema vozacku 15dana mu oduzeli...a on meni malopre reko preko telefona cucemo se pfff mrzim kad mi to kaze .. jer sta onda ja trebam sedeti kuci i cekati dok mi se on javi?? Sad kad su bili ispiti nije to bio problem al sad sta.. ma misla sam planiram nesto a on pff nek se sisa kad nece da planira haha .. jer u subotu radimo oboje ja od 10h do 18.30 i onda idem kod tetke jer joj cerkici rodjendan znaci tek cemo se u nedelju videti ako se tice njega i njegove organizacije meni je dosadilo da ja uvek na sve moram mislit pfff doce opet do svadjee s !! pff kakav zivot !!
    Najbolje kad si slobodan nemoras da mislis na drugu osobu..mislim ako nas dvoje svako zivi svoj zivot onda bolje da nismo zajedno jel tako?? Ne znam mozda se ja previse vezem za njega... videcu zelela bi ovaj vikend izaci s curama.. ali jedino sto me muci je da se ono 5dana nismo videla (jedino u utorak na 20min sta je to?) pa zato.. ali nista nije to sad nesto strasnoo hehe nismo se videli 16dana pa smo preziveli !! Kad se naviknes na kola pff haha :o)))

    super da ces se praksatii !! I ja cu od ponedeljka imam nedelju dana raspust pa cu se vozati !!

    Sutra mi je zadnjii ispit u 13.30 jedva cekam da ga se resim !! I da bacim sve knjige i da sredim svoju sobu jer je katastroofaa !!

    Ajde lutko pustam te jer sam se opet i ovde raspisala
    Cmokic Deyaa

    avatar

    01.02.2007. (19:35)    -   -   -   -  

  • rambo u tetrapaku

    hehehe, evo mene opet do tebe :-)
    pitala si odakle sam , ja sam Grubetov ajmo reć susjed, živimo nekih desetak kuća jedan
    od drugog...
    katkada izlazimo skupa ...
    a odakle si ti ? Osijek ili... ?

    u Limitu nisam bio sto godina, mrzim onu gužvu tamo , a i pjevačica nije bog zna što tak da ...

    a iz viđenja me znaš sigurno, vidjela si me na mom blogu ! :-))
    hihihihihi!

    svrati još koji put, uskoro ću još jedan post "izbacit" , smišljam o čemu bi mogao bit :-)

    čitamo se !
    pozZz !

    avatar

    01.02.2007. (21:55)    -   -   -   -  

  • odeš li to mi je gore od

    Istina ljubav je kratka i slatka, a zaborav tako je dug! Živa istina, realnije ne može biti! Jer kada smo s voljenom osobom tako nam je s njom lijepo i nezaboravno želimo trenutke kada smo s tom osobom da ti trenutci postanu vječnost da nikada ne prođu ti slatki trenutci. A nažaost i ti trenutci nestanu jer sve što je lijepo kratko traje, a oporavak nakon toga je zaista bolan, jako, jako to je zaista gore od svake bolesti, bolest zvana nesretna ljubav a što ćemo tako je to ipak moramo 98% života patiti za nekih 2% sreće....a što ćemo takav je život i moramo ga živjeti, pusa, navrati do mene odeš li to mi je gore od ljubavi

    avatar

    02.02.2007. (11:15)    -   -   -   -  

  • *..Deya..*

    *..Heej Snezo..*

    Joj izvini sto me nema tako dugo ! Ceo vikend nisam bila online..nisam imala vremena uopste !!! Petak posle ispita odma s drugaricom u grad da slavimo kraj ono pojele nesto u McDonalds.. i onda dosla kuci pa odma na trening..pa onda otisla kod jedne druge drugarice na kafu tamo bila i sestra od nikole..pa dosla kuci nisam celu noc mogla spavati zabolele me sinusi !! DA POLUDIS !! i morala raditi sutradan od 10do18.30 hvala bogu me pustili ranije kuci oko 16.15 cim sam stigla kuci spavala.. pa me onda Nikola nazvao da se vidimo pa bila s njim od20h do 23.15pa otisla s drugaricama vani do 5.15 ujutru u gradu hahaha i onda prespavala kod te drugarice hehe ..a vec ustala u 9.30 pa se ispricala s mamom od drugarice itd i onda oko 14.15 krenula od nje kuci pa srela neku drugu drugaricu pa se snjom ispricala pa jedva kuci nesto jela i istusirala se pa onda u 16h na hrvatsku misu.. tamo videla Nikolu haha on kao ju kakve su ti oci sigurno si bila pijana juce :p mwaaa Malooo haha i onda posle mise otisli na sok mi svi i onda otisla u bioskop s nikolom njegovom sestrom goran i jos jedan par.. ja spavala na ramenu od Nikole hehe gledali Rocky 6 super film hehe al sam bila toliko umorno i onda posle filma opet na pice i onda u 23h stigla kuci i pravo u krevet hahahaha !! A sinusiii boleee i pilule protiv bolova popila pffff i danas lencarim ceo dan i skidam neku muziku haha !! Ovde ti je na brzinu a u mail cu ti sve ovo u detaljima haha !
    Sori ako malo trajee cmoook cmook idem sad tvoj mail procitati
    Deyaa cmok cmok

    avatar

    05.02.2007. (17:14)    -   -   -   -  

  • jku

    pisi krace postove..ljudima se neda citit....

    avatar

    08.02.2007. (21:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...