Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bobika

Marketing

Mladost gazi prema naslovu

Ovaj naslov shvatite ozbiljno i doslovno onako kako piše. Zašto? Zato što su naši nogometaši još prije tjedan dana na gostovanju u Lukaču zabili ni više ni manje nego samo 10 komada. A primili čak 2! Jebote!
Ja sam opet kao i dosad bio jako lijen pa mi se nija dalo ništa pisati. A šta da radim kad sam dalmatinac?!
Upravo se nalazim u vatrogasnom domu gdje me naš dragi Toca tjera da nešto napokon napišem. Ali ja neznam tko je dao sve te silne golove pa ću ga zamoliti da mi izrecitira strijelce.

NK "Lukač 05" Lukač-NK "Mladost Čačinci 2:10


Kaže Toca da je Veljo Tresk zabio 3 komada,Miro Škulj isto 3, Danijel Podmanicki 2 a Tutanj i Jerbić po jedan. I to je to. Zanimljivo je da nitko od ovih strijelaca lani nije igrao u Mladosti što opet pokazuje da se pogodilo sa dovođenjem pojačanja. Pa čak ispada da je i Tutanj pojačanje a ne prinova koja će popuniti broj na klupi. Čak se i Jerbić počeo upisivati u liste strijelaca,a odkad je zadnji puta igrao nogomet udebljao se minimalno 15 kg.
Evo slike:



Danas bi se trebalo odigrati i posljednje kolo jesenskog djela prvenstva ali će se vjerovatno odgoditi zbog snijega, ustvari odgođeno je zbog snijega za iduću nedjelju.

Ali,ipak ćemo danas imati što raditi. Prvo, jedan dio ekipe je rano jutros otišao u Vukovar a drugio dio ekipe priprema sve za popodnevnu košarkašku utakmicu. I to ne bilo kakvu utakmicu nego derbi svih derbija-KK "Mladost" Čačinci-KK "Orahovica" Orahovica. To je utakmica koja se nesmije izgubiti i utakmica koja se ovdje jako dugo čeka.

Nadamo se da ćemo vam se ovih dana javiti sa dobrim vijestima, a sad vas pozdravljam,o jer moramo ići dalje. I moj brat Robert također!




Post je objavljen 18.11.2007. u 11:22 sati.