, Čačinački Alkosi-malo nas je al smo govna! Dobrodošli na blog Čačinačkih Alkosa,vjerovatno najmanje organizirane grupe navijača u RH! Naš moto je "Malo nas je al smo govna"!Čitajte aktualne postove,čitajte postove iz arhive i upoznajte nas i naše Čačince.Gledajte slike i svakako ostavite komentar nakon posjete. Članovi: Mrus,Bobika,Kec,Krco,Šljivić-Bosanac,Ileš,Preradović,Lujza,Švabo,Cigo,Toca,Darac itd Čačinački Alkosi

Čačinački Alkosi

18.11.2007., nedjelja

Mladost gazi prema naslovu

Ovaj naslov shvatite ozbiljno i doslovno onako kako piše. Zašto? Zato što su naši nogometaši još prije tjedan dana na gostovanju u Lukaču zabili ni više ni manje nego samo 10 komada. A primili čak 2! Jebote!
Ja sam opet kao i dosad bio jako lijen pa mi se nija dalo ništa pisati. A šta da radim kad sam dalmatinac?!
Upravo se nalazim u vatrogasnom domu gdje me naš dragi Toca tjera da nešto napokon napišem. Ali ja neznam tko je dao sve te silne golove pa ću ga zamoliti da mi izrecitira strijelce.

NK "Lukač 05" Lukač-NK "Mladost Čačinci 2:10


Kaže Toca da je Veljo Tresk zabio 3 komada,Miro Škulj isto 3, Danijel Podmanicki 2 a Tutanj i Jerbić po jedan. I to je to. Zanimljivo je da nitko od ovih strijelaca lani nije igrao u Mladosti što opet pokazuje da se pogodilo sa dovođenjem pojačanja. Pa čak ispada da je i Tutanj pojačanje a ne prinova koja će popuniti broj na klupi. Čak se i Jerbić počeo upisivati u liste strijelaca,a odkad je zadnji puta igrao nogomet udebljao se minimalno 15 kg.
Evo slike:



Danas bi se trebalo odigrati i posljednje kolo jesenskog djela prvenstva ali će se vjerovatno odgoditi zbog snijega, ustvari odgođeno je zbog snijega za iduću nedjelju.

Ali,ipak ćemo danas imati što raditi. Prvo, jedan dio ekipe je rano jutros otišao u Vukovar a drugio dio ekipe priprema sve za popodnevnu košarkašku utakmicu. I to ne bilo kakvu utakmicu nego derbi svih derbija-KK "Mladost" Čačinci-KK "Orahovica" Orahovica. To je utakmica koja se nesmije izgubiti i utakmica koja se ovdje jako dugo čeka.

Nadamo se da ćemo vam se ovih dana javiti sa dobrim vijestima, a sad vas pozdravljam,o jer moramo ići dalje. I moj brat Robert također!



- 11:22 - Mudro mišljenje puka (11) - Štampaj i urami - #

08.11.2007., četvrtak

Grah i pobjede

Nastavljamo sa novom-starom taktikom postova u zaostacima. Već se polako i gubim u vremenu i prostoru i neznam kad je što odigrano i koje je kolo na rasporedu.
No već ćemo nekako pohvatati konce i svi skupa na kraju biti zadovoljni jer naša Mladost drži prvo mjesto na tablici.
Doduše,dijelimo ga sa susjedom iz Zdenaca,ali imamo nešto bolju gol razliku. A i oni nama na proljeće dolaze u goste pa je i to naša prednost.
Odigrana su dva kola,upisali smo dvije pobjede.
I košarkaši su odigrali dvije utakmice i upisali dvije pobjede.
Krećemo nogometom.

NOGOMET

NK "Mladost" Čačinci- NK "Omladinac" Korija 8:1


Bio je to derbi kola.Mladost i Korija su u utakmicu ušli sa istim brojem bodova djelivši prvo mjesto sa već spomenutim Zdencima. I poderali smo ih kao krmača masnu krpu!
A dan je počeo okupljanjem Alkosa ispred bukse. Naložena je vatra,pristavljen kotlić a Mrus se prihvatio kuhanja graha. I moram priznati da ga je skuhao vrhunski. Odličan grah,domaće vino i eto ti najbolje uvertire za otić zadovoljan na utakmicu. Ja sam samo kratko boravio na tom događaju,ali dovoljno da probam grah i donesem 6 litara vina i onda sam morao ići na posao (mrzim nedjelju i drugu smjenu).





A na utakmici raspašoj. Najuvjerljivija pobjeda u prvenstvu protiv "konkurenta" za prvo mjesto. Ogromnih 8:1!!!! Alo,vi bi se s nama tukli za prvaka? Jel vi to ozbiljno?
A na toj utakmici smo napokon dočekali da se u strijelce upišu i Čačinčani (dosad su uglavnom zabijali ovi sastrane). Mario Jukić je zabio 2 komada a Tomislav Perković svoj prvijenac! I zaboravio sam tko je zabio ostale! Neka me netko podsjeti.





To je bilo pretprošle nedjelje a prošle nedjelje smo gostovali u Špišić Bukovici.

NK "Bilogora" Špišić Bukovica-NK "Mladost" Čačinci 0:2


Ne pretjerano uvjerljiva ali sigurna pobjeda. Očekivana pobjeda,rutinski odrađena utakmica. Strijelci Velimir Tresk i Miroslav Škulj!

KOŠARKA

Prvo smo u četvrtak doma odigrali odgođenu utakmicu 2.kola protiv Škole košarke iz Osijeka i sigurno dobili.

KK "Mladost" Čačinci-KK "Škola košarke" Osijek 114:100


KK Mladost:Jukić 4, Anđelić 37, Krmpotić 3, Jerbić, Ileš 4, Lazar 2, Preradović 8, Jozić 21,
Jasenković 3, Kondaš 10, Jukić 20, Vekić 2.

Biola je to utakmica gdje smo cijelo vrijeme kontrolirali rezultat i igru koja se na kraju pretvorila u natrčavanje i zato imamo ovako veliki rezultat. Ali nam se na toj utakmici ozlijedio Mario Anđelić (zabio 37 poena) i propustio subotnji dvoboj protiv Belohg Manastira kojeg smo također dobili.

KK "Mladost" Čačinci-KK "Beli Manastir" 90:76


KK Mladost:AJukić 5, Lazar, Krmpotić 5, Jerbić, Ileš, Milosavljević 2, Preradović 2, Jozić 12,
Jasenković 13, Kondaš 25, M.Jukić 26, Vekić,

Ovu utakmicu nisam gledao. Išao sam u Osijek gledati Hajduka. Uglavnom,dobili smo novaka u ligi i polako se zahuktavamo. Kao nogometaši.Sada nam slijedi teško gostovanje u Osijeku kod KK "Hrvatski Sokol 02". Oni su kao ono neki favoriti prvenstva,ali nastojat ćemo im pomrsiti račune.

Nema puno slika i to iz razloga što ove sezone uglavnom propuštam većinu utakmica zbog nekih osobnih razloga i zbog posla. No,čim se Alkosi skupe i čim ja budem slobodan bit će opet i navijanja i slika!




- 07:42 - Mudro mišljenje puka (26) - Štampaj i urami - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

0

< studeni, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Čačinački Alkosi

Free Counters Pošalji nam mail!

LINKOVI:

PJESME ALKOSA

Slike članova