, Čačinački Alkosi-malo nas je al smo govna! Dobrodošli na blog Čačinačkih Alkosa,vjerovatno najmanje organizirane grupe navijača u RH! Naš moto je "Malo nas je al smo govna"!Čitajte aktualne postove,čitajte postove iz arhive i upoznajte nas i naše Čačince.Gledajte slike i svakako ostavite komentar nakon posjete. Članovi: Mrus,Bobika,Kec,Krco,Šljivić-Bosanac,Ileš,Preradović,Lujza,Švabo,Cigo,Toca,Darac itd Čačinački Alkosi

Čačinački Alkosi

27.05.2010., četvrtak

Kirvaj

Četvrtu godinu za redom Klub Navijača Mladosti "Čačinački ALkosi" organiziraju veliku kirvajsku zabavu u šatoru kod nogometnog igrališta u Čačincima.

Mjesto radnje:Čačinci-nogometno igralište
Vrijeme radnje: 30.05.2010. od 10 ujutro do 03 u noći.

Šator i šank koji će se nalaziti u njemu za javnost se otvaraju u 10 sati ujutro i cijeli dan će biti na raspolaganju žednim ustima.

Navečer, oko 20 sati počinje zabava, nastupa grupa MAKS koja će nas uveseljavati zabavnom tamburaškom glazbom a nakon njih svira mlad i erektivno eksplozivan čačinački bend u usponu PODRUMOVA DRUŽINA sa malo žešćom glazbom

Dakle, ZABAVA ZA MLADO I STARO, ulaz je slobodan, dođite i zabavite se.



Uploaded with ImageShack.us
- 13:06 - Mudro mišljenje puka (3) - Štampaj i urami - #

26.05.2010., srijeda

Bili smo u Osjeku

Pohodili smo u nedjelju još jednu utakmicu nogometne reprezentacije koja je nakon 4 godine opet došla u Osijek odigrati jednu prijateljsku utakmicu protiv ne baš atraktivnog suparnika. Nama to nije bilo bitno, bitno je samo bilo nabrzinu se organizirat i otić na utakmicu.

tako smo prošli tjedan skupili 9 ljudi, napunili kombi i zadužili Darka i Tereka (ne Darka Tereka nego Darka I Tereka) da nam kupe ulaznice.

U kombi smo se ukrcali oko 15 sati i krenuli put Osijeka po nekoj pasjoj vručini bez trunke svježeg zraka u Lujzinom kombiju. A neki su još uz to patili od mamurluka.....

Kec, Ile, Božo, Krco, Ramić, Bobika i vozač Lujza (koji nas je samo vozio jerbo nije smio na utakmcu) su se zaputili prema Osijeku i u Bizovcu pokupili braću Preradović koji su u kombi donijeli dašak tj. zadah janjetine i mladog luka.

U Osijek stižemo relativno brzo )lujza nas je vozio kao da nas je ukrao) i odlazimo kod Darka i Tereka u stan. Čim smo stigli, ja sam se izvalio u jedan od kreveta a pederi su brže bolje narezali kruha, kulena i kobasice i iskoristili moj trenutak odmora da sve pojedu. Otišlo se po gajbu i pokušavalo objasnit policiji gdje se nalazi taj stan.

Prema stadionu krećemo oko 17.30. Idemo pješke ia zajebavamo se po Osijeku. Lagano ispijaju i drugog mojeg pivkana kojeg sam si uzalud poneo jerbo mi je i dalje bilo muka i glava mi je pucala.

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us
By bobika at 2010-05-27

Na stadion ulazimo oko 18 i 15 te se tu raširujemo kao rakova djeca. Kec i Krco ulaze prvi i odlaze na južnu tribinu (ispod semafora) gdje vješaju naš transparent i ostaju usamljeni.

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

Zoki, Veco, Božo, Ramić i ja sjedamo na istok a Darko i Terek odlaze u ložu na zapad jer ih mulac nije htio s tim kartama pusti na istok.



S početkom utakmice, počinje i kiša a pederi iz lože šalju SMS "Jel vam treba kišobran?" Sva sreća da nije dugo i jako padala jer si nismo svi ponijeli kabanice i slične zajebancije.



Utakmica je bila takva kava je bila, stadion ipak nije bio pun a atmosfera relativno dobra (moglo je i bolje).




Po svršetku utakmice nalazimo se dečkima iz Vinkovaca s kojima razmjenjujemo poklone ispozdravljamo se i krećemo svatko na svoju stranu.


lujza i Ileš nas čekaju u kombiju na parkingu kod baumaxa (e, da, Ileš je ostao s Lujzom iz solidarnosti). Ulazimo u kombi, ja gladan ko pas jerbo nisam ništa jeo, uzimam ruksak i posežem za sendvičima kad ono..... NEMA SENDVIČA!!!!! Pojela mi ova dva psa oba sendviča a meni želudac zaljepljen za kičmu.



Ne isplati mi se plakati, malo im prigovaram i krećemo doma. Stigli smo oko 22.30 i ja sam se otišo oprat i leć Nisam ni večerao. Pregladnio sam pa nisam mogao jesti.

- 06:22 - Mudro mišljenje puka (4) - Štampaj i urami - #

20.05.2010., četvrtak

Iz kola u kolo, iz poraza u poraz

Mogli bi promijeniti ime iz NK "Mladost" Čačinci u NK "Porcijaši" pošto redovno dobivamo porcije od naših protivnika.

Prvenstvo se (hvala Bogu) primiče kraju, gostovali smo u Kalinovcu (a ne Pitomači kako sam ja napisao) i izgubili 4:1. Ništa novo. Rad tj. nerad stare,bivše uprave nam itekako dolazi na naplatu.
U nedjelju igramo doma, tko je u mogučnosti neka dođe na utakmicu.

