, Čačinački Alkosi-malo nas je al smo govna! Dobrodošli na blog Čačinačkih Alkosa,vjerovatno najmanje organizirane grupe navijača u RH! Naš moto je "Malo nas je al smo govna"!Čitajte aktualne postove,čitajte postove iz arhive i upoznajte nas i naše Čačince.Gledajte slike i svakako ostavite komentar nakon posjete. Članovi: Mrus,Bobika,Kec,Krco,Šljivić-Bosanac,Ileš,Preradović,Lujza,Švabo,Cigo,Toca,Darac itd Čačinački Alkosi

Čačinački Alkosi

28.10.2008., utorak

Drvena medalja

Čačinački Alkosi
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

veliki pozdrav svima!

Etto napokon i mene i krećemo nekim redom. Točno tamo gdje smo stali.

Dugujem vam ispriku što me nije bilo dugo i nadam se da se neljutite na mene iako je prošlo jako puno vremena od posljednjeg posta.

Daklem, stali smo kod humanitarnog turnira kojeg su organizirali Orahovački Duhovi, navijačka udruga iz susjedne nam Orahovice.

I sa veseljem smo im se odazvali na ljubazno upućeni poziv a pošto je turnir bio humanitarnog karaktera,nismo uopće razmišljali trebami li ići ili ne pošto smo veliki humanitarci.

Jedini problem je bio što je poziv stigao jako kasno zbog njihovih sitnih problema oko organizacije pa smo se jedva skupili dovoljno za ekipu.

Duhovi su organizirali turnir u malom nogometu na terenu s umjetnom travom škole nogometa Ortran-Danijel Pranjić.

kao što rekoh,jedva smo skupili ekipu ali smo svejedno otišli sa visokim ambicijama. Boje i čast Alkosa i sela branili su (na prvoj slici s lijeva na desno): (stoje)Alan Turkalj-Tuna, Željko Mrus, Mario Knežević-Bobika, Milan Lukić-br.12, Juraj Behin, (čuče) Mario Jerbić-Cigo, Stanko Behin-Kec, Božidar Smokrović-Božo i Denis Terek-pendrek!



S nama je na put krenula i ogromna vojska najvatrenijih i najvjernijih navijača koji su zauzeli veliki veliki dio tribine i bili glasni, atraktivni, aktivni i kritični prema igri svojih ljubimaca.



A mi smo na terenu bili najšareniji pošto smo imali majice u dvije boje (neki crvene a neki plave) te preko njih one kričave markere, a sve skupa se najviše dojmio modni detalj izvjesnog Bobike koji je na nogama imao čisto nogoetne štucne pod radnim nazivom "planinke"!



Osim šarenilom,uzdahe javnosti smo plijenili atraktivnom igrom i poznatom obranom "krvavih koljena"



I tako mi, u strašnoj konkurenciji i grčevitom borbom zasluženo osvajamo visoko 4. mjesto i tzv. drvenu medalju!
tako visokoplasirani smo odmah prionuli slavlju u alkoholu te se nakon večere razbježali kučama.



Etto,tako smo se mi zabavili. Nije nas došao gledati nitko iz našeg sela osim one vojske naših članova.

A na turniru su nastupile 4 ekipe: Duhovi,Alkosi,BBB Orahovica i Zdencida. I mi bili zadnji jebote.
prvo smo popušili od dinamovaca 1:0 (oni dali gol odma na početku a mi do kraja promašili sijaset prigoda) da bi u utakmici za treće mjesto izgubili od Zdencide nakon penala. Bilo je 1:1. Oni su poveli nakon greške naše obrane i vratara a mi izjednačili kad je njihov obrambeni igrač napucao Keca u dupe od čega se lopta odbila u gol.

Kod izvođenja penala smo bili slabi a junak je bio njihov golman koji je odlučujući penal obranio GENITALIJAMA"!!! Čestitamo mu još jednom na toj bravuroznoj obrani od koje i dan danas hoda kao da je 3 mjeseca jahao na buretu!



Je, bili smo zadnji. Ali smo se odlično proveli i zabavili. Zahvaljujem se Duhovima na pozivu i čestitam na odličnoj organizaciji (samo da je malo kraće trajalo i da smo ranije bili obavješteni). nadam se da će ovaj iliti ovakav turnir prerasti u tradiciju jer imaju dobre preduvjete za organiziranje istog tj. odličnu infrastrukturu (teren s umjetnom travom,tribinama i rasvjetom).
pobijedila je Udruga Navijača Dinama Orahovica, drugi su bili domaćini Duhovi,treća Zdencida. I svi su dobili pehare osim nas. Nama je pripala diploma nagrade za Fair Play!
Još jednom hvala i vidimo se nagodinu.

Turnir je nosio naziv "Navijačko srce" i bio je humanitarnog karaktera a Duhovi su uz još neke donacije pomogli jednog svog mještanina kojem je pomoć svakako dobro došla. O tome neću pisati nego si pročitajte iz prve ruke na ovom linku (njihovim službenim stranicama) i na ovom linku (večernji list).

Kad smo već kod službenih stranica, da li je netko zainteresiran da nam pomogne napraviti i na net postaviti naše slubene stranice jer sam ja tukac za takve stvari. Zainteresirani neka se jave na alkosi.cacinci@gmail.com.
Hvala!
- 16:12 - Mudro mišljenje puka (15) - Štampaj i urami - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

0

< listopad, 2008 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Čačinački Alkosi

Free Counters Pošalji nam mail!

LINKOVI:

PJESME ALKOSA

Slike članova