, Čačinački Alkosi-malo nas je al smo govna! Dobrodošli na blog Čačinačkih Alkosa,vjerovatno najmanje organizirane grupe navijača u RH! Naš moto je "Malo nas je al smo govna"!Čitajte aktualne postove,čitajte postove iz arhive i upoznajte nas i naše Čačince.Gledajte slike i svakako ostavite komentar nakon posjete. Članovi: Mrus,Bobika,Kec,Krco,Šljivić-Bosanac,Ileš,Preradović,Lujza,Švabo,Cigo,Toca,Darac itd Čačinački Alkosi

Čačinački Alkosi

31.01.2009., subota

Rukomet

Dragi članovi Čačinačkih Alkosa i oni koji to žele postati,
dajem na znanje da se sutra tj. u nedjelju organizira gledanje utakmice finala svjetskog prvenstva u rukometu između Hrvatske i Francuske u našoj buksi.

Svi zainteresirani neka dođu na vrijeme a moći ćete izvršiti uplatu članarine za 2009 godinu ili ako niste član upisati se i također uplatiti članarinu.

utakmica je u 17.30.

Prije utakmice ćemo naložiti vatru ispred bukse (oko 15 sati) pa ćemo na toj vatri peć slanine i kobasice i uživat u snježnom ugođaju.

Slaninu,kobasice,vino i ražanj ponesti sa sobom a udruga će kupiti kruha,mineralne vode i soka.

Isto tako mole se svi koji imaju drva za ogrijev da danas ili sutra do 15 sati donesu malo i ostave ispred bukse jerbo nam trebaju za onaj naš šporet u buksi kako bi istu mogli malo zagrijati da nam nebude jako hladno jebiga.

Dakle,donesite drva,kobasice,slanine i vina!!!!!!

Živjeli Alkosi,živio rukomet,živio Ivan Čupić,živio nažigač!

Vidimo se sutra!

Alaj ćemo smrdit po dimu,jedva čekam.
- 14:11 - Mudro mišljenje puka (14) - Štampaj i urami - #

17.01.2009., subota

PreCjednik Bobika

Redovnu godišnju i izbornu skupštinu smo održali prošle subote u vatrogasnom domu DVD-a Čačinci pošto je u našoj buksi hladno a i ljepše je u domu. I čišće.

No, to uopće nije bitno.

Bitno je to da smo nakon 2 uspješne godine djelovanja kao registrirana udruga održali svoju 2 skupštinu i da smo izabrali novo vodstvo.

Dosadašnji predsjednik Siniša Ileš-Ile je izrazio želju da nakon što mu je istekao mandat od 2 godine kormilarsku palicu prepusti nekome drugome pošto se on ove godine ženi i imat će nešto manje vremena za sve obveze koje nosi predsjednička funkcija.


I tako Upravni odbor na svom zadnjem sastanku predloži mene kao kandidata,i ja prihvatim kandidaturu. I čekala se skupština da me potvrdi kao novog predsjednika.

Za skupštinu smo se pripremili nabrzinu,zbrda-zdola pa nam je i odaziv bio takav. Ispekli smo prasence,kupili cuge i svi nazočni su se mogli pošteno najesti i zaliti pečenku.

Kao gosti na skupštinu su nam došli predstavnici Zdencide (Hajnal i Velić), predsjednik Udruge navijača Dinama Orahovica Damir Najmenik i predsjednik Društva prijatelja Hajduka Orahovica Tonino Rađenović koji nam je kao poklon doneo jednu bengalku. Tonino je ujedno bio i predstavnik medija pa je danas u večernjaku izašao mali članak o promjeni u Alkosima.



Skupštinu je kao po dobrom starom običaju vodio Mario Krmpotić-Maka i svoj posao odradio vrhunski.

