, Čačinački Alkosi-malo nas je al smo govna! Dobrodošli na blog Čačinačkih Alkosa,vjerovatno najmanje organizirane grupe navijača u RH! Naš moto je "Malo nas je al smo govna"!Čitajte aktualne postove,čitajte postove iz arhive i upoznajte nas i naše Čačince.Gledajte slike i svakako ostavite komentar nakon posjete. Članovi: Mrus,Bobika,Kec,Krco,Šljivić-Bosanac,Ileš,Preradović,Lujza,Švabo,Cigo,Toca,Darac itd Alkosi vs veterani - Čačinački Alkosi - Blog.hr

Čačinački Alkosi

20.04.2009., ponedjeljak

Alkosi vs veterani

U sklopu proslave Dana Općine Čačinci koji se proteklog vikenda obilježavao u našem malom mistu, i Čačinački Alkosi su dali svoj mali obol.

Otkriven je spomenik svim žrtvama rata, postavljen je kamen temeljac za novu sportsku dvoranu i Alkosi su igrali košarku protiv vetrana.

To su 3 najvažnija događaja ove proslave.

Dobro,ajd, ova naša utakmica možda i nije tako važna ali je našem srcu draga.

A i nadamo se da će radovi na dvorani krenuti što prije i da će ista što prije niknuti na nekadašnjem školskom igralištu koje je nažalost otišlo u povijest.

No, okrenimo se mi nama.

Skupili smo se u dvorani u 13 sati i počeli se zagrijavati.Još nisu svi ni stigli kada su našeg Zokija iliti ratara i bekriju zvali s posla da mora ići raditi. Prije njegovog odlaska smo se uslikali u krnjem sastavu kako bi i on imao uspomenu na ovaj velebni događaj.



Šteta. odmah smo se dali u potragu za njegovom zamjenom i pronašli je u liku Luke Jerbića (druga polovica konobara Alkosa) koji je ujedno i bio naš najbolji igrač. Mali Mile praši sve u 16.

Dok smo se mi zagrijavali,stručni stožer je obavljao isto to ali malo drugačije i kovao taktiku kako nadmudriti Maku i ekipu...



...a debeli Lujza je muku mučio sa dresom koji je na njemu izgledao kao korzet jeftine francuske kurve iz 15 stoljeća



I u 13.30 sve je bilo spremno za spektakl...



...Gaga je puštao pjesme s razglasa kako bi se što slabije čuli krici nemoći naših atleta dok su djevojke, prekrasne djevojke, profesionalno obavljale dužnost za zapisničkim stolom.



Utakmice je bila dobra, puna tempa i loših poteza,izgubljenih lopti i padanja od nemoći.Ja sam se osjećao kao da me pregazio vod narajcanih crnaca sa sajlama od minimalno 25 cm (neznam baš kakav je to osjećaj ali sudeći po onom što mi je Tuna pričao to bi trebalo biti takvo nešto)



Poraženi smo. poraženi smo jer nas je sudac pokrao i jer je naš trenerizgubio kompas. Zamislite,ima jednu takvu vedetu poput mene i koristi me svega 2 minute po četvrtini u prosjeku s time što mi peder u zadnjoj četvrtini nije dao ni minutu! Šupak. Nemešu,ja sam te postavio za trenera, ja ću te i smjeniti i uopće mi nije važno to što Zoki navodno stoji iza tebe.headbangheadbangheadbangludludlud

Ovo je sudac koji nas je pokrao...



...a ja sam optužen od strane našeg stručnog stožera da sam prodao utakmicu jer navodno nemože Anđelić toliko ukrasti koliko ja mogu prodati.

Od naših igrača izdvojio bih Malog Milu Jerbića i njegovih 28 poena, zatim malog Jambru i Lujzu koji je neočekivano uneo preokret ušavši umjesto Ileša koji se naljutio na Anđelića i demonstrativno otišao pod tuševe 8 minuta prije kraja utakmice i tako nas , pizda wink, izdao!!!

Prije podataka iz službenog zapisnika dajem ženskom dijelu da dobro napase oči pogledom na naša seksi tijelas naglaskom na seksi Tunu.



Ovo je službeni zapisnik



Veterani KK "Mladost" Čačinci - KN "Čačinački Alkosi" 86:72 (25:19 24:25 18:11 15:21)


KN "Čačinački Alkosi": Jurlina 6, Silađi 11, Erceg 6, Knežević, Ileš 7, Smokrović, Jerbić 28, Plejić 2, Jambrešić 9, Behin 1, Turklalj 2

Poslije utakmice smo se zadržali ispred dvorane i tamanili sponzorsko pivo (sponori, Bog vas blagoslovio)...




...a nakon toga navijali za košarkaše Mladosti u poljednjoj utakmici u ovom prvenstvu i zajednički proslavili još jedan naslov prvaka uz još jednu i više nego uvjerljivu pobjedu. I opet su unatoč velikoj razlici u našu korist naša domaća djeca igrala jako malo burninmad ali su odlično iskoristili ponuđene mrvice i mali Luka Jerbić i mali Jurica Erceg.

Velike čestitke košarkašima na osvojenom naslovu prvaka i nadamo se da će se obistiniti najave kako idemo u rang više i kako će dvorana biti gotova u roku godine dana.

Jedan dio ekipe nije bio s nama nego je pomagao Ilešu oko organizacije svoje momačke večeri. Sređivala se buksa i kuhao se čobanac.



A nakon košarke, bio je organiziran domjenak za sudionike revijalne utakmice alkosa i veterana i za košarkaše Mladosti prvake B1 lige Istok i njihove goste iz KK "Gradište". Janjetina je bila odlična i naravno da sam jeo kao da mi je zadnje. Svi su se već najeli ali ja se nisam predavao. I onda mi je bilo malo neugodno jer su svi gledali u mene pa sam i ja odustao.njaminjaminjami



I kao vrhunac večeri slijedila je Ilešova momačka u našoj buksi. Uz ogromne količine pijače, odličan čobanac, muziku i nezaobilznu vatricu druženje je trajalo do jutra...partypartypartyparty



...a onda je Škljoco zapalio Hajrin bicikl!


- 18:55 - Mudro mišljenje puka (42) - Štampaj i urami - #

<< Arhiva >>

0

< travanj, 2009 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Čačinački Alkosi

Free Counters Pošalji nam mail!

LINKOVI:

PJESME ALKOSA

Slike članova