Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blog-admin

Marketing

Santa Claus is comin' to town

You better watch out
You better not cry
You better not pout
I'm telling you why
Santa Claus is comin' to town



Ho-ho-ho-ho!

Djed Božićnjak, Djed Mraz, Sveti Nikola, Sveta Lucija... (tko god vam nosi poklone u prosincu) stiže u blogosferu.
Nova TV će odabranim blogerima poslati na kućnu adresu male znakove pažnje (blogeri koji žive u inozemstvu trebat će dostaviti adresu obitelji ili prijatelja u Republici Hrvatskoj).

Da je Odabran biti lako, to bi bio svatko, zar ne?!
Pazi sad, sve što trebaš napraviti je napisati post na svojem blogu u kojemu nominiraš jednog blogera za Odabranog. Izvuci iz rukava sve najljepše epitete i metafore kojima ćeš ukrasiti rečenice o dotičnoj/dotičnom, u naslov stavi nick svog Odabranog i link na taj post zalijepi u komentarima ispod ovog posta. Svaki bloger može nominirati samo jednog Odabranog. Svoje postove s Odabranim blogerom možete objaviti i prijaviti ispod ovog posta u komentarima do nedjelje, 27.11. do ponoći.
Ništa lakše, zar ne?
Onda ćemo odabrati Odabrane. Kad i kako, budete saznali na vrijeme. Sve eventualne nejasnoće ćemo rješavati u hodu.

Ali prije svega uzimam diskrecijsko pravo odabrati svoje Odabrane za koje ne morate pisati postove, oni su već dobitnici nagrada, molim ih da pošalju svoje osobne podatke na admin@blog.hr.

1. Demetra - Ne postoji na blogu nitko tko zaslužuje više od nje, ako mene pitate. Piše, crta, izrađuje nakit, šalje samovoljno poklone blogerima, nikad se ne svadi, ne prepire, samozatajno objavljuje svoje knjige i izlazi u zbirkama i zbornicima. Grubu riječ njena tipkovnica i njen blog editor nisu dosad vidjeli, uvjeren sam da ni neće. Pažljivo bira gdje će i što će pisati, ne pada na provokacije. Čista pozitiva

2. Annabonni - Čista suprotnost mojem prvom odabiru. Ima je svuda, svašta piše čak i na stranim jezicima koje ne zna :) Lako plane, brzo svašta napiše. U svakoj blogoprepirci sudjeluje kao jedna od zaraćenih strana ili kao glasni navijač. Može vam ići na živce, možete je nevoljeti ali još se nitko nije ovdje registrirao tko bi je mogao ignorirati. Bez nje Blog.hr bi bio puno dosadnije i bezveznije mjesto (tiše, doduše). Njena poezija je bolja od većine onih koji se hvalisaju pjesničkim umjećem, kažu oni upućeni.


Ostalih troje ću objaviti u narednim danima :)

Blogeri, imajte stalno na umu da vaše riječi govore isključivo o vama, kad pišete o drugima onda najviše govorite o sebi.

Sve dosad nominirane možete pogledati ovdje


Post je objavljen 23.11.2022. u 17:15 sati.