Blog admin https://blog.dnevnik.hr/blog-admin

srijeda, 30.11.2022.

Dobitnici

Još jednom svima hvala svima koji su sudjelovali, razoružali ste me i još jednom uvjerili da niste ovdje zbog naprednih tehničkih performansi Blog.haera već zbog ljubavi prema pisanoj riječi :)

Možda neki budu rekli da sam u ovo uletio kao naivna blogerica, pardon sobarica (ili obrnuto) moja namjera je bila da jedni drugima pokažete koliko si značite. Samo oni lažljivi budu napisali da im Blog.hr i blogeri s Blog.haera ništa ne znače. Post Morske me je uvjerio da sam uspio u svojoj namjeri.

Na početku sam imao ideju da bi blogeri mogli glasati za nominirane i tako odabrati dobitnike, no brzo sam shvatio da to bude vodilo prema novim bložnim bitkama i ratovima. A prosinac je... Najjednostavnije mi se činilo da nagradimo sve nominirane, žicao sam još nagrada, nažalost toliko nagrada nisam mogao dobiti.

I zato... Nekima je dovoljna jedna rečenica da odmah shvatite o kome se piše, nekad nije dovoljne ni stranice jer u tim riječima ne prepoznajete opisanog. Neki opisi su me dotakli više, neki manje. Ovo je moj odabir najboljih nominacija. (sljedeći put budemo nagradili one koji pišu nominacije)


1. Demetra

2. Annboni

3. Lilianke - prosvijećena duša, visoke emotivne inteligencije, prekrasne čovjekoljubive vibracije. Što je ono što je obogatilo moj život, što je ono čime sam s bloga otišla osnažena i obogaćena u život onda je to Njezin kapacitet da voli.

4. Morska - kako je napisano u nominaciji 'S nekima se klikneš, s nekima ne... I tako vam je to u životu'. Imam osjećaj dok ju čitam da slušam mater koja mi opisuje svoje djetinjstvo.

5. Blogokviz - tko ne bi nagradio ovakav odnos: 'dvanaest ili trinaest godina blogerskog druženja, to je sad već prava izvanbračna zajebnica'

6. Danielaland - piše u nominaciji da je prate najbolji blogeri, a i navodno voli starije (zakaj je to važno, ne znamo). I još k tome dobro piše.

7. Gogoo - objavljuje postove u kojima ima svega što treba: odličnih fotografija, preciznih pratećih tekstova, kulinarstva, križaljki, umotvorina.

8. Kockavica - Divim joj se! Izrazito je snažna, stoji čvrsto nogama na zemlji i bori se za one kojima je to najpotrebnije. Dok je čitate, možete osjetiti da uživa u slikanju, crtanju i pisanju. Njeno stvaralaštvo je još jedan živući dio, veliki produžetak nje same.

9. Lastavica - jedna od rijetkih koja traje i tim trajanjem jamči da će ovog mjesta biti i onda kada nama, nestalnima i čeznutljivima, srce otpluta drugdje. Da se imamo kuda vratiti.

10. Dvi, tri riči - jedna opismenjena domaćica kojoj je liti toliko vruće da mora ugradit tri štekera za palit ventilator pošto ju je oni mesar toliko skuva da su je uvatile fumade. Pravi se da je nevina blogerica. Ne ulazi u rasprave i čovik bi mislija da je nije briga a u stvari ka general čeka svoj trenutak jer zna da je strpljenje odlika mudrih.

11. Šušunjara - prekrasna osoba, nasmijana, vesela - uz sve brige i probleme čista pozitiva

12. Flekserica - prilika za ispravljanjem stoljetne nepravde jer joj nije nikad stigao poklon pažnje od Nove TV Flekserica je odustala od nagrade

13. nisan EL DIABLO - Svi smo ovdje s razlogom. Svi mi, htjeli ne htjeli, kroz napisano pričamo o sebi. Njegov kutak je oaza mira, u kojem se riječi i slike spajaju u idiličnu ljepotu.

14. Kupus - najbloger jer nije zelje!!

'iz moje kvote' nominiram
15. Smjehotvorine - puno smijeha, malo brige, malo suza i puno ljubavi.

Annaboni i Demetra su već poslale adrese.
Molim ostatak ekipe da to napravi što prije na admin@blog.hr

Onaj tko me želi optužiti za: subjektivizam, nepotizam, zaljubljenost i ostalo (citat Kockavica), samo naprijed to je vaš problem ne moj. Nekad vaši problemi nadilaze moje moći (citat Mrs. Galaxy).

ps izraz naivna blogerica, ne određuje moj spol, fala na pitanju, to je samo blogerski izraz koji u dvije riječi veli puno.

30.11.2022. u 09:35 • 63 KomentaraPrint#^

ponedjeljak, 28.11.2022.

Ljudi, zakon ste!

Ne znam kaj da vam velim, oduševili ste me!
Koliko gunđate o drugima, imate zamjerke jedni na druge, no mnogi od vas su se pokazali kao veliki Ljudi! Svaka vam čast.
Hvala svima koji ste nominirali, najveća hvala onima koji su shvatili moju namjeru i dali najbolje od sebe pri opisu svog Odabranog blogera.

Početak je uvijek težak tako da posebno veliko hvala Lastavici, koja je doslovce u nekoliko minuta reagirala, te Mrs Galaxy, koja je u manje od sat od objave mojeg posta napisala topli iskreni post.

Sad ide onaj teži dio.