Nakon uvodnih pozdrava sada već bivši predsjednik je štiro podnio izvješće o radu u protekloj godini i izdvojio organizaciju kirvajske zabave koja je bila i više nego uspješna unatoč svim problemima koje smo imali te smo od zarade na toj zabavi donirali školi 2 projektora i sebi kupili TV za buksu.
Ileš je još spomenio i organizirano praćenje nogometnog EURA u našoj buksi te praćenje NK i KK Mladost Čačinci.



Nakon toga,skupština je razriješila stari upravni odbor i pristupilo se izglasavanju povjerenja meni kao novom predsjedniku.

I svi su bili ZA.

I postade ja preCjednik Alkosa.

Zahvalio sam se na povjerenju i ukratko iznio svoj program za dvogodišnji mandat:

-Zadržavanje postojećeg i vrbovanje novog članstva kao i vraćanje „izgubljenih sinova“.
-Aktivna suradnja sa Općinom Čačinci kao i sa Udrugama koje djeluju na prostoru Općine.
-Prijateljska suradnja sa navijačkim skupinama iz okolice (Zdencida, Duhovi, DPH Orahovica, Udruga navijača Dinama Orahovica...)
-Česta druženja članova kao i organizacija zabava i humanitarnih akcija kao i do sada.
-Praćenje KK i NK Mladost Čačinci.
-Praćenje velikih natjecanja na kojima sudjeluju HR sportaši ili reprezentacije u našoj buksi.
-Završetak radova na uređenju bukse.
-Izrada web stranica.
-Prodaja suvenira i majica sa logom,natpisom ili maskotom Čačinačkih Alkosa s time da prvo trebamo pronaći mjesta i proizvođaće koji nam mogu to napraviti. (npr. Majice, šalovi, majice s kapuljačom, šalice,privjesci.....)

A nakon toga sam predložio novi sastav Upravnog i nadzornog odbora koji je također jednoglasno prihvaćen.

Upravni odbor:
Predsjednik:
Mario Knežević
Dopredsjednik: Željko Mrus
Tajnik: Siniša Ileš
Blagajnik: Ivica Pleša

Članovi:

Denis Terek
Mario Jerbić
Matija Erceg
Stanko Behin
Tomislav Perković
Zoran Peterfaj
Zoran Preradović



Nadzorni odbor:
Mario Krmpotić
Mario Anđelić
Željko Nemeš


Kada smo zgotovili sve službene pizdarije,prionuli smo na pečeno prase za koje su se cijeli dan brinuli Mrus i Lujza te im se na tome jako zahvaljujemo.



Oni vode Alkose (iliti pobliže predstavljanje članova Upravnog odbora):

Predsjednik: Mario Knežević

Image Hosted by ImageShack.us

U narodu poznat kao Bobika.Oženjen,otac jednog djeteta,curica.Omiljen u društvu i sve manje i manje obilazi sportska borilišta zbog jebenog načina rada u smjenama. I zbog papuča.

Dopredsjednik: Željko Mrus

Image Hosted by ImageShack.us

U narodu poznat kao Mrus. Oženjen,otac jednog djeteta.Također curica. Glavni krivac zašto su se Alkosi reaktivirali daleke 2004 godine i veliki zaljubljenik u Čačinačke klubove.I on ima papuče.

Tajnik: Siniša Ileš

Image Hosted by ImageShack.us

U narodu poznat kao Ile. Zaručen,ženi se ove godine,još uvijek nema djece. Ako Bog da imat će. Ile je idejni začetnik da se Alkosi registriraju kao udruga građana i zauvjek će ostati upamćen kao prvi predsjednik Čačinačkih Alkosa.Kupuje papuče.

Blagajnik: Ivica Pleša


Image Hosted by ImageShack.us

U narodu poznat kao Pleša. Oženjen,otac dva djeteta,curica i dečko. Jedan od rijetkih Alkosa očeva koji ima muškog nasljednika.Pouzdani blagajnik odavno izašao iz papuča.

