, Čačinački Alkosi-malo nas je al smo govna! Dobrodošli na blog Čačinačkih Alkosa,vjerovatno najmanje organizirane grupe navijača u RH! Naš moto je "Malo nas je al smo govna"!Čitajte aktualne postove,čitajte postove iz arhive i upoznajte nas i naše Čačince.Gledajte slike i svakako ostavite komentar nakon posjete. Članovi: Mrus,Bobika,Kec,Krco,Šljivić-Bosanac,Ileš,Preradović,Lujza,Švabo,Cigo,Toca,Darac itd Uprava odlazi - Čačinački Alkosi - Blog.hr

Čačinački Alkosi

13.05.2008., utorak

Uprava odlazi

Jučer najavljena kirvajska zabava (pročitati post ispod ovog) danas je došla pod znak pitanja zahvaljujuči upravnom odboru NK "Mladost" Čačinci.

Mada je moje mišljenje da odluka da nam se uskrati klupska birtija koja bi nam služila za skladištenje i hlađenje cuge te za izvor struje nije odluka svih članova uprave nego pojedinaca ali ajde de.

Priča ide ovako:

Jučer oko 20 sati otišli Ileš i ja na sastanak uprave NK "Mladost" Čačinci kako bi provjerili da li će nam ustupiti taj prostor. Došao Maka i rekao nam neka uđemo unutra da se dogovorimo. I rekli mi što želimo i predsjednik kluba Mirko Hečimović reče Maki da će mu dati ključ. Na to Maka kaže kako ćemo se u subotu naći tamo poslije utakmice da preuzmemo birtiju,da se snimi kakvo je stanje da se zna u kakvom stanju da se vrati.

Tu se mi ppozdravimos njima i odemo na naš sastanak upravnog odbora Alkosa kako bi dogovorili i organizirali ostale detalje vezane uz kirvaj. Dogovorili smo i potvrdili 3 grupe koje će svirati od 16 sati pa nadalje, zatim isprintali obavjesti i poljepili po selu,zatim podijelili dužnosti tko će što i kad obavit,zatim bezecirali šatorčić.....
Danas ujutro su dečki otišli na Radio Orahovicu i dali oglas i sve je bilo idealno. Sve negdje do podneva kada me na povratku iz Osijeka nazvao Maka i rekao kako je UPRAVNi ODBOR NK "MLADOST" ČAČINCI SINOĆ ODLUČIO DA NAM SE NE IZAĐE U SUSRET!!!!!

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

Razlog je "vrijeđanje uprave,vikanje uprava odlazi i jebanje majke pojedincima" na zadnjoj utakmici u Koriji.

Ja nisam bio na toj utakmici pa neznam,ali ljudi koji su bili pa čak i igrači i pojedinci koji nisu u Alkosima mi tvrde da toga nije bilo.

Nema veze,bilo nebilo,ali način na koji su nas odjebali je potpuno djetinjast. Sve ste nam to mogli i morali reći dan ranije kada smo došli pitati.
Dok smo mi bili tamo nitko nije ni spomenuo ništa da je protiv toga.

Njihov odgovor danas je taj da smo Ileš i ja otišli prije nego su oni to izglasali (a čujem da se čak nije ni glasalo)!!!!
Gospodo,nakon što ste nam objasnili gdje se šta nalazi i gdje su utičnice sa strujom mi smo otišli održati naš sastanak jer smo stvar smatrali rješenom.

Hvala vam za ovaj kukavički potez.

Klub Navijača Mladosti "Čačinački Alkosi" nije planirao ovu zabavu zbog sebe,zbog svojih ili nečijih privatnih interesa i koristi.

Klub Navijača Mladosti "Čačinački Alkosi" je ovu zabavu planirao kako bi se mladi imali navečer i tokom dana gdje sastati,družiti,proveseliti.Dakle,zbog Čačinaca i Čačinčana.

Klub Navijača Mladosti "Čačinački Alkosi" je polovicu prihoda sa ove zabave namjenio dječjem vrtiću iz Čačinaca.

A vi ste sve to doveli pod znak pitanja!!!!!!!!!

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

Gospodo, Klub Navijača Mladosti "Čačinački Alkosi" će i bez vaše pomoći pokušati učiniti sve kako bi do zabave došlo i sa tim ciljem javno molim sve kojima je stalo do Čačinaca,našeg kirvaja,dobrog provoda da nam pomognu.

Svaka pomoć je dobro došla, trebaju nam agregati za struju,produžni kablovi i "lopovi". Dobro bi nam došao i koji frižiderčić za hlađenje cuge i bilo kakvo rješenje za skladištenje iste.

Molimo sve ljude dobre volje da nam izađu u susret a upravi NK poručujemo da su si ovim potezom učinili medvjeđu uslugu, gospodo stvorili ste kontraefekt.Poslušajte komentare po selu.A bit će još i glasniji.
Nikome neprijetimo ali će se naš glas čuti.

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

UPRAVA ODLAZI!

- 21:45 - Mudro mišljenje puka (48) - Štampaj i urami - #

<< Arhiva >>

0

< svibanj, 2008 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Čačinački Alkosi

Free Counters Pošalji nam mail!

LINKOVI:

PJESME ALKOSA

Slike članova