A mi ćemo u nedjelju put Osijeka gdje reprezentacija Hrvatske igra prijateljsku utakmicu protiv Walesa i pošto nam je Osijek relativno blizu bila bi prava šteta da to propustimo iako je riječ o prijateljskoj utakmici i o slabijem protivniku (da barem još Giggs igra).

Daklem, putujmo u nedjelju u Osijek, nosimo naš transparent, javite nam se da se družmo i popijemo koju!
- 10:23 - Mudro mišljenje puka (1) - Štampaj i urami - #

14.05.2010., petak

5 komada, 5 komada....

Još jedan uvjerljivi poraz upisala je Čačinačka Mladost prošle nedjelje na svom terenu. U goste nam je došao Podravac iz Virja i napunio mrežu mladog i perspektivnog Hečimovića sa 5 lakih komada.

Opet nekompletni, čačinački nogometaši nisu se uspjeli suprotstaviti kvalitetnijem suparniku koji je stvar riješio u prvom poluvremenu kojeg je riješio sa 3:0 u svoju korist.

tračak nade pojavljuje se u drugom dijeu kada naši smanjuju na 3:1 i lagano,ali samo lagano pritišću, no nisu uspjeli iznenaditi i doći do boda nego su dobili još 2 komada za konačnih 5:1.

Nikad manje ljudi na igralištu, atmosfera otužna i jedva se čeka kraj prvenstva da se vidi koliko klubova ispada i da se krene u slaganje ekipe za iduću sezonu bez obzira na rang natjecanja u kojem ćemo se nalaziti.

S ovom ekipom nemožemo konkurirati apsolutno nikome i nadamo se da će ova nova uprava uspjeti složiti solidnu ekipicu da se više ne sramotimo u Ždralovima i Končanicama gdje nam trpaju 9 ili 10 komada.

ovog vikenda nas očekuje gostovanje u Pitomači, neznam kakv će sastav tamo putovati ali pošto nijednu utakmicu ove sezone nismo bili kompletni ne vidim razloga da to nebudemo ni ovu.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KOŠARKA
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Apsolutno moram spomenuti da se košarkaški savez napokon smilovao i pokrenuo juniorsku ligu. Liga je počela i već su odigrana 3 kola u kojima su naši juniori upisali 3 uvjerljiva poraza. No, bitnije od rezultata je to da je pokrenuta liga i da se dečki imaju s kime natjecati i, najbitnije, igrati košarku jer se ti mlađi nisu baš naigrali u seniorskoj ligi zbog nedostatka iskustva i kvalitete.

Ovog vikenda dečki igraju u Čačincima, u novoj dvorani pa ih dođite pogledati. Neznam točno kada je utakmica ali oni koji budu htjeli doći svakako će nekako već saznati u koje vrijeme je utakmica.

Dođite i pogledajte budućnost čačinačke košarke.
- 10:19 - Mudro mišljenje puka (0) - Štampaj i urami - #

07.05.2010., petak

Agonija

Ide nastupa...
Patnje nogometaša i navijača čačinačke Mladosti nastavljaju se iz kola u kolo. Slabašna ekipa se trudi i daje sve od sebe ali to nije dovoljno za neki rezultat.

Nova uprava je u ruke dobila vruči krumpir i pokušava izgurati sezonu do kraja pa se nastojati pojačati, pogotovo ako se nekim čudom ostane u ovoj 4. ligi.

Dugo nisam pisao ništa na blogu a u međuvremenu smo proslavili dan općine čačinci i dobili dugo čekanu novu školsku sportsku dvoranu (moram negdje ukrast par slika jer mi je aparat potrgan, kao i mobitel, a uz to još mi je nedavno ukraden bicikli, firma otišla u stečaj-stigo i otkaz.....nemam para ni da me pas popiša)

Vratimo se nogometu.

Nakon borbe u Slatini kod lidera prvenstva gdje smo nespretno izgubili 2:1 zaredali su opet loši rezultati.

Pobijedio nas je Garić u Čačincima 4:2, zatim smo u Kloštru Podravskom izgubili 1:0 a onda smo doma protiv posljednjeplasiranog kamena odigrali samo 1:1. prvo poluvrijeme smo igrali odlično, poveli i imali 3 odlične šanse, ali smo drugo poluvreme bili totalno jalovi i dobili taj gol.

A zadnju smo utakmicu igrali kod Ribara koji je bio 3 boda iznad nas. Po tko zna koji puta na utakmici se nisu pojavili neki igrači (što opravdano što neopravdano) i Ribar nas je unakazio zabivši nam 10 komada!!!!

Da, slabašni Ribar nas je poderao kao krmača masnu torbu. Strašno!

Predzadnji smo na tablici sa 17 bodova, zadnji Kamen ima 12 a Ribar iznad nas ima 23. Smjenjen je trener Miloloža i ekipu će voditi Dragan Zubak i Stipe Bušljeta do kraja sezone.

Ove nedjelje nam dolazi Podravac iz Virja, bodovi se ne naziru ali to nije razlog da se ne dođe u rupu i uz pivkana i zajebanciju pogleda nogomet i pokaže nogometašima da smo uz njih. Ako tonemo-skupa ćemo potonuti a nakon ljeta sa pojačanom ekipom u nove pobjede.

Ide nastupa!


- 18:12 - Mudro mišljenje puka (1) - Štampaj i urami - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

0

< svibanj, 2010 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Čačinački Alkosi

Free Counters Pošalji nam mail!

LINKOVI:

PJESME ALKOSA

Slike članova