Članovi:

Denis Terek

Image Hosted by ImageShack.us

U narodu poznat kao Pendrek.Neoženjen,slobodan,cure javite se.Jedan od mlade garde neumjeren u piću pa ga se često mora tjrati kući riječima:“popio si, neugodan si, idi kuć!“ Daleko od papuča,neće ih vjerovatno nikad imati.

Mario Jerbić

Image Hosted by ImageShack.us

U narodu poznat kao Cigo.Neoženjen,u vezi s prekrasnom djevojkom.Odličan student i na najboljem je putu da popije svo pivo ovog svijeta mada to još nikome nije uspjelo,no on se nada.Lagano navlači papuče.

Matija Erceg

Image Hosted by ImageShack.us

U narodu poznat kao Lujza. Neoženjen,slobodan,svaka majka ga nebi poželjela za zeta. Naš Lujza je naš huligan. Navijač od glave do pete.Nezna što su to papuče.

Stanko Behin

Image Hosted by ImageShack.us

U narodu poznat kao Kec. Oženjen,otac dvije curice. Najveći živac u Alkosima zadužen za promicanje domoljublja.I uopće ne pretjeruje u tome.Neželi nositi papuče.

Tomislav Perković

Image Hosted by ImageShack.us

U narodu poznat kao Toca. Neoženjen,slobodan,cure javite se. Toca je jedan od borbenijih igrača NK Mladost i zbog toga je omiljen među navijačima. Još kad bi zabio koji gol.... Možda jednom navuče papuče.

Zoran Peterfaj

Image Hosted by ImageShack.us

U narodu poznat kao Zoran-Zoki-Goc. Neoženjen,neznam jel slobodan ili zauzet. Goc je legenda,uvjek je spreman za bilo kakvu akciju,glavno da se družimi,pijemo i zajebavamo.Legenda.Vjerovatno nikad neće obuči papuče.

Zoran Preradović

Image Hosted by ImageShack.us

U narodu poznat kao Zoki. Njegov status također neznam ali znam da je otvoren za sve opcije. Zoki je veliki zaljubljenik u otočki nogomet i Liverpool i traži nekoga da ide s njim u Englesku na utakmicu Engleska-Hrvatska. Neće ga naći J Nema papuče i teško da će ih ikad imati.

Etto,to su ljudi koji će u naredne 2 godine krojiti potiliku Čačinačkih Alkosa.

Veliki pozdrav svima i za kraj napominjem da je početkom ove nove godine krenula naplata članarina pa molim članove da nam se što prije jave.

Članarina za 2009 godinu je 50 kuna za sve postoječe članove (30 za djecu) a s novim članovima ćemo se već nekako nagoditi.

Gotovi su i kalendari i upaljači pa će uskoro svatko tko je to zaslužio odbiti svoj primjerak.


- 17:23 - Mudro mišljenje puka (13) - Štampaj i urami - #

08.01.2009., četvrtak

Obavijest članovima

Obavještavaju se svi članovi Kluba Navijača Mladosti "Čačinački Alkosi" da se u subotu 10. sječnja u 17 sati u vatrogasnom domu održava redovna godišnja izvještajna skupština koja će ujedno biti i izborna te ćemo na njoj izabrati novog predsjednika i Upravni odbor.

Skupština kluba je tijelo koje sačinjavaju samo članovi Kluba te se svi oni koji nisu članovi pozivaju da nam se pridruže.

Nakon skupštine ćemo imati malu zakusku te se u miru razići ženama.

P.S.Kandidat sadašnjeg Upravnog odbora za novog predsjednika je Mario Knežević-Bobika tj. ja glavom i bradom. Prihvatio sam kandidaturu i sada samo čekamo hoče li je skupština prihvatiti ili ne.

Vidimo se!
- 18:04 - Mudro mišljenje puka (8) - Štampaj i urami - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

0

< siječanj, 2009 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Čačinački Alkosi

Free Counters Pošalji nam mail!

LINKOVI:

PJESME ALKOSA

Slike članova