, Čačinački Alkosi-malo nas je al smo govna! Dobrodošli na blog Čačinačkih Alkosa,vjerovatno najmanje organizirane grupe navijača u RH! Naš moto je "Malo nas je al smo govna"!Čitajte aktualne postove,čitajte postove iz arhive i upoznajte nas i naše Čačince.Gledajte slike i svakako ostavite komentar nakon posjete. Članovi: Mrus,Bobika,Kec,Krco,Šljivić-Bosanac,Ileš,Preradović,Lujza,Švabo,Cigo,Toca,Darac itd Šutnja je zlato - Čačinački Alkosi - Blog.hr

Čačinački Alkosi

26.05.2008., ponedjeljak

Šutnja je zlato

Naša je Mladost još uvijek na prvom mijestu a do kraja prvenstva nam je ostalo još samo jedno kolo. Odlučujuče!

Mladost će gostovati u Bazijama i potrebna nam je pobjeda za osvajanje naslova prvaka.

Prošle subote,nogometaši Mladosti su ugostili momčad "Bilogore" iz Spišić Bukovice i upisali uvjerljivn pobjedu 4:1 (Tresk zabio 3 i Podmanicki jednoga).

Utakmicu je obilježila šutnja Čačinačkih Alkosa kao odgovor na ponašanje uprave prema nama.





Okupili smo se u našoj buksi i pripremili dva transparenta sa porukama a zatim u poprilično velikom broju otišli na utakmicu i cijelo vrijeme smo šutili.Na ogradu smo objesili ta dva nova transparenta sa porukom i naš veliki plavi transparent kojega smo okrenuli naopako.




Pošto smo mi cijelo vrijeme šutili,moglo se lijepo čuti tko kome "jebe majku" tko vrijeđa i naše igrače i suce......

A kao šlag na tortu je došao pozdrav svih igrača NK "Mladost" na kraju utakimce,utakmice u kojoj su imali našu podršku a i mi njihovu.

Ovaj naš čin je mnoge zbunio,ali pametnome se netreba puno objašnjavati,mi nismo tu da mjenjamo uprave ali imamo pravo izreći svoje mišljenje i želje.
To je ona priča o kontraproduktivnosti odluke upravnog odbora koju sam spominjao u prošlom postu.

Vratimo se nogometu. Daklem, Mladost je pobijedila i čekali smo rezultat iz Mikleuša gdje su igrali Mikleuš i Turanovac. I rezultat te utakmice nam je išao na ruku pošto je Mikleuš dobio 4:0.

Poredak dva kola prije kraja je bio ovakav:
1.Mladost
2.Mikleuš -2
3.Turanovac -3

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A jučer nam je u goste došao Lukač. Očekivala se sigurna pobjeda,no nažalost, kiksali smo. Nažalost,nije nam to prvi puta ove polusezone. Odigrali smo 1:1 (strijelac Kraljik) u utakmici sa jednim dobrim poluvremenom. I to onim drugim nakon što smo primili gol. Šteta jer je i Mikleuš igrao 1:1 pa bi smo sa tom pobjedom imali +4 ispred njih kolo prije kraja.Ovako,ostalo je isto rastojanje a Turanovac nam je došao na -1 (ako je pobjedio).
Da smo barem prvo poluvreme zaigrali malo agresivnije......

A i onaj čelavi kreten od suca nam je mogao komotno dosudit koji penal,bio je tu jedan oštar start na Stipi,pa igranja rukom....

Bilo kako bilo, i dalje smo prvi i potrebna nam je pobjeda u zadnjem kolu kako bi bili prvaci pa stoga pozivam sve da se u nedjelju skupe u što većem broju i da pođu u Bazije pružiti našim momcima potrebnu pomoć da donesemo naslov prvaka u naše Čačince!!



P.S.Ovih dana post o kirvajskoj zabavi! Aj promis!!!! (uopće mi se neplaćaju runde rataru i bekriji!)
- 06:38 - Mudro mišljenje puka (21) - Štampaj i urami - #

<< Arhiva >>

0

< svibanj, 2008 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Čačinački Alkosi

Free Counters Pošalji nam mail!

LINKOVI:

PJESME ALKOSA

Slike članova