, Čačinački Alkosi-malo nas je al smo govna! Dobrodošli na blog Čačinačkih Alkosa,vjerovatno najmanje organizirane grupe navijača u RH! Naš moto je "Malo nas je al smo govna"!Čitajte aktualne postove,čitajte postove iz arhive i upoznajte nas i naše Čačince.Gledajte slike i svakako ostavite komentar nakon posjete. Članovi: Mrus,Bobika,Kec,Krco,Šljivić-Bosanac,Ileš,Preradović,Lujza,Švabo,Cigo,Toca,Darac itd Nogomet - Čačinački Alkosi - Blog.hr

Čačinački Alkosi

12.11.2008., srijeda

Nogomet

Riječ dvije o nogometašima Mladosti.

Nakon sramotno ukradenog naslovba prvaka u 1. županijskoj ligi,nakon što su nam uskratili trenutke sreće i neviđenog slavlja,nakon što su plačena govna i dalje nastavila dijeliti pravdu na nogometnim terenima diljem Hrvatske pa čak i u Prvoj HNL, stoka sitnog zuba nam je ipak ponudila mjesto u rangu iznad 1. županijske lige.

I uprava kluba je prihvatila poziv te se odmah započelo sa pripremama za tu famoznu 4. ligu. Napravile se nove svlačionice, proširilo se igralište, napravila se tribinica.....

I Mladost započe natjecanje.

Dovedena su i pojačanja. Vratili su se Nemeth, Ramić, Čilog, Jelen i došli su braća Tominac i trener Sinković.

I prvih par kola je sve izgledalo odlično.
Odmah bod na prvom gostovanju u Siraču,pa poraz doma od jakog Kalinovca ali i pobjeda u gostima nad Hajdukom iz Hercegovca. Pobjedu nad Hajdukom smo oplodili i domaćom pobjedom nad Croatiom,pa smo poraženi u Garešnici da bi doma u 6. kolu pobijedili Tomislava.

1. kolo kamen-mladost 2:2

2.kolo mladost-kalinovac 0:2

3.kolo hajduk-mladost 0:1

4.kolo mladost-croatia 2:1

5.kolo garić-mladost 2:0

6. kolo mladost-tomislav 2:0


U 7. kolu smo bili slobodni a nakon toga smo upisali samo poraze.

8.kolo mladost-podravac 1:5

9. kolo mladost (kloštar)-mladost 2:0

10. kolo mladost-slatina 1:2 jelen

11. kolo zdenka-mladost 5:0

12. kolo mladost (molve)-mladost 4:3

13. kolo mladost- ždralovi 1:3

14. kolo kop.ivanec-mladost 5:3

Etto, to je rezime dosad odigranih utakmica. Imamo 3 pobjede, jedan remi i 9 poraza u 13 odigranih utakmica. sa POsvojenih 10 bodova držimo 4. mjesto odozada.

Sve u svemu,moglo bi i bolje ali netreba biti nerealan i tražiti te očekivati neku borbu za vrh. Cilj bi trebao biti ostanak u ligi. Mladost je naša, novak je u ligi, (u ligi u kojoj pojedini klubovi imaju 900.000 kn godišnjeg proračuna) i Mladosti treba podrška svih nas. Ne samo Alkosa (koji su ove sezone potpuno zakazali) nego i ostalih Čačinčana. U ekipi ima stranaca,ali ima i domaćih momaka kojima treba potpora i poticaj. VOLIM NOGOMET, VIDIMO SE NA TRIBINAMA. (T-n-n-n-n)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

U nedjelju je na rasporedu veliki lokalni derbi, u goste nam dolazi Papuk iz Orahovice a svi jako dobro znate što to znači.

IDEMO U NEDJELJU SVI NA UTAKMICU POIMOĆI MLADOSTI DA SVLADA VELIKOG RIVALA!

Čačinački Alkosi pripremaju feštu i obavještavaju se članovi i simpatizeri da je okupljanje od 10 sati ujutro kod naše bukse. Mrus će kuhati grah. Mole se svi zainteresirani da nedođu kasno pošto trgvine rade do 12 sati pa bi se prije njihovog zatvaranja trebalo otić kupit cuge.


Pozdrav svima, nakon nedjelje nastavljamo normalnim ritmom praćenja sportskih zbivanja.

Uskoro o košarci.
- 17:51 - Mudro mišljenje puka (103) - Štampaj i urami - #

<< Arhiva >>

0

< studeni, 2008 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Čačinački Alkosi

Free Counters Pošalji nam mail!

LINKOVI:

PJESME ALKOSA

Slike članova