, Čačinački Alkosi-malo nas je al smo govna! Dobrodošli na blog Čačinačkih Alkosa,vjerovatno najmanje organizirane grupe navijača u RH! Naš moto je "Malo nas je al smo govna"!Čitajte aktualne postove,čitajte postove iz arhive i upoznajte nas i naše Čačince.Gledajte slike i svakako ostavite komentar nakon posjete. Članovi: Mrus,Bobika,Kec,Krco,Šljivić-Bosanac,Ileš,Preradović,Lujza,Švabo,Cigo,Toca,Darac itd Kirvaj je u našem selu,hej hej hej... - Čačinački Alkosi - Blog.hr

Čačinački Alkosi

12.05.2008., ponedjeljak

Kirvaj je u našem selu,hej hej hej...

Uz ovu našu već pmalo legendarnu poskočicu najavljujemo kirvaj u Čačincima.

Čačinci slave blagdan Presvetog Trojstva koji ove godine pada 18.05.2008. godine. I opet su se Čačinački Alkosi kao udruga potrudili da učine nešto zanimljivo širokim masama.

No prije kirvajske najave red je spomenuti jučerašnju nogometnu utakmicu naših momaka.

NK "Mladost" je gostovala u Koriji kod "Omladinca" i proveo se kao bos po trnju i doveo u pitanje naslov prvaka 3 kola prije kraja.

NK "Omladinac" Korija-NK "Mladost" Čačinci 5:1


Na put sa našim nogometašima pošla je i skušina od skoro pa 10-tak Alkosa koji nažalost nisu upjeli pomoći svojim ljubimcima iako su iste bodrili tokom cijele utakmice.

Domaćin je prelagano došao do vodstva od 2:0 zahvaljujuči našim pogreškama. Do poluvremena je Tresk smanjio na 2:1 prekrasnim pogotkom. I onda se očekivalo stizanje vodstva domaćina koje je nažalost izostalo,a situaciju nam je otežao sudac Dario Krmpotić iz Orahovice koji je po pričama svih ljudi koji su ili igrali ili gledali utakmicu (pa čak i domaćih navijača) bezrazložno pokazao crveni karton Toci u situaciji u kojoj je Toca bio fauliran i u padu rukom zakačio domaćeg igrača po glavi. Svi su očekivali faul za nas i kad je Krmpotić pokazao Toci crveni karton svi su se začudili i smijali.

Kao ključni trenutak utakmice igrači Mladosti su označili naš promašaj čistog zicera kod 2:1 i onda su kola krenula nizbrdo.Domaćin je do kraja pošteno natrpao našu mrežu i upisao 3 boda.

Na ruku nam je išao poraz Mikleuša u Kapela Dvoru (1:0) koji je i dalje ostao 2 boda iza nas,ali nas je sada dostigao Turanovac koji je pobijedio Crnca sa 6:0. Turanovac je bolji od nas u međusobnim susretima i ako na kraju budemo imali isti broj bodova oni bi bili prvi.
U subotu taj Turanovac gostuje u Mikleušu koji pobjedom ostaje u borbi za naslov i to je vjerovatno ključna utakmice ove napete završnice prvenstva. Mi također igramo u usbotu (zbog nedjeljnog kirvaja) a u goste nam dolazi "Bilogora" iz Špišić Bukovice.Očekuje se pobjeda.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ajmo sad na kirvaj.

Svi koji su prošle godine bili s nama još se sječaju odlične zabave i odličnog provoda, podsjetiti se možete na ovom linku!

Ove godine Općina neće u rupi organizirati nikakav koncert (lani bio Škoro dan prije kirvaja) ali će Čačinački Alkosi opet organizirati popodnevno i cjelovečernje druženje uz dobru glazbu i osvježavajuče napitke.

Šator tj. šank u šatoru se otvara za javnost u 14 sati.

Od 16 sati na scenu stupaju zabavljači. Prvi na redu su Joža & ekipa (mi smo ih prozvali "Dajte nam po tamburi").

Nakon njih nastupa "Kritična Masa" iz Čačinaca a kao zvijezde večeri Čačinački Alkosi najavljuju već pomalo legendaru grupu "Mrtva Priroda".

Odličan provod je zajamčen, ulaz je naravno besplatan za sve ljude dobre volje (za mrzovoljne 49,99 kn).

Kao i lani,na šanku će biti "instalirana" kutija za dobrovoljne priloge Čačinačkim Alkosima i vjerovatno će se moći i učlaniti u Klub Navijača (to ćemo još provjeriti).

Podsjetnik:

Prazne bačve with Zoky Gužva na šanku Gužva Captain D

Dođite,očekujemo vas!!!!!


Pozdrav svima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


- 21:21 - Mudro mišljenje puka (2) - Štampaj i urami - #

<< Arhiva >>

0

< svibanj, 2008 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Čačinački Alkosi

Free Counters Pošalji nam mail!

LINKOVI:

PJESME ALKOSA

Slike članova