, Čačinački Alkosi-malo nas je al smo govna! Dobrodošli na blog Čačinačkih Alkosa,vjerovatno najmanje organizirane grupe navijača u RH! Naš moto je "Malo nas je al smo govna"!Čitajte aktualne postove,čitajte postove iz arhive i upoznajte nas i naše Čačince.Gledajte slike i svakako ostavite komentar nakon posjete. Članovi: Mrus,Bobika,Kec,Krco,Šljivić-Bosanac,Ileš,Preradović,Lujza,Švabo,Cigo,Toca,Darac itd Čačinački Alkosi

Čačinački Alkosi

07.04.2010., srijeda

Tko to više i broji

Poštovani, u subotu su naši nogometaši gostovali kod Slatine. Podsjetimo da je Slatina prva na tablici a mi predzadnji. Grčevito se borimo za ostanak što neće biti nimalo lako s obzirom na stanje u kojem se klub nalazi sada nakon preuzimanja vlasti. Vide se neki pomaci na bolje i neke naznake svjetlijih dana su tu, ali ništa se nemože napraviti do kraja sezone pa treba nekako izdržati.

Uglavnom, naši su hrabro pali u Slatini. Izgubili su 2:1. Povela je Slatina, Veljo izjednačio z ans i nakon samo par minuta opet gutamo neki glupi gol. Šteta. Prvo nam prošle nedjelje đubre od suca otkine zasluženi bod, a sad si ga sami bacimo u vjetar.

Danas se igra ona odgođena utakmica protiv Sloge iz Koprivničkog Ivanca koja se odgodila zbog one snježine.

Mislim da je početak u 17 sati pa tko stigne neka navrati do rupe pogledati utakmicu.

Etto, toliko za sada od mene i ostajte mi lijepi zdravi i debeli!
- 12:29 - Mudro mišljenje puka (5) - Štampaj i urami - #

01.04.2010., četvrtak

Svašta nešta

Proteklog vikenda košarkaši Mladosti su završili natjecanje u A2 Ligi Istok na odličnom 6. mjestu. Na početku sezone nitko nije očekivao ovako visok plasman i svi su i više nego zadovoljni.

U posljednjem kolu pobijedili smo KK "Meteor" Đakovo rezultatom 101:85 u napetoj utakmici gdje su iskre frcale na sve strane. Naime, da bi bili iznad Đakova na tablici, trebala nam je pobjeda od 7 ili više poena razlike. I tu smo razliku održavali tokom cijele utakmice i onda se zagužvalo. Mario Jukić je ogrebao jednog njihovog po licu pa su skočile klupe i krenulo je naguravanje.

Najdeblji kraj je izvuko Mario Anđelić koji je isključen iako su suci morali isključiti i Tomića iz Đakova koji je i započeo tučnjavu. Nisu ga isključili vjerovatno zato da spomenuti nebi nešto loše napisao o njima u Košarci.

Nakon te gužve, gosti dolaze na 89.85 i činilo se da će nas možda i pobijedit, ali tada se uozbiljuje Krešimir Herceg, uzima stvar u svoje ruke i odvodi Mladost do uvjerljive pobjede 101:85.

Mogli smo na kraju čak biti i 5. da Belišće nije pustilo Valpovu.

Sve u svemu-odlično. Slijedeće sezone bi valjalo zadržat ovu poziciju. Igrat će se u Čačincima, u novoj dvorani koje se ovih dana završava pa nebi trebala izostati ni pomoč publike.

Alkosi su tu, pružili su ruku košarkašima i vidimo se najesen u dvorani.

Prije početka same utakmice, košarkaši su primili pehar za prvaka B1 lige Istok za prošlu sezonu a košarkašice za prvakinje ove sezone, još jednom čestitamo i dečkima i curama i molimnekoga da mi pošalje koju sliku. Hvala.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nogometaši Mladosti su u nedjelju u Čačincima nažalost poraženi od Zdenke iz Velikih Zdenaca 3:2.
Poveli su gosti iz glupo i bespotrebno napravljenog penala kada je mali Ante naivno pružio ruku na jednu ubačenu loptu.
Naši dečki su se borili i uspjevaju poravnati na 1:1 golom baš tog malog Ante koji je skrivio jedanaesterac.
Kako to obično biva, gosti opet glupim golom prelaze u vodstvo amna 2:2 izjednačuje Velimir Tresk iz penala.

I onda kraj utakmice, sudačka nadoknada se igrala punih 7 minuta i kada su gosti ušli u naših 16 metara,jedan njihov se baca pored vengerta i sudac bez oklijevanja opet svira penal za goste kojeg ovi realiziraju i odlaze sa 3 boda.

Ponavljaju nam se iz godine u godinu ovaka suđenja, ovakve bezobraštine i pravo je čudo kako još nitko nije dobio batina. Još uvijek se ljudi uspijevaju dovoljno sabrati da ne udare idiota, ali dokle će to tako....neznamo.

Strašno je to što nam se opet dogodilo. Dečki su se stvarno boril i zaslužili taj bod.Zabili su i prve golove ovog proljeća i bod bi nam dosta značio za samopouzdanje,ali sudac ti jednostavno neda. I sad je na kraju on pametan ami smo svi budale koji iz nedjelje u nedjelju idemo na jebene utakmice, svađamo se sa ženama zbog istih, a on ladno spremi 700 kn u đed i boli ga kurac za nas.

Slijedi nam gostovanje u subotu u Slatini,kod lidera prvenstva gdje ćemo jako teško do boda, ali valja se nadati.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I za kraj, vatrogasno društvo Čačinci ide u nabavku novog navalnog vozila i kada isto stigne moramo se iseliti iz naše bukse. Imat ćemo idući tjedan radnu akciju čiščenja i preseljenja svega.

Vidimo se.

- 13:32 - Mudro mišljenje puka (4) - Štampaj i urami - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

0

< travanj, 2010 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Čačinački Alkosi

Free Counters Pošalji nam mail!

LINKOVI:

PJESME ALKOSA

Slike članova