Moje mišljenje je (napisao bi Kupus) da nije u redu odbiti ovakvu nagradu, ne zbog velike vrijednosti poklona (za koji i dalje ne znamo što je), već zbog osobe koja vas je nominirala. Na stranu ostavimo osobne simpatije, razne reciprocitete, nekoliko blogera je ovdje iskreno i bez predumišljaja napisalo post o nekome koga vrlo vjerojatno pozna samo preko slova.
Ako želite odbiti takvog blogera, to je vaše pravo no ono što vas molim je da nam to odmah javite. Mislim da nije u redu kalkulirati i čekati objave Odabranih pa onda pompozno uz fanfare napisati: ne želim tu nagradu.

Molim sve, pogledajte listu nominiranih i ako ste na toj listi nominirani i ako iz bilo kojeg razloga ne želite primiti nagradu, odmah nam napišite tu u komentarima. Ne morate objašnjavati, ako ne želite, samo javite da ne želite.
Nadam se da takvih nema, ali za svaki slučaj...

ps. ako se bojite otkrivanja osobnih podataka, za to nema potrebe. Vaše ime i prezime te adresa će biti vidljivi u mailu u kojemu to napišete i koji će biti obrisan te osobi koji bude pisala adresu na vaš paketić.

Ako imate pitanja, javite se u komentarima ili na admin@blog.hr.

28.11.2022. u 06:01 • 65 KomentaraPrint#^

četvrtak, 24.11.2022.

Nominirani

Lastavica je nominirala Gogoo

Mrs. Galaxy je nominirala Kockavicu

Sarah je nominirala Lilianke

Luki je nominirala Šušunjaru

Ypsilonka je nominirala Lilianke

Kupus je nominirao Dvi, tri riči

Mariano Aureliano je nominirao Blogokviza/Goga-Mario/Smisao života

Dvi, tri riči je nominirala Vjetar u granama Vjetar u granama je samoinicijativno odustao


Šušunjara
je nominirala Morsku iz dubina

V je nominirala Fleksericu

Blogokviz je nominirao Mariana Mariano je samoinicijativno odustao

Pozitivka je nominirala Morsku iz dubina

Vjetar u granama je nominirao Lastavicu

Goga je nominirala Kupusa

Demetra je nominirala Marival Marival je samoinicijativno izašla iz nominacija

Flekserica je nominirala Tigija

Supatnik je nominirao Miris čežnje

Razmišljanja jedne žene je nominirala nisan EL DIABLA


Hawkeye
je nominirao Modrinu neba Modrina neba je samoinicijativno izašla iz nominacija

Kockavica je nominirala V (V je samoinicijativno izašla iz nominacija)

Marival je nominirala Viatrix

Nachtfresser
je nominirao Danielaland

U Zvijezdama piše je nominirala Luki

javascript: void(0);" onclick="this.target = ''; alert('Autor je zabranio komentiranje ovog posta.'); u 14:03 • 0 KomentaraPrint#^

srijeda, 23.11.2022.

Santa Claus is comin' to town

You better watch out
You better not cry
You better not pout
I'm telling you why
Santa Claus is comin' to townHo-ho-ho-ho!

Djed Božićnjak, Djed Mraz, Sveti Nikola, Sveta Lucija... (tko god vam nosi poklone u prosincu) stiže u blogosferu.
Nova TV će odabranim blogerima poslati na kućnu adresu male znakove pažnje (blogeri koji žive u inozemstvu trebat će dostaviti adresu obitelji ili prijatelja u Republici Hrvatskoj).

Da je Odabran biti lako, to bi bio svatko, zar ne?!
Pazi sad, sve što trebaš napraviti je napisati post na svojem blogu u kojemu nominiraš jednog blogera za Odabranog. Izvuci iz rukava sve najljepše epitete i metafore kojima ćeš ukrasiti rečenice o dotičnoj/dotičnom, u naslov stavi nick svog Odabranog i link na taj post zalijepi u komentarima ispod ovog posta. Svaki bloger može nominirati samo jednog Odabranog. Svoje postove s Odabranim blogerom možete objaviti i prijaviti ispod ovog posta u komentarima do nedjelje, 27.11. do ponoći.
Ništa lakše, zar ne?
Onda ćemo odabrati Odabrane. Kad i kako, budete saznali na vrijeme. Sve eventualne nejasnoće ćemo rješavati u hodu.

Ali prije svega uzimam diskrecijsko pravo odabrati svoje Odabrane za koje ne morate pisati postove, oni su već dobitnici nagrada, molim ih da pošalju svoje osobne podatke na admin@blog.hr.

1. Demetra - Ne postoji na blogu nitko tko zaslužuje više od nje, ako mene pitate. Piše, crta, izrađuje nakit, šalje samovoljno poklone blogerima, nikad se ne svadi, ne prepire, samozatajno objavljuje svoje knjige i izlazi u zbirkama i zbornicima. Grubu riječ njena tipkovnica i njen blog editor nisu dosad vidjeli, uvjeren sam da ni neće. Pažljivo bira gdje će i što će pisati, ne pada na provokacije. Čista pozitiva

2. Annabonni - Čista suprotnost mojem prvom odabiru. Ima je svuda, svašta piše čak i na stranim jezicima koje ne zna :) Lako plane, brzo svašta napiše. U svakoj blogoprepirci sudjeluje kao jedna od zaraćenih strana ili kao glasni navijač. Može vam ići na živce, možete je nevoljeti ali još se nitko nije ovdje registrirao tko bi je mogao ignorirati. Bez nje Blog.hr bi bio puno dosadnije i bezveznije mjesto (tiše, doduše). Njena poezija je bolja od većine onih koji se hvalisaju pjesničkim umjećem, kažu oni upućeni.


Ostalih troje ću objaviti u narednim danima :)

Blogeri, imajte stalno na umu da vaše riječi govore isključivo o vama, kad pišete o drugima onda najviše govorite o sebi.

Sve dosad nominirane možete pogledati ovdje

23.11.2022. u 17:15 • 108 KomentaraPrint#^

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< studeni, 2022